Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Γιάννης Μπούντας: "Σήμερα είχαμε σαν κοινότητα Ελατης μια εποικοδομητικη και ωφέλιμη συνάντηση με τον περιφερειαρχη Δυτικης Μακεδονίας κ. Αμανατιδη Γιώργο"

Σήμερα είχαμε σαν κοινότητα Ελατης μια εποικοδομητικη και ωφέλιμη συνάντηση με τον περιφερειαρχη Δυτικης Μακεδονίας κ. Αμανατιδη Γιώργο. Στην συνάντηση παρερευθηκαν ο διευθυντής τεχνικης υπηρεσίας της περιφέρειας κ. Τσιαμης Παναγιώτης και ο διευθυντής της Πολιτικής προστασίας κ. Συλλιρης Νίκος.

Θέσαμε καποια απο τα προβλήματα που χρονιζουν και ταλανιζουν το χωριό μας. 1) καθαρισμός και αποκατασταση της καθιζησης στο ρεμα "λακος της χώρας " 2)καθαρισμός του ρεματος που διασχίζει το χωριό μας, 3) περιφερειακος δρομος χωριού. Ενα παγιο και χρονιο αίτημα του χωριού μας. 4) ταμιευτηρας στην θέση " Γκανατσιος" συμφωνα με το τοπικό αναπτυξιακό πρόγραμμα που συνεταξε ο κ.Αμανατιδης όταν ήταν πρόεδρος στην ΑΝΚΟ.5)διανοιξη- συντήρηση αγροτικών δρόμων συμφωνα με τα παράλληλα εργα αναδασμου, 6) προσβαση- βελτιωση αγροτικης οδοποιίας σε 2 δρόμους καθετους στον κεντρικό άξονα. Ο κ. περιφερειαρχης υποσχεθηκε ότι καποια απο αυτα θα υλοποιηθούν άμεσα. Για δε τα υπόλοιπα η τεχνική υπηρεσία της περιφέρειας θα επισκεφθεί σύντομα το χωριό μας για αυτοψια και δυνατότητα υλοποιησης των έργων. Η κοινότητα προσκάλεσε τον κ. Περιφερειαρχη να επισκεφθεί το χωριό μας για να δει από κοντά τα προβλήματα μας και για να γνωριστούμε καλύτερα. Μας υποσχεθηκε οτι θα γίνει σύντομα. Τον περιμένουμε.

Πηγή: FB Γιάννης Μπούντας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας