Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024

Εγκαίνια του νέου Παιδικού Σταθμού στη Δημοτική Κοινότητα Βαθυλάκκου

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια του νέου Παιδικού Σταθμού στη Δημοτική Κοινότητα Βαθυλάκκου, σε μια εκδήλωση που συγκέντρωσε πλήθος κόσμου και στηρίζει ουσιαστικά την τοπική κοινωνία, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των οικογενειών της περιοχής.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Σερβίων, Χρήστος Ελευθερίου, ο οποίος δήλωσε: «Η υλοποίηση αυτού του έργου ολοκληρώθηκε πολύ γρήγορα, χάρη στη σημαντική συμβολή της εταιρείας Μ.Ε.ΤΕ. Α.Ε., των Αντιδημάρχων και των συνεργατών μας. Τέτοιες προσπάθειες στηρίζουν τα χωριά μας που αντιμετωπίζουν το φαινόμενο της εγκατάλειψης. Είναι ένα παράδειγμα προς όλους για το πώς η συνεργασία μπορεί να φέρει άμεσα αποτελέσματα και να ενδυναμώσει τον τόπο μας».

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής της Π.Ε. Κοζάνης, Στάθης Κωνσταντινίδης, οι Αντιπεριφερειάρχες Λύσανδρος Μεταξάς και Αναστάσιος Ραφαηλίδης, όλοι οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Σερβίων, δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης και εντεταλμένοι σύμβουλοι. Παρόντες ήταν επίσης ο εκπρόσωπος της Εκπαίδευσης, οι Πρόεδροι όμορων Δημοτικών Κοινοτήτων και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βαθυλάκκου, αναδεικνύοντας τη σημασία του έργου για την ευρύτερη περιοχή.

 

Ο Βουλευτής της Π.Ε. Κοζάνης Μιχάλης Παπαδόπουλος απέστειλε επιστολή εκφράζοντας τις ευχές του για το έργο.

 

Ο νέος Παιδικός Σταθμός αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό σημείο στήριξης για τις νέες οικογένειες, προσφέροντας ασφαλείς και σύγχρονες συνθήκες φροντίδας για τα παιδιά του Βαθυλάκκου, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τη δυναμική της τοπικής ανάπτυξης.









 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας