Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Μουσικής "Βελβεντινές Φωνές" συγχαίρει τη μαέστρο του συλλόγου κυρία Αλεξάνδρα Παπά για τη βράβευση στον Πανελλήνιο διαγωνισμό του "Make a Wish"

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Μουσικής "Βελβεντινές Φωνές" συγχαίρει τη μαέστρο του συλλόγου κυρία Αλεξάνδρα Παπά για τη βράβευση στον Πανελλήνιο διαγωνισμό του "Make a Wish". Η βράβευση αφορά  την κατηγορία του τραγουδιού. Της απονεμήθηκε  το 1ο βραβείο Πανελλαδικά για το τραγούδι "Μην κλαις μαμά" σε μουσική δική της για το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης.

            Αξίζουν, επίσης, συγχαρητήρια εκτός από την αγαπημένη μας μαέστρο για τη σύνθεση της μουσικής του τραγουδιού, στην κυρία Ελευθερία Μέλα, εκπαιδευτικό του  παραπάνω Ειδικού Σχολείου, για τους  θαυμάσιους στίχους και στον κύριο Λάζαρο Καλέα, δάσκαλο των Μουσικών Συνόλων του συλλόγου μας, για την ενορχήστρωση του τραγουδιού. Πολλά μπράβο στα παιδιά του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης που συνεργάστηκαν τραγουδώντας με το Φωνητικό Σύνολο του  συλλόγου μας, την παιδική χορωδία "Δημήτρης Λιώτσης" του Φ.Σ.Φ."Ο Αριστοτέλης», όπως και στα παιδιά των Μουσικών Συνόλων του Συλλόγου Φίλων Μουσικής «Βελβεντινές Φωνές» που συνόδευσαν μουσικά στην ηχογράφηση του τραγουδιού.

            Η άψογη συνεργασία όλων έφερε άρτια αποτελέσματα, που οδήγησαν στη βράβευση του τραγουδιού με το 1ο βραβείο που απέσπασε Πανελλαδικά  το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης.

            Αξίζουν σε όλους σας πάρα πολλά μπράβο!

 

Με εκτίμηση

το ΔΣ του Συλλόγου Φίλων Μουσικής

«Βελβεντινές Φωνές»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας