Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Η σύσκεψη του Δημάρχου Βασίλη Κωνσταντόπουλου με τους εκπροσώπους των αγροτικών και κτηνοτροφικών φορέων. Την Δευτέρα η συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των αγροτικών και κτηνοτροφικών φορέων του Δήμου Σερβίων  - Βελβεντού πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής στο γραφείο του ο Δήμαρχος Βασίλης Κωνσταντόπουλος. Βασικό θέμα της σύσκεψης η επικείμενη συνάντηση του κ. Κωνσταντόπουλου με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκανδαλίδη.
Ο Δήμαρχος Σερβίων  - Βελβεντού ζήτησε από τους εκπροσώπους των αγροτικών φορέων που συμμετείχαν στη σύσκεψη την υποβολή προτάσεων οι οποίες θα διαβιβαστούν στον κ. Σκανδαλίδη στη συνάντηση της Δευτέρας. Μεταξύ των ζητημάτων που θα θέσει ο κ. Κωνσταντόπουλος είναι το υδροηλεκτρικό του ΤΟΕΒ Βελβεντού, το Ινστιτούτο Ροδακινιάς, η λειτουργία βιοτεχνιών μεταποίησης κρέατος και γάλακτος, θέματα αγροτικής οδοποιίας, δικτύων ηλεκτροφωτισμού, προώθησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων καθώς και προτάσεις που σχετίζονται με τον αγροτουρισμό.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένα μεγάλο μπράβο στους εκπροσώπους των αγροτικών και κτηνοτροφικών φορέων του Βελβεντού που αψήφισαν τις εντολές της ΜΚΟ και συναντήθηκαν απευθείας με τον Δήμαρχο.
Μπράβο τους που έβαλαν τα προβλήματα όσων εκπροσωπούν πάνω από τη ΜΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

ωραια φωτογραφια

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβες καλά. Πριν πάνε στο Δήμαρχο συναντήθηκαν με την ΜΚΟ. χα χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς και κάποιοι δεν έχουν καταλάβει το πως σχεδιάζονται οι κινήσεις στο Βελβεντό. Στη Μ.Κ.Ο υπάρχει Επιτροπή Αγοτικής Ανάπτυξης, την οποία αποτελούν μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου, εκπρόσωποι της Συντονιστικής Επιτροπής και εκπρόσωποι των Συνεταιρισμών. Και η Επιτροπή αυτή συνεδριάζει τακτικά. Και, για να αρθεί η λανθασμένη εντύπωση για τα των επικοινωνιών με το Δήμαρχο κ.λ.π., αρκεί να σημειώσουμε ότι ήδη η Συντονιστική Επιτροπή έχει αποφασίσει να σταλεί από τη Μ.Κ.Ο. επιστολή στο Δήμαρχο,για σημαντικά προβλήματα των οικισμών του Καποδιστριακού Δήμου Βελβεντού και τα οποία πρέπει να συζητηθούν άμεσα σε κοινή συνάντηση του Δ.Σ. της Μ.Κ.Ο. με τον Δήμαρχο και συνεργάτες του. Εξάλλου για τη συνεργασία μεταξύ Δημοτικής Αρχής και Εταιρείας (Μ.Κ.Ο.) είχε δεσμευτεί και ο ίδιος ο Δήμαρχος στα τέλη του προηγούμενου χρόνου. Και το θέμα της συνεργασίας αυτής, προκειμένου να επιλύονται προβλήματα της περιοχής Βελβεντού, το είχε εξ αρχής θέσει και η Μ.Κ.Ο. στον κ. Κωνσταντόπουλο και σε συνεργάτες του και νυν Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Άλλο αν η δημοτική αρχή, δεν ανταποκρίθηκε πέντε (5) μήνες τώρα, στις δεσμεύσεις της.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν μας λέει όμως,
τι του είπε τελικά ο Σκανδαλίδης?

Το Προφίλ μας