Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Ai Si@@ir Σεβασμιώτατε ....

Μια αξιοπρόσεκτη είδηση έφθασε στ' αυτιά μας, ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου προσήλθε στη Βουλή φρουρούμενος από ένα λόχο αστυνομικών! Τόσο λαοφιλής εῑναι ο κ. Υπουργός! Ο άνθρωπος, που ανήκει στην κατηγορία "είπα-ξείπα". Ο άνθρωπος με το παγωμένο βλέμμα και τον εωσφορικό εγωϊσμό! Ο άνθρωπος που ήλθε στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής από το πουθενά! Ο άνθρωπος που προετοίμασε τους Ευρωπαίους Δανειστές μας με τή θεωρία του 'Τιτανικού" ή  με το "πιστόλι στον κρόταφο".  Σημειώνω αυτέ τις γραμές τώρα πού είναι ακόμη Υπουργός Οικονομικών. Δηλ. ο άνθρωπος, ο οποίος με την υπέρογκη φορολογία γονάτισε τα λαϊκά στρώματα. Λέγεται, ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου  ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟ ΘΕΟ! Άν είναι έτσι, τότε όλα εξηγούνται. Διότι έτσι συμπεριφέρονται συνήθως οι άνθρωποι, που έβγαλαν το Θεό από τη καρδιά τους καί από τη ζωή τους! Είναι μόνον καταστροφικοί! Ας μας απαντήσει λοιπόν ο κ. Παπακωνσταντίνου: πιστεύει στο Θεό; Μήπως πιστεύει στόν .....εαυτό του; Θεωρεί υποτιμητικό για την αξία του να πιστεύει στο Θεό;  Ας πάει λοιπόν στό σπίτι του ο άνθρωπος, ώστε και αυτός να ησυχάσει, αλλά και εμείς!
Αίγιον, 15 Ιουνίου 2011
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
http://mkka.blogspot.com/

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mωραίνει Κύριος...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ!!!

ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΤΟΝ ΠΑΠ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥ ΜΕ ΓΥΑΛΙΑ, ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΤΟ 99% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ 85% ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ!!!!

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΣΟΥΡΔΙΚΗ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ!!!!!!!!

ai-vreS είπε...

Φίλε το blog απευθύνεται σε ΝΟΗΜΟΝΕΣ ανθρώπους γι’ αυτό κάνε μας την χάρη και πήγανε για ύπνο.
ΥΓ. Δεν φτές εσύ, … τόσο σε κόβει, η Δημοκρατία μας φταίει που σου δίνει δικαίωμα ψήφου και η ψήφος, δυστυχώς, μετράει όσο των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ανθρώπων.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Σεβασμιώτατε πού μπόρεσες καί εκπαραθύρωσες από τό Υπουεγείο Οικονομικών τό παπάρα Παπακωσταντίνου ευγε Παπά

ai-vreS είπε...

Έτσι. Η χριστιανική διδασκαλία στην πράξη από τον Καλαβρύτων και Αιγειαλείας...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητό ai-vres... Ένα νοήμων πλάσμα όπως εσύ, πώς και δεν τολμά να φανερώσει την ταυτότητά σου; Όσο για την αναφορά σου σε έτερο σχολιαστή "η Δημοκρατία μας φταίει που σου δίνει δικαίωμα ψήφου", αποδυκνείει περίτρανα γιατί το blog σου κατέντησε στέκι των "πολλών". Καλή ΣΟΥ νυχτα και όνειρα διδασκούμενα!

ai-vreS είπε...

Η ανωνυμία είναι ίδιον της πλατφόρμας που χρησιμοποιούμε. Απλά κάνουμε χρήση, δεν έχει να κάνει με τόλμη ή ατολμία.

Το ιστολόγιο είναι στέκι δικό μας. Σαφώς όποιος το επισκέπτεται, συμμετέχει και σχολιάζει είναι ευπρόσδεκτος.

Αν οι επισκέπτες είναι πολλοί ή λίγοι, επίτρεψέ μας να το γνωρίζουμε "περίτρανα" εμείς από τα καθημερινά κλικ και τα μοναδικά IPs.

Καλή νύχτα και σε σένα σχολιαστή που τολμάς να φανερώνεις την ταυτότητά σου...

Υ.Γ. Μήπως εννοείς διδασκόμενα;;;;

Ανώνυμος είπε...

Διδασκόμενα...σωστά!

Αφού λοιπόν η ανωνυμία είναι ίδιον της πλατφόρμας που χρησιμοποιείται, σέβομαι το χώρο που με φιλοξενεί γι' αυτό και υπογράφω ως ανώνυμος. Από την άλλη επειδή είμαι ευγενής, δε σημαίνει ότι συμφωνώ με τους κανόνες λειτουργίας σας.

Πάντως χαίρομαι ιδιαιτέρως για την "πολυπληθέστατη" συμμετοχή στο blog σας, ασχέτως αν με διαβεβαιώνεται για το αντίθετο. Εκ διαμέτρου αντίθετη σε μέγεθος με την αλαζονεία σας.

Θα περνάω κάπου κάπου να σας τα λέω , μπας και επιτέλους καταλάβατε τα λάθη και τις κακές παρέες σας που σας οδήγησαν εδώ που σας οδήγησαν. Και πάλι καληνύχτα σας!


ΥΓ. τα καθημερινά κλικ..(ς)... Δεν είναι μόνο τα ΙP(ς), είναι και τα κλικς.

ai-vreS είπε...

"λάθη" και "κακές παρέες"; Μπράβο μας! Συλλέκτες εμπειριών είμαστε λοιπόν. Αυτή είναι και η επιδίωξή μας... Διότι λάθη κάνει αυτός που δεν κάνει τίποτα και ως γνωστόν οι "κακές" παρέες γράφουν ιστορία.

Βρε καημός για τον αριθμό των αναγνωστών... λες και έχουμε έσοδα! Ούτε εμάς δεν απασχολεί τόσο!

"το μέγεθος της αλαζονείας μας";;; Όλοι έχουν δικαίωμα στην (εσφαλμένη) άποψη... Θα ήταν καλό πάντως να μας γνωρίσεις από κοντά πριν εκφέρεις άποψη για όλους, ιδιαίτερα για τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας...
Μας οδηγείς στο συμπέρασμα ότι είσαι επιπόλαιος/-η και απερίσκεπτος/-η στις κρίσεις σου, άρα και άτομο μη εμπιστοσύνης. Συνεπώς άκριτος, οπότε λίγη σημασία έχουν τα όσα έγραψες, διότι αυτοαναιρείσαι...


Υ.Γ. Άκλιτο, το ελληνικό κλικ. Αντιθέτως το αγγλοσαξωνικό IP σχηματίζει πληθυντικό ως IPs.

Ανώνυμος είπε...

Ευγε δεσποτα τωρα που μας τα λες και τα γραφεις τοσο καλα καιο κοσμος ειναι μαζι σου αιντε να περασεις μια βολτα απο την εφορια για να δωσεις αυτα που αναλογουν και στο δικο σας μεριδιο.

Ανώνυμος είπε...

τι σχέση έχει το άκλιτο;;; τα κλικς είναι...πληθυντικός...και μη μου αγχώνεσαι...δεν είσαι δα και καθηγητής ή μήπως είσαι;;;

ai-vreS είπε...

Καθηγητής; Όχι, σίγουρα δεν είμαι καθηγητής.

Πάμε ξανά: το ελληνικό (είναι γραμμένο στα ελληνικά) κλικ που προέρχεται σαφώς από το αγγλικό click, είναι άκλιτο. Δηλαδή διατηρεί σε όλες τις πτώσεις τον ίδιο τύπο. Δηλαδή, δε λέμε ενικός αριθμός, ονομαστική το κλικ, γενική του κλικ-εος, αιτιατική το κλικ-ει, αλλά διατηρείται ως έχει σε όλες τις πτώσεις. Ονομαστική το κλικ, γενική του κλικ κλπ.

Υπάρχουν και στην ελληνική γλώσσα τέτοια ουσιαστικά, ονομάζονται ανώμαλα-άκλιτα, λ.χ. το άλφα.

ΑΥΤΗ είναι η σχέση του άκλιτο με το κλικ!

Κανένα άγχος σε διαβεβαιώνουμε.

Παρακαλούμε για το δωρεάν μάθημα γραμματικής.

Στη διάθεσή σου για περαιτέρω διευκρινήσεις σχετικά με οποιονδήποτε γραμματικό τύπο...

Ανώνυμος είπε...

Το κλικ είναι γαλλικό και προέρχεται από το clic...καμία λοιπόν σχέση με Αγγλία. Άστο ai-vres, ρώτα και κάνεναν άλλο που να γνωρίζει από γραμματική, γιατί μάλλον εσύ δεν έχεις ιδέα.

Χάσιμο χρόνου...

ΥΓ. Λίγο πιο πάνω βλέπω και ένα ακόμη μαργαριτάρι σου... Λες "Δεν φτές εσύ" ...

Χάσιμο χρόνου... ai-vres...Χάσιμο χρόνου

ai-vreS είπε...

Πράγματι το "φτες" είναι λάθος. Κάποιοι από μας γνωρίζουν καλύτερη ορθογραφία από κάποιους άλλους. Άλλωστε και η διαφορά στο ύφος των γραπτών κειμένων είναι ενδεικτική για το ποιος απαντά κάθε φορά.

Το κλικ είναι λέξη που προήλθε από ηχοπλασία όπως και πολλές άλλες. Καμία σχέση δεν έχει με τα γαλλικά. Χρησιμοποιείται για να δείξει τον ήχο που κάνει το ποντίκι του ηλεκτρονικού υπολογιστή. Υπάρχει και ρήμα click πάλι στα Αγγλικά που προηγήθηκε και φέρει διαφορετική σημασία, όπως υπάρχει και ουσιαστικό με την ίδια ορθογραφία.

Α, και η προέλευση των λέξεων ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΙΣΗ των λέξεων. Αλλά με την ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ μίας λέξης, την επιστήμη δηλαδή που ασχολείται με την καταγωγή των λέξεων.

Άλλος/-η δεν έχει ιδέα, όπως φαίνεται...

Υ.Γ. Αν είναι χάσιμο χρόνου, γιατί επιμένεις και εκτίθεσαι έτσι;

ai-vreS είπε...

Φτάσαμε και στο προκείμενο λοιπόν! Έλα αποκαλύφτηκες πάλι!

Στο υβρεολόγιο ήθελες να φτάσεις τόση ώρα και δεν το έλεγες; Προς τι όλες οι προσπάθειες να αναλύσεις τα γραφόμενά μας εφόσον ήθελες να μας βρίσεις; Θα μπορούσες να το κάνεις από την αρχή.

Είπαμε κι εμείς τι απόπειρες ήταν αυτές για δήθεν ανάλυση της γλώσσας;

Κρίμα που δεν έχεις τη νοητική ικανότητα να αντιληφθείς τι σημαίνει ηχοπλασία και τι σημαίνει να προϋπάρχει ένα λήμμα από το 1610 και να προστίθεται μία σημασία αργότερα...

Μια ελαχιστότατη έρευνα στο google θα σε διευκόλυνε. Να σου παραθέσουμε και τον τρόπο:
Ψάχνεις για το "click" σε κάποιο ετυμολογικό λεξικό, κάποιο έγκυρο κατά προτίμηση...
Πώς φαίνονται οι άσχετοι ...

Μία υφολογική ανάλυση των σχολίων της σελίδας αυτής θα αποδείκνυε του λόγου το αληθές για τις πολλαπλές ταυτότητες. Και τα IPs επίσης (αν ξέρεις τι σημαίνει...).

Χαιρετίσματα στο σαλεμένο σου μυαλό...
Όσο για τις ύβρεις, έτσι είναι αν έτσι νομίζετε (Πιραντέλο, αν έχεις ακουστά - μεταξύ μας πολύ αμφιβάλουμε...)

Το Προφίλ μας