Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Οι καλύτερες στάσεις για τον γυναικείο οργασμό

Ένα από τα μεγαλύτερα άγχη που περνάνε όλοι οι άντρες σε μία καινούργια σχέση είναι πως θα κατορθώσουν να φέρουν την κοπέλα τους σε οργασμό. 

Οι άντρες είμαστε πολύ ευαίσθητοι στο θέμα του σεξ, και θέλουμε οι κοπέλες μας να μένουν ευχαριστημένες από εμάς. Η υγιής σεξουαλική ζωή άλλωστε αποτελεί απαραίτητο στοιχείο για μια ευτυχισμένη σχέση!

Πως όμως θα καταφέρεις να κάνεις την κοπέλα σου να ευχαριστηθεί το σεξ και να ολοκληρώσει – να έρθει σε οργασμό;
 

Η πρώτη, και καλύτερη, στάση για να φέρεις μια γυναίκα σε οργασμό είναι και η κλασσικότερη: το “ιεραποστολικό”.

Το κόλπο σε αυτή την στάση είναι να φέρεις το σώμα σου σε επαφή με το δικό της έτσι ώστε τα σώματά σας να πιέζουν την κλειτορίδα της και με συνεχόμενες ρυθμικές κινήσεις να την φέρουν σε οργασμό.

Η επόμενη στάση είναι “η γυναίκα από πάνω”.

Σε αυτή την στάση η γυναίκα έχει πλήρη έλεγχο της ερωτικής πράξης και γέρνοντας το σώμα της ρυθμίζει την γωνία εισόδου καθώς και την πίεση που ασκείται στην κλειτορίδα της πιέζοντας το σώμα επάνω στο δικό σου. Αυτή η στάση είναι ιδανική για ταυτόχρονο οργασμό αφού η γυναίκα μπορεί να ερεθίσει μόνη της την κλειτορίδα της ενόσω βρίσκεσαι μέσα της.

Πολύ καλή στάση είναι και “στα τέσσερα”.

Σε αυτή τη στάση επιτυγχάνεται η είσοδος με μεγαλύτερη δύναμη ενώ ταυτόχρονα μπορείς να διεγείρεις την κλειτορίδα της με το χέρι σου. Αυτό μπορεί να το κάνει και μόνη της με το ρυθμό που προτιμάει.

Στα πλάγια και αντικριστά”.

Με αυτή τη στάση μπορείτε να επιτύχετε ταυτόχρονο οργασμό αφού η πίεση στον άντρα είναι μικρότερη (και άρα αντέχει περισσότερη ώρα) ενώ αν γείρετε τα κορμιά σας προς τα πίσω θα υπάρχει άνετη πρόσβαση στην κλειτορίδα. Αν σταματήσεις μπορείς να την ερεθίσεις με το χέρι σου και να την κάνεις να τελειώσει ενώ είσαι μέσα της.

Όπως βλέπεις δεν χρειάζεται κάποια εξωτική στάση για να κάνεις την κοπέλα σου να έρθει σε οργασμό. Οι στάσεις για να απολαύσετε το σεξ και να την κάνεις να τελειώσει πρέπει να είναι προπάντων άνετες και να παρέχουν ελευθερία κινήσεων για επιπλέον διέγερση.
www.newsit.gr

5 σχόλια:

ακρη ελασσονας μανιταρια ελασσονας κοντοτασιος νικος είπε...

ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙς ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Blogtzi mou pali adiabasto se piano oute Sex den xeris na kanis, i kalitero olon ton staseon einai to Anaskelodabanato. Den 8a doso leptomeries perissoteres exalou daskalos tou Sex den eimai kai oute dilono san kai esena.

Ανώνυμος είπε...

''ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙς ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ''


File mou poloi dilonoune erastes kai daskaloi alla ligoi kator8onoune na dieisdisoune proktika. Sinepos sto sex den isxei i dokimi opos sto fagito kai stis geyseis. Sto sex pezei rolo i empiria me ola osa sinepagode. poloi pane na dokimasoune alla trone akyro.

ai-vreS είπε...

Ε;;;;

Ανώνυμος είπε...

Blogtzi mou efages Akyro?

oahahahahahahahahahahah

Το Προφίλ μας