Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Απαντήσεις Παπανδρέου σήμερα στη Βουλή.

Γ. Παπανδρέου απαντώντας σε ερώτηση Α. Τσίπρα για το μεσοπρόθεσμο σήμερα στη Βουλή : «Αν έχει φύγει το ΔΝΤ και ο Παπανδρέου θα έχει φύγει και το χρέος;», διερωτήθηκε, σχολιάζοντας ότι «είναι εύκολο να δικάζει κανείς προθέσεις», ενώ πρόσθεσε με έμφαση: «Ποιος δημοκρατικά εκλεγμένος πρωθυπουργός θα ήθελε να βγαίνει με τον δίσκο να μαζεύει λεφτά και να ακούει τα σχολιανά του;». Ενώ συμπλήρωσε: «Δεν το κάνω για την πάρτη μου, το κάνω για τον συνταξιούχο, τον άνεργο, τον μισθωτό, τον νέο».

«Άι στο καλό λέω με αυτούς που έχουμε από πάνω στο κεφάλι μας. Θα ήταν εύκολο να κάνω τον ήρωα και να αισθανθώ εθνική ανάταση. Ξέρετε όμως πια θα ήταν η επόμενη μέρα που θα φεύγαμε από το ευρώ; Την επόμενη κιόλας μέρα δεν θα είχαμε να πληρώσουμε όλους τους δημόσιους υπάλληλους και τους συνταξιούχους. Αυτή θα ήταν πατριωτική στάση;»  

Για τα επεισόδια που προκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ :«Προσέχετε πάρα πολύ τις πρακτικές σας. Είμαστε δημοκρατικό κόμμα και έχουμε παλέψει και σε εποχές σκληρές με δικτατορίες, με  φυλακίσεις και δεν θα αφήσουμε ομάδες που πολλές από αυτές υποκινούνται από εσάς να φιμώνουν τα στελέχη μας». «Δεν θα επιτρέψουμε να σταματήσετε τις δημοκρατικές διαδικασίες με αυταρχικές μεθόδους»
parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας