Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ: «ΑΙΩΝΙΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»

Η ΓΣΕΕ συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής που διοργανώνονται από φοιτητικούς και κοινωνικούς φορείς στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας για την επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Οι νέοι ξεσηκώθηκαν, εναντιώθηκαν στη χούντα των συνταγματαρχών και διεκδίκησαν το αιώνιο δικαίωμα στην ελευθερία. Και υπήρξαν θύματα. Οι φοιτητές στην Ελλάδα που ξεσηκώθηκαν τότε, υπενθύμισαν στον Έλληνα να διεκδικεί και να ελπίζει. Και καλούσαν Στρατό και Αστυνομία, την ώρα που τους χτυπούσαν, να ενωθούν μαζί τους, κόντρα σε ένα αυταρχικό καθεστώς.

Την ώρα που οι εργαζόμενοι σηκώνουν στις πλάτες τους δυσβάσταχτα βάρη, οι συνταξιούχοι ζουν με συντάξεις πείνας, οι άνεργοι πολλαπλασιάζονται χάνοντας κάθε ελπίδα για το αύριο και οι νέοι βλέπουν το μέλλον τους να υποθηκεύεται, τα αιτήματα του Πολυτεχνείου για «ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» καθίστανται επίκαιρα και διαχρονικά.

Εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι, σπουδαστές και νεολαία συνεχίζουν τον αγώνα και τις διεκδικήσεις για δημοκρατία και ισονομία για αποφάσεις και μέτρα που θα ανατρέψουν τη δραματική κατάσταση της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στην πορεία που θα γίνει στην Αθήνα στις 17 Νοέμβρη προς την Αμερικανική Πρεσβεία, αλλά και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για την επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου που θα πραγματοποιηθούν σε άλλες πόλεις της χώρας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας