Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

Ευχαριστήριο Ηλία Κάτανα σε όλους τους συμμετέχοντες στην μεγάλη άσκηση της Πολιτικής Προστασίας

Αισθάνομαι την ανάγκη να απευθύνω ένα ειλικρινές και μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συμμετείχαν στη μεγάλη άσκηση Πολιτικής Προστασίας που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ,  αφ' ενός για την εθελοντική και προθυμότατη συμμετοχή τους στη δεύτερη άσκηση και αφ ετέρου, για τον επαγγελματισμό τους στην ακριβή εκτέλεση επικίνδυνων και θεαματικών ενεργειών,
κατά την εφαρμογή του σχεδίου, που εκπονήθηκε για την διάσωση μαθητών που εγκλωβίσθηκαν αλλά και μαθητών με κινητικά προβλήματα  ύστερα από καταστρεπτικό σεισμό, όπως έλεγε το εικονικό σενάριο. 
Η πόλη μας και γενικότερα η πατρίδα μας, στηριζόμενη σε τέτοιες Εθελοντικές και Διασωστικές ομάδες, αλλά και ανάλογες κρατικές υπηρεσίες, δεν έχει τίποτε να φοβηθεί από φυσικά φαινόμενα.
Για την ενθουσιώδη λοιπόν και την επαγγελματική τους εμφάνιση, τους ΣΥΓΧΑΙΡΩ από τη θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και τους προτρέπω, να συνεχίσουνε, για όφελος της κοινωνίας και των πολιτών της, που θα τους έχουν ανάγκη στις δύσκολες ώρες, όταν και αν τους χρειαστούν ποτέ. Ευχαριστώ λοιπόν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης, ως τον επιχειρησιακό βραχίονα της Πολιτικής Προστασίας, το ΕΚΑΒ/ Παράρτημα Κοζάνης, την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης/Παράρτημα Κοζάνης, τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Κοζάνης, την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Μακεδονίας, το Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Κοζάνης, το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, τον Ερυθρό Σταυρό/ Περιφερειακό Τμήμα Κοζάνης, τον Δήμο Κοζάνης, τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας ΠΔΜ, την 9η Ταξιαρχία, την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης, την Τροχαία Κοζάνης, τη Δημοτική Αστυνομία, την Έλλη Θεοδωρίδου (μακιγιάζ ηθοποιών), τον Σύνδεσμο Κοινωνικών Λειτουργών Δυτικής Μακεδονίας και το ΚΕ.Δ.Δ.Υ Κοζάνης. Θέλω επίσης να συγχαρώ και να ευχαριστήσω, τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Κωνσταντόπουλο όπως και τη Διευθύντρια της  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για τη συνεργασία που επέδειξαν. Να ευχαριστήσω επίσης, τις Διευθύντριες του  2ου και 5ου Γυμνασίου Κοζάνης, και ιδιαίτερα τους μαθητές, για την ενθουσιώδη συμμετοχή τους στην άσκηση, και τον υποδειγματικό τρόπο εφαρμογής του σχεδίου εκκένωσης των κτιρίων.
Τέτοιες δράσεις με τη συμμετοχή των πολιτών που στοχεύουν στην καθολική προσβασιμότητα, μας δίνουν μαθήματα ζωής και εμπειρίας, όπου και όποτε χρειαστούν και είναι για εμάς, ένα κοινωνικό στοίχημα που αφορά μία Πολιτική Προστασία, χωρίς αποκλεισμούς. 

Με Εκτίμηση
Ηλίας Κάτανας

Εντεταλμένος Σύμβουλος
Πολιτικής Προστασίας
Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου