Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός της Αναγέννησης Σερβίων

Με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε και φέτος ο χορός του συλλόγου μας.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα, παρουσιάστηκαν από τις ακαδημίες των τμημάτων ενόργανης – ρυθμικής διάφορα χορευτικά και βραβεύτηκαν οι αθλητές που ξεχώρισαν στους διαγωνισμούς που πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της φετινής χρονιάς.
Σε όλα τα παιδιά επίσης δόθηκαν έπαινοι συμμετοχής καθώς όλα τα παιδιά συμμετείχαν στους προαναφερόμενους διαγωνισμούς. Στην συνέχεια ακολούθησε πλούσιο δημοτικό και λαϊκό πρόγραμμα στο οποίο ο κόσμος διασκέδασε μέχρι πρωίας.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση και ένα μεγάλο ευχαριστώ στα καταστήματα που μας έδωσαν διάφορα δώρα με τα οποία διενεργήσαμε την λαχειοφόρο μας. 
Και του χρόνου με υγεία.
Υ.Γ.
Τα νούμερα που κερδίζουν τα κινητά με τις κάρτες εισόδου είναι το επτά (7) και το είκοσι τρία (23). Τα υπόλοιπα δώρα της λαχειοφόρου τα οποία δεν παρελήφθησαν θα δοθούν στους τυχερούς στο γήπεδο, στο γραφείο του συλλόγου.
Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΤΥΧΕΡΩΝ ΛΑΧΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΕΙΣΟΔΟΥ.
Πηγή: anagennisiservion.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου