Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Διαβίβαση Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την παράκαμψη Προσηλίου-Τρανοβάλτου


       ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                            Κοζάνη   14-12-2009
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ                                 
                  ΚΟΖΑΝΗΣ
===========================
   ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 1650/86 όπως τροποποιήθηκε με τον 3010/02 και της ΗΠ 37111/2021 κοινής Υπουργικής απόφασης ανακοινώνεται ότι: 
1.      Στη Γραμματεία του Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης απεστάλη από τη Γενική Δ/νση Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας (Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωροταξίας) μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.)
Διαβίβαση Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Έργου: «Παράκαμψη Επαρχιακής Οδού Προσηλίου – Τρανοβάλτου στη θέση ορυχείου ΜΕ.ΤΕ.Α.Ε. στο Ν. Κοζάνης», για την έγκριση περιβαλλοντικών όρων.
2.  Σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις για την δημοσιοποίηση των Μ.Π.Ε., καλείται κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης ή φορέας από 15-12-2009 έως 15-01-2010 να προσέρχεται στη Γραμματεία του Νομαρχιακού Συμβουλίου της Ν.Α. Κοζάνης (Διοικητήριο 2ος όροφος γραφ. 4 & 5), κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα, για παροχή πληροφοριών και στοιχείων μελέτης. Έγγραφες απόψεις του περιεχομένου της Μ.Π.Ε. μπορούν επίσης να κατατεθούν στην Γραμματέα του Ν.Σ. κ. Ορφανίδου Παπακων/νου Παναγιώτα  από 15-12-2009 έως 15 -01-2010.
3.      Η Μ.Π.Ε. κατατέθηκε στην Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας και αρμόδιος για την  έγκρισή της είναι ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας.
4. Η Ανακοίνωση αυτή να δημοσιευθεί στον ημερήσιο τοπικό τύπο της 15ης/01/2010 και να αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Νομαρχίας Κοζάνης

Ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης
 Πλακεντάς  Παναγιώτης

3 σχόλια:

Delino είπε...

Αφού η εταιρεία ΜΕΤΕ ΑΕ αυθαίρετα κατέστρεψε τον επαρχιακό δρόμο Προσήλιο - Τρανόβαλτο, ζητά μετά από χρόνια να εγκριθεί η ΜΠΕ για το δρόμο όπως η ίδια τον καθόρισε.
Αφού η Νομαρχία με ανακοίνωσή της στις 11-2-2008, έλεγε "από την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2008 η κυκλοφορία επί της επαρχιακής οδού Προσηλίου – Τρανοβάλτου θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριας οδού από το 3ο χλμ μέχρι το 4ο χλμ λόγω εργασιών." λες και γινόταν εργασιες στην κύρια οδό,τώρα εγκρίνει για κύριο δρόμο την "παρακαμπτήρια οδό".
Η αλήθεια είναι ότι έρχεται να εγκρίνει τον ετσιθελισμό της εταιρείας!

Ανώνυμος είπε...

Οι απίστευτοι αφού υπέκυψαν στις προσταγές της Εταιρείας ( ή καλύτερα των συναιτέρων τους) ξεδιάντροπα προχωρούν και στη νομιμοποίηση των παρανομιών της ΜΕΤΕ.
Αν θυμάμαι καλά η νομαρχία επέβαλε πρόστιμο 30.000 Ε στην εταιρεία αλλά η εταιρεία ποτέ δεν το πλήρωσε.
Που πήγανε τα λεφτα ρε;
Ποιος έκανε το διακανονισμό;
Ξευτιλισμένοι...
Και τώρα αφού ο καιρός πέρασε και το θέμα ξεχάστηκε προχωρούν και στη διαδικασία που οι άθλιοι έπρεπε να κάνουν πριν ξεκινήσει να κατασκευάζεται η παράκαμψη.
ουστ από εδώ φαρμακοτρίφτηδες και αγρογημπόιδες!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ.
Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΑΛΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΓΙΑ ΤΙς ΓΙΟΡΤΕΣ.
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΤΑ ΕΦΕΡΕ ΔΩΡΟ ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ

Το Προφίλ μας