Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Ανεκτίμητες Στιγμές από την Επίσκεψη Κ.Δ.-Η.Φ. ΑμεΑ "Σύμπλευση" Κοζάνης στο Γηροκομείο!

Πρόσφατα, ως Κέντρο Ατόμων με Αναπηρία είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε το γηροκομείο της Κοζάνης και να ζήσουμε μια από τις πιο συγκινητικές και αξέχαστες εμπειρίες από την έναρξη του Κέντρου μας.


Βρεθήκαμε εκεί με την καρδιά γεμάτη, για να δώσουμε, μα τελικά, φύγαμε έχοντας πάρει εμείς το μεγαλύτερο και το πιο πολύτιμο δώρο: την αγάπη, τη ζεστασιά και τις ανεκτίμητες στιγμές που μοιραστήκαμε με τους ανθρώπους αυτούς.

Χορέψαμε, γελάσαμε και σφιχταγκαλιαστήκαμε με ανθρώπους που ένιωθαν, ίσως περισσότερο από ποτέ, την ανάγκη της ανθρώπινης επαφής. Συγκινηθήκαμε βαθιά, συνειδητοποιώντας πόση αξία έχουν οι μικρές στιγμές που δίνουμε σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Φεύγοντας, αισθανθήκαμε βαθιά ευγνωμοσύνη. Η στιγμή που μας αποχαιρέτησαν, κρατώντας τα χέρια μας σφιχτά, ήταν η απόδειξη πως αφήσαμε ένα κομμάτι της ψυχής μας εκεί. Αυτή η ημέρα δεν θα ξεχαστεί. Θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο νου μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς το προσωπικό, τον πατέρα Νικόλαο και τους φιλοξενούμενους του γηροκομείου που μας καλοδέχτηκαν με τόση αγάπη. Η φιλοξενία τους, το ανοιχτό τους χαμόγελο και η καλοσύνη τους έκαναν την επίσκεψή μας ακόμη πιο ξεχωριστή.

Η ομάδα του Κ.Δ.-Η.Φ. ΑμεΑ «Σύμπλευση» Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας