Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Η συζήτηση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές και απαντήσεις για την προμήθεια συσκευών

  Οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν για να προκύψει το ποσό με το οποίο θα επιχορηγηθεί για την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού ήταν οι προβλεπόμενες. Αυτό προέκυψε από τη χθεσινή συζήτηση του αντίστοιχου θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο μετά και τη σχετική πρόταση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Βασίλη Κωνσταντόπουλου για τροποποίηση του προϋπολογισμού και εγγραφή επιπλέον ληξιπρόθεσμων οφειλών.  Όπως τονίστηκε από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής ακολουθήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες όπως καθορίζονται από την απόφαση του υπουργείου οικονομικών 2/57103/ΔΠΓΚ/23-06-2016 βάση της οποίας ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού θα προχωρήσει στο αίτημα για επιχορήγηση ληξιπρόθεσμων οφειλών περίπου 500χιλ ευρώ. Ταυτόχρονα αποφασίστηκε να τεθεί ερώτημα προς το αρμόδιο υπουργείο αν θα δοθεί η δυνατότητα για εγγραφή επιπλέον ληξιπρόθεσμων οφειλών.
 Παράλληλα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης δόθηκαν απαντήσεις σε όσα καταλογιστήκαν τις προηγούμενες ημέρες από τον κ. Κωνσταντόπουλο σχετικά με την προμήθεια ηλεκτρικών συσκευών.
Σύμφωνα και με την αναλυτική κατάσταση που παρουσίασε ο Αντιδήμαρχος κ. Σταύρος Παπαδόπουλος όλες οι προμήθειες που αφορούσαν συσκευές όπως ηλεκτρονικοί υπολογιστές, βιντεοπροβολείς, κ.α. έχουν τοποθετηθεί εκεί όπου ήταν αναγκαίες δηλαδή σε ΚΑΠΗ, ΚΗΦΗ, Εδαφολογικό – Κέντρο Αγροτικής Ανάπτυξης, Σχολικά Κτίρια καθώς και σε άλλες υπηρεσίες δημοσίου συμφέροντος υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα τη βούληση της Δημοτικής Αρχής να στηρίξει δομές και υπηρεσίες της περιοχής που εξυπηρετούν τους πολίτες και είναι σημαντικές για τον τόπο ακόμη και όταν δεν ανήκουν αποκλειστικά και διοικητικά στην αρμοδιότητα του δήμου (Κέντρο Υγείας, Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, κ.α.)

Σχόλιο ai-vreS: καλά οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και οι βιντεοπροβολείς. Το ψυγείο και ο ψυγειοκαταψύκτης πού είναι οεο;;;;  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας