Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

H αποκάλυψη της Γέφυρας Σερβίων - Νεράιδας

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aivres μετά μου λές πως είσαι αθώα περιστερά, από πότε η Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων ονομάζετε και νεράιδας? Δηλαδή η νεράιδα στην προκειμένη περίπτωση της αρέσει το όνομα Σερβίων, σαν χορίο όμως δηλωνετε ως νεράιδα κοζάνης. Να σταματήσει επιτέλους αυτή η επιλεκτική τακτική στην ονομασία καθώς και στην βεβήλωση της ιστορίας και της ονομασία της Υψηλής Γέφυρας των Σερβίων.

Ανώνυμος είπε...

ούτε με κιάλια δεν βλέπεις την γέφυρα από τα Σέρβια

Ανώνυμος είπε...

φίλε 6.39μ.μ.
από πότε λεγόταν έτσι η γέφυρα;;
"Στη γέφυρα στη ΝεράΙδα" δεν λέγαμε όλα αυτά τα χρόνια;;
ΔΕΝ θα αλλάξουμε τώρα γιατί μερικοί εργολάβοι στην κατασκευή το ονόμαζαν έτσι, ΔΕΝ θα το λέμε και 'μείς!!..
Η λίμνη είναι Σερβίων και ΟΧΙ Πολυφύτου! γιατί καμιά σχέση δεν έχει το Πολύφυτο!.Εργοστάσιο Πολυφύτου ΝΑΙ, φράγμα Βελβεντού ΝΑΙ, Γέφυρα Νεράϊδας ΝΑΙ, Γέφτρα Ρυμνίου ΝΑΙ, και λίμνη Σερβίων ΝΑΙ!!!.Άντε και μάθετε λίγη ιστορία και Γεωραφία Αγεωγράφητοι!!!

Ανώνυμος είπε...

Μια επίσκεψη στην Νεράιδα και συναντάς ένα εγκατελειμενο οικισμό που δεν έχει προοπτική. Σκουπίδια, χόρτα. Το δημοτικό σχολείο κατερευσε. Το 5Χ5 εγκατελειμενο. Ο περιπατητικός παρατημένος. Το περίπτερο κλειστό. Ο κεντρικός δρόμος μέσα στην Νεράιδα ολο λακουβες. Η κεντρική πλατεία αγνώριστη. Τα μαγαζιά χωρίς δουλειά. Και ο Προέδρος Νεράιδας ασχολείται με τον βιολογικό.

Ανώνυμος είπε...

αυτά να τα λες στον δημαρχο σου 7.30 όλοι οι οικισμοί είναι στα χάλια τους

Ανώνυμος είπε...

Καλά ο πρόεδρος ασχολείται με το βιολογικό και καλά κάνει, δεν ρωτάς και για τον Μασκαρά ή τον Γεροξεκούτη, τρία χρόνια τώρα τι κάνανε που είναι παρατημένα όλα τα χωριά.

Ανώνυμος είπε...

Τρεις δημοτικοι συμβουλοι απο την ΝΕΡΑΙΔΑ , τι κανουν?

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ???ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ.........Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΣΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΑΡΕΣΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ

Το Προφίλ μας