Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Συνεδριάζει το ΔΣ Βοΐου την Τετάρτη 22/6/2011


Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/10 προσκαλείστε σε δημόσια συνεδρίαση την 22η του μηνός Ιουνίου του έτους 2011 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.30  στο Δημαρχιακό Κατάστημα του Δήμου Βοΐου στη Σιάτιστα για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1
Λήψη απόφασης για τη μείωση των μισθωμάτων των δημοτικών ακινήτων, λόγω της οικονομικής κρίσης. -Εισηγήτρια η Δήμαρχος κ. Ορφανίδου Π.
2
Λήψη απόφασης σύναψης δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων ή μη οφειλών του Δήμου, παρελθόντων ετών. –Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Λυσσαρίδης Χ.
3
Αποδοχή  οικονομικής ενίσχυσης 15.000 € από τις πιστώσεις του Υπουργείου Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, για την εκτέλεση του έργου: Γηροκομείο Τσοτυλίου - Αναμόρφωση του προϋπολογισμού. –Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Λυσσαρίδης Χ.
4
Υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης, του Δήμου Βοΐου Δυτικής Μακεδονίας, στην Πρόσκληση 1.12 της 12/03/2011 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» στα πλαίσια του ΕΣΠΑ '2007 -2013΄.- Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γαρούφος Π.
5
Έγκριση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) Δήμου του Δήμου Βοΐου. –Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γαρούφος Π.
6
Καθορισμός του αριθμού και των ειδικοτήτων του προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. (τρ/ση της υπ΄ αριθμ. 132/2011 απόφασης του Δ.Σ.) .-Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γαρούφος Π.
7
Τρ/ση της υπ΄ αριθμ. 9/2011 απόφασης του Δ.Σ  περί Έγκρισης πρόσληψης προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών ή εποχιακών ή πρόσκαιρων αναγκών διμήνου (2) χρονικής διάρκειας στο Δήμο .- Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γαρούφος Π.
8
Τροποποίηση του προϋπολογισμού του Δήμου τρέχουσας χρήσης. -Εισηγητής ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Μακρής Χρήστος.
9
Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής διαφόρων έργων. -Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Σταμπολούς Β.
10
Απένταξη έργων του πρώην Δήμου Τσοτυλίου από το πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ. -Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Σταμπολούς Β.
11
Έγκριση των όρων για την άρδευση στην Τοπική Κοινότητα Πελεκάνου.  -Εισηγητής: ο Αντιδήμαρχος κ. Πήττας Θ.
12
Καθορισμός  της Εμποροπανήγυρης Τσοτυλίου.- Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Κατσικάς Α.
13
Διοργάνωση εκδηλώσεων. - Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Κατσικάς Α.
14
Επιστροφή χρηματικού ποσού από τον τ. Πρόεδρο της πρώην Κοινότητας Πενταλόφου, ως αχρεωστήτως καταβληθέντος. –Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Λυσσαρίδης Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας