Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Παραιτήθηκε ο Ντίνος Ρόβλιας - δεκτή η παραίτηση


Την παραίτησή του από υφυπουργός Εσωτερικών και Αποκέντρωσης υπέβαλε ο Ντίνος Ρόβλιας. Αιτία φαίνεται να είναι δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας, zougla.gr στις 13 Δεκεμβρίου 2009 σύμφωνα με το οποίο το γραφείο του κ. Ρόβλια μεσολαβούσε, ώστε να ικανοποιηθούν αιτήματα–ρουσφέτια για μεταθέσεις και μετατάξεις αστυνομικών και στρατιωτικών.
Ο κ. Ρόβλιας λέει ότι  «δεν έφυγαν ποτέ από το γραφείο του» τέτοια έγγραφα. Επίσης, φέρεται να δηλώνει πως «τέτοια αιτήματα κατατίθενται σε όλα τα πολιτικά γραφεία, αλλά αυτό δε σημαίνει και ότι ικανοποιούνται». Διάφορα ιστολόγια αφήνουν να εννοηθεί ότι τα έγγραφα εκλάπησαν από τα σκουπίδια του γραφείου του.
Με πληροφορίες από το zougla και διάφορα ιστολόγια

UPDATE:
Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο κ. Ρόβλιας υπέβαλε την παραίτησή του, "για να μην δημιουργηθεί καμία σκιά πελατειακών σχέσεων στην κυβέρνηση"."Ο υφυπουργός εσωτερικών", πρόσθεσε ο κ. Πεταλωτής, "διευκρίνισε ότι υπήρξε πρόβλημα στο πώς παρουσιάστηκαν τα στοιχεία και ότι δεν διακινήθηκαν από το γραφείο του".

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπρε λετε ο παρις να παρει τη θεση του;
ας του κανω ενα τηλεφωνακι να μας πει κανενα μασλατ για το θεμα.
η μηπως ειναι ηδη στην αθηνα;
παρι που εισαι;

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι και υφυπουργός ο Κουκουλόπουλος.με τι προσόντα.

Ανώνυμος είπε...

Θα αστειεύεστε κύριε των 7.26. Ο Πάρις αποτελεί κεφάλαιο για την Αυτοδιοικηση και τον Τόπο. Και θα αποδειχτεί ο καλλίτερος Υπουργός των Εσωτερικών στα χρονικά. Μόνο ένα κομματόσκυλο της δεξιάς, σαν και σας, δεν μπορεί να το δεί αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Ο Πάρις δεν περιμένει να υπουργοποιηθεί τώρα.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι κερδίζει έδαφος όσο περνάει ο καιρός (όσοι ξέρουν τι γίνεται στην Αθήνα μπορούν να το επιβεβαιώσουν)και όλο και περισσότερο νιώθει πιο άνετα και χαλαρός.
Δεδομένου ότι οι σχέσεις Γιώργου- Βαγγέλη γινονται καλύτερες (λένε ότι οι χθεσινές εξαγγελίες ήταν έργο Βενιζέλου κατά 40%) αυτό βοηθάει και τον Πάρι.
Το σίγουρο είναι ότι κάποια στιγμή θα πάρει τη θέση που θέλει και του αξίζει και κάτι τύποι όπως ο 7.26 (σίγουρα είναι από αυτούς που λέγανε προεκλογικά ότι ο Πάρις δεν έχει ρευμα) θα σκάσουν...

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να συμμετέχει στην κυβέρνηση ένας ακόμη άνθρωπος του τόπου μας, δε νομίζω να μας χαλάει ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Όμως αγγίζει τα όρια της φαντασίας βρε παιδιά ότι ο Βαγγέλης ήταν ο δημιουργός των χθεσινών εξαγγελιών. Είναι γνωστό σε όλους ότι αυτός που επεξεργάστηκε στο σύνολό τους αυτές τις προτάσεις και τα μέτρα είναι ο Παπακωνσταντίνου,μην τον αδικούμε.

Ανώνυμος είπε...

O Ραγκουσης ειναι σαν το ψαρι στη στερια...

Το Προφίλ μας