Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Φιλοξενία προσφύγων και σε ξενοδοχείο της Αιανής;-Θέμα χρόνου και για άλλες μονάδες στη Δυτ. Μακεδονίας

Από το kozanimedia.gr
Mετά τα ορεινά Γρεβενά, αλλά και ξενοδοχεία της Καστοριάς, φαίνεται πως και στην Π.Ε. Κοζάνης είναι θέμα χρόνου η έλευση προσφύγων σε ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ήδη αίτημα φιλοξενίας προσφύγων έχει υποβάλει προς την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ η διεύθυνση του γνωστού ξενοδοχείου «Ελίμεια 3» της Αιανής, ενω ανάλογη περίπτωση εξετάζουν τουλάχιστον άλλες δυο ξενοδοχειακές μονάδες.

Σε σχετική επικοινωνία του Kozanimedia με τη διεύθυνση του «Ελίμεια 3» τονίστηκε πως προς το παρόν απλά έχουν γίνει σχετικές συζητήσεις με στελέχη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Κοζάνης Ιάκωβος Παντελίδης, μιλώντας στο Kozanimedia, ανέφερε πως δεν έχει καμία σχετική ενημέρωση για το θέματης φιλοξενίας προσφύγων και σε ξενοδοχεία της Π.Ε. Κοζάνης, εκτιμώντας, πάντως, πως θεωρείται βέβαιη τους επόμενους μήνες η φιλοξενία ακόμη περισσότερων ιδιαίτερα σε ορεινά καταλύμματα της Δυτικής Μακεδονίας.
Από την πλευρά του, ο αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Παναγιώτης Πλακεντάς, ερωτηθείς σχετικά από το Kozanimedia, ανέφερε πως όντως έχει ακούσει απλά για το ενδεχόμενο έλευσης προσφύγων στο «Ελίμεια 3», αλλά ο ίδιος και η Περιφέρεια δεν έχουν καμία σχετική εμπλοκή ή επίσημη ενημέρωση, καθώς αποτελεί θέμα του κάθε ιδιοκτήτη εάν θα συνεργαστεί ή όχι με την Ύπατη Αρμοστεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας