Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

Δήμος Σερβίων-Βελβεντού: Διαγωνισμός για το έργο: «Σύνδεση αγωγού ύδρευσης της Τ.Κ. Ροδίτη με την υπό κατασκευή Ε.Ε.Λ Μεσιανής – Βαθυλάκου - Ροδίτη»

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ διακηρύσσει
την με συνοπτικό διαγωνισμό επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου «Σύνδεση αγωγού ύδρευσης της Τ.Κ. Ροδίτη με την υπό κατασκευή Ε.Ε.Λ Μεσιανής – Βαθυλάκου - Ροδίτη» προϋπολογισμού δημοπράτησης 43.735,71 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24 %) που θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.4412/2016.

   Στον διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν επιχειρήσεις Εγγεγραμμένες στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων που τηρείται στη Γ.Γ.Δ.Ε. του αρμόδιου Υπουργείου, για έργα κατηγορίας ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ καθώς και κάτοχοι εργοληπτικών πτυχίων εγγεγραμμένων στα Νομαρχιακά Μητρώα στην αντίστοιχη παραπάνω κατηγορία (άρθρα 76 και 83, ν.4412/2016), προσκομίζοντας την αντίστοιχη βεβαίωση.
  Ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας παραλαβής των προσφορών στο διαγωνισμό, ορίζεται η 29η Νοεμβρίου 2016, ημέρα Τρίτη. Ώρα λήξης της υποβολής προσφορών ορίζεται η 10:00 π.μ.
  Πληροφορίες διατίθενται στο τηλέφωνο 2464350100 (κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο, κα. Ειρήνη Αγγέλη).
ΑΡΧΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου