Ο Καιρός: Severna Makedonija

Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

Τέσσερα νέα διόδια στην Εγνατία – Διαγωνισμός στις 22 Νοεμβρίου

Διαγωνισμό στις 22 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει η Εγνατία Οδός για την ανάδειξη αναδόχου που θα αναλάβει την κατασκευή τεσσάρων νέων σταθμών διοδίων σε Παμβώτιδα, Μέστη, Ιεροπηγή και Ευζώνους. Το έργο είναι προϋπολογισμού 6,9 εκατ. ευρώ και εντάσσεται στη διαδικασία παραχώρησης της Εγνατίας Οδού από το ΤΑΙΠΕΔ
Να σημειωθεί ότι η διαδικασία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αξιοποίηση του αυτοκινητόδρομου Εγνατία Οδός έχει ξεκινήσει, με το χρονοδιάγραμμα να προβλέπει την προκαταρκτική μη δεσμευτική εκδήλωση ενδιαφέροντος, καθώς και την υποβολή παρατηρήσεων ή/και απόψεων σχετικά με την αξιοποίηση της Εγνατίας Οδού μέχρι την 20/12/2016.
Με την ολοκλήρωση της διαβούλευσης πριν από το τέλος του 2016, το ΤΑΙΠΕΔ θα προχωρήσει άμεσα, στις αρχές του 2017, στη δημοσίευση των τευχών δημοπράτησης.
Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που εγκρίθηκε, οι δεσμευτικές προσφορές των επενδυτών θα κατατεθούν μέχρι τον Νοέμβριο του 2017, ενώ η διαγωνιστική διαδικασία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί εντός του ίδιου έτους. Χρηματοοικονομικός σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ ορίστηκε η Τράπεζα ALPHA BANK, Νομικός Σύμβουλος η δικηγορική εταιρεία «Ζέμπερης, Μαρκεζίνης, Λάμπρου και Συνεργάτες» και Τεχνικοί Σύμβουλοι η AVARIS Transport Engineers και η NOVUS Consulting Engineers S.A. www.dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου