Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Μίκης

Ένα μυστήριο πράγμα ,το πάθος και η επαναστατικότητα του Μίκη βγαίνουν μόνο με κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ. Με τη δεξιά άμα λάχει γίνεται μέχρι υπουργός του Μητσοτάκη...
pelasgia.blogspot.com

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πώς είναι δυνατόν να καθυβρίζεται συλλήβδην ο πολιτικός κόσμος για πράξεις ρουσφετολογίας και διαφθοράς και να ηγείται των σχετικών διαμαρτυριών ο άνθρωπος που με ελάχιστα χρόνια στη Βουλή αμέσως διεκδίκησε αναδρομικά. Παρά βέβαια την κρίσιμη κατάσταση της ελληνικής οικονομίας. Και να αρνείται μάλιστα να παραιτηθεί από τις σχετικές διεκδικητικές αγωγές. Υπόσχεται απλά πως αν του επιδικασθούν δεν θα τα εισπράξει.
Ποιός θα θυμάται βέβαια τότε την ιστορία, και ποιές θα...

Ανώνυμος είπε...

Είναι κολλητός σου ο...Μίκης και τον προσφωνείς μόνο με το μικρό του όνομα? Γίναμε όλοι ίσια και όμοια? Στην τελική τον κατηγορείς ότι είναι χρωματισμένος.Εσείς εδώ που λειτουργείτε και σαν γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ δεν σε πειράζει?Χαλαρώστε πια..Σας βαρέθηκε ο κόσμος, σαν τους αυλικούς του Βασιλιά κάνετε..

ai-vreS είπε...

Μία λύση υπάρχει αν μας βαρέθηκες. Κλικ και έφυγες!

Ανώνυμος είπε...

Οπότε από ότι καταλαβαίνω δεν διαφωνείς μαζί μου. θα συνεχίσω να μπαίνω στο blog σας, γιατί την υπόλοιπη δουλειά που κάνετε δεν την απαξιώνω. Αναδημοσιεύετε ενδιαφέροντα άρθρα από άτομα με άποψη. Αυτό τον πράσινο (μπλε, κόκκινο, πορτοκαλί ότι χρώμα και αν ήταν) μανδύα να μην είχατε.Καλημέρα και καλό καλοκαίρι.Κλικ και έφυγα

ai-vreS είπε...

12.04 επαναλαμβάνουμε ότι δεν είμαστε όλοι ΠΑΣΟΚ. Προερχόμαστε από πολλούς χώρους. Στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή σεβόμαστε τους ανθρώπους που ανέλαβαν να βγάλουν τη χώρα από το αδιέξοδο. Δείχνουν γενναιότητα και δεν αποφεύγουν τις ευθύνες τους.
Έχουμε δε εξαιρετική αντιπάθεια και θεωρούμε ότι εξευτέλισαν τους θεσμούς που κλήθηκαν από το λαό να υπηρετήσουν οι προηγούμενοι που το έβαλαν στα πόδια.

Σαφώς και κρίνουμε και κατακρίνουμε τις κινήσεις όλων. Εδώ παίζεται η σωτηρία της χώρας. Όταν θα έχουν κριθεί τα πάντα έλα να τα ξαναπούμε.

ai-vreS είπε...

Υ.Γ. Σεβόμαστε απεριόριστα τον Θεοδωράκη για τους αγώνες του και ως το σύμβολο που ήταν τότε. Και σαφώς ακούμε, εκτιμούμε και παραδεχόμαστε τη μουσική του και τις συνθέσεις του. Είναι από τους σπουδαιότερους Έλληνες συνθέτες. Και από τους γνωστότερους Έλληνες ακτιβιστές.

ΑΛΛΑ: η πολιτική του πορεία θεωρούμε ότι δεν είναι αντάξια της προσωπικότητάς του και του ονόματός του. Από το ΕΑΜ και τη Μακρόνησο, εξόριστος, ιδρυτής των Λαμπράκηδων, από βουλευτής της ΕΔΑ, από υποψήφιος με το ΚΚΕ -παρότι διαφώνησε μετά, να καταντήσεις υπουργός του Μητσοτάκη, είναι μεγάλη στροφή... Δε συμφωνείς;

Ανώνυμος είπε...

ai-vres sto sxolio 12.01 ola exoun krithi apo tin thitia tou mitsotaki... egw to gnoriza apo to 2004 prin apo tous olimpiakous sto apoixo tou euro i politiki skini to ixeran apo xounta k meta akrivos ara ai-vres iste kai eseis 'thimata' tou pasok,nd,kke,siriza,laos klp pou ipostirizete kai pistevw oti gnorizete perisoters plirofories apo mena giati den asxoloume me tous 350 k vale...????

Ανώνυμος είπε...

Στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή σεβόμαστε τους ανθρώπους που ανέλαβαν να βγάλουν τη χώρα από το αδιέξοδο. Δείχνουν γενναιότητα και δεν αποφεύγουν τις ευθύνες τους.

ΤΙ ;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ!!!!
ΕΑΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 1% ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ
Ο ΜΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΩΡΑ

Το Προφίλ μας