Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

"Ο κερδοσκόπος της κατάρρευσης" ... !

Με εξαιρετικά σκληρούς χαρακτηρισμούς, γερμανικές εφημερίδες επικεντρώνουν την κριτική τους στο πρόσωπο του αρχηγού της ΝΔ και στη στάση του ενόψει της αποψινής ψηφοφορίας στη βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Η αρνητική στάση του αρχηγού της Αξιωματικής αντιποίτευσης, Αντώνη Σαμαρά, ενόψει της αποψινής ψηφοφορίας στη βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, βρίσκονται στο επίκεντρο των δημοσιευμάτων του γερμανικού Τύπου, με την διατύπωση μάλιστα εξαιρετικά επιθετικών σχολιασμών.


Ισως το πιο αιχμηρό άρθρο για τον αρχηγό της ΝΔ, είναι αυτό που καταλαμβάνει μια ολόκληρη σελίδα στην εφημερίδα Süddeutsche-Zeitung με τίτλο "Ο κερδοσκόπος της κατάρρευσης".
Η εφημερίδα του Μονάχου σημειώνει: "Ανεύθυνος και εγωπαθής: Ο συντηρητικός αρχηγός της αντιπολίτευσης θέλει την εξουσία πάση θυσία". Το άρθρο συνοδεύεται και από μια μεγάλη φωτογραφία από τη συνάντηση Παπανδρέου-Σαμαρά, όπου ο πρωθυπουργός Παπανδρέου φαίνεται να του τείνει το χέρι και ο Α. Σαμαράς να κοιτάζει αλλού.


Η εφημερίδα γράφει:


"Ο Αντώνης Σαμαράς μπλοκάρει και σαμποτάρει τη στιγμή που η χώρα του από κοινού με την Ευρώπη θέλει να δει μια κοινή πολιτική κυβέρνησης και αντιπολίτευσης. Ο 60χρονος Σαμαράς κατάφερε τον περασμένο χρόνο να γίνει το σύμβολο του ανεύθυνου και εγωιστή πολιτικού άνδρα. Η άρνησή του να στηρίξει το πρόγραμμα περικοπών έχει εντωμεταξύ φέρει σε δύσκολη θέση ακόμα και τους συντηρητικούς σε ολόκληρη την Ευρώπη". Και η εφημερίδα συνεχίζει:


"Ο κυνισμός του λαϊκιστή Σαμαρά φθάνει τόσο μακριά, ώστε την περασμένη Κυριακή να επιρρίψει στον πρωθυπουργό 'ένα όργιο λαϊκισμού' και αυτό διότι ο Γώργος Παπανδρέου σε συμφωνία με την ΕΕ και το ΔΝΤ εδώ και εβδομάδες καλεί σε μια εθνική συναίνεση. Την Πέμπτη πριν από τη σύνοδο κουφής των Ευρωπαίων ηγετών θα μεταβεί και ο Σαμαράς στις Βρυξέλλες. Εκεί οι συντηρητικοί πολιτικοί του φίλοι από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα θα τον παρακαλέσουν ακόμα μια φορά. Γιατί, διερωτούνται πολλοί, οι Έλληνες δεν καταφέρνουν αυτό που καταφέρνουν οι Πορτογάλοι και οι Ιρλανδοί, δηλαδή μια κοινή στάση της αντιπολίτευσης και της κυβέρνησης;"
logoplokies.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τις παρακάτω ταινίες θα βλέπουμε σε λίγο καιρό μετά την πτώχευση:

1. Στο τρένο θα στον σφυρίξω δυο φορές
2. Ξεκωλοθρευτής 2: Η μέρα της στύσης
3. Τα ζόμπι είναι πεοφάγα
4. Τα κανόνια του Bυζαρόνε
5. Πουτανικός
6. Τα μαύρα παπάρια του έρωτα
7. Ξέρω ποιον ξεπέταξες πέρυσι το καλοκαίρι
8. Η γέφυρα του ποταμού Kαβαλάι
9. Χάρι Καπότερ
10. Μια βραδία στου Μουνοχείλ
11. Στη σκια του ξεκώλακα
12. Η στύση σας προωθείται
13. Ποκαχώνοντας
14. Επιστροφή στη χώρα του πρωκτέ
15. Πολύ σκληρός για να χωρέσει
16. Η σαραντάρα κι ο παπάρης
17. Βαθύτερα δεν γίνεται
18. Γαμημένος την 4η Ιουλίου
19. Η νύφη τον έφαγε
20. Μπούτια ερμητικά κλειστά
21. Μαγεμένος Καυλός
22. Ο γητευτής των πρωκτών
23. Κουράστηκα να πηδάω της αγαπητικές σου
24. Ο σκίστης του Παναμά
25. Ο έμπειρος της Βενετίας
26. Το κλαρίνο του λοχαγού Κωλέρι
27. Η μικρή Ξε-κόλυα
28. Γαμελί
29. Αγέλαστος σούφρα
30. Πήδα με αν μπορείς
31. Χίλιες και μια πίπες
32. Σουφριζότο
33. Οι κώλοι το σκασαν
34. Πουροτεχνήματα
35. Χτυποκαυλια στο Μπεβερλι Χιλς
36. Hothika
37. Πουστάρ Wars Επεισόδιο 1: Η αόρατη ψωλή
38. Γαμάτε Κιντ
39. Η Ντ'Αρπαχτάν και οι 3 σωματοπήδακες
40. Η ψωλαρπαχτή
41. Σε τεντωμένο καυλί
42. Ο Χάρι Σπρώχτερ και η κάμαρα με τους δονητές
43. Θωρηκτό Πρωκτέμκιν
44. Κλεοπάρτα
45. Ο κόμης Μοντεχύστο
46. Ο μύθος του ακέφαλου καβλιάρη
47. Γαμιολέρο
48. Ο μάγος του Πρωκτ-οζ
49. Θέλω και τη γιαγιά σου
50. Τρυπανικός
51. Πρώτο τραβελι πίστα

Ανώνυμος είπε...

Τί θέλουν οί Ευρωπαίοι;Ένα βολικό 'παιδάκι'.Καί τό βρήκαν στό πρόσωπο τού ΓΑΠ.Γι' αυτό μάς τόν φύτεψαν άλλωστε.Νά μήν αντιδράει, νά μήν αντιμιλάει, νά κάνει ότι εκείνοι θέλουν καί γενικώς νά στήνει κώ....Αυτό άλλωστε φάνηκε τήν προηγούμενη βδομάδα, όταν παραιτήθηκε(άς πούμε παρ' ολιγον).Όλοι οί ξένοι τότε έσπευδαν νά μάς δώσουν τήν δόση χωρίς προυποθέσεις, επειδή φοβόταν ότι χωρίς τόν ΓΑΠ δέν θά μπορούσαν νά ελέγχουν τά πράγματα στήν Ελλάδα καί τρομοκρατήθηκαν μήν τυχόν πάθουν τή ζημιά αυτοί υπό μορφή 'ντόμινο'.Τώρα πού ξανακάθησε στή θέση του ό 'σωτήρας' μας καί τούς κάνει τά χατήρια, άρχισαν πάλι τό πήδημα.'Οποιος διαφωνεί μαζί τους τόν στέλνουν στό πύρ τό εξώτερον.Εσύ αι-βρες δέν βλέπεις ότι μέ τά άρθρα πού ανεβάζεις εξυψώνοντας τόσο πολύ τόν Γιώργο καί τό ΠΑΣΟΚ, σάν από 'κεί καί πέρα νά είναι τό χάος, ελάχιστοι ασχολούνται μαζί σου καί γράφουν σχόλια;Βάλε τουλάχιστον κανένα άρθρο γιά τό Βελβεντό μπάς καί υπάρξει αρκετή ανταπόκριση.Γιατί τόση πόρωση πού έχεις μέ τόν ΓΑΠ, σιγά-σιγά βλέπω νά τό κλείνεις τό 'μαγαζί'.

Το Προφίλ μας