Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Τα εύσημα στον Πάρι Κουκουλόπουλο από τον Στέργιο Πιτσιόρλα για τη μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Οικονομίας κ. Στέργιος Πιτσιόρλας απένειμε τα εύσημα στον Πάρι Κουκουλόπουλο για την έμπνευσή του πριν από χρόνια να διαχειριστεί τα απορρίμματα. Συγκεκριμένα είπε: Θέλω να είμαστε γενναιόψυχοι, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Πιτσιόρλας , σημειώνοντας πως «πρέπει να τιμήσουμε την αυτοδιοίκηση της περιοχής.
Ο Πάρις Κουκουλόπουλος συνέβαλε καθοριστικά στην υλοποίηση της ΔΙΑΔΥΜΑ, ο οποίος και οραματίστηκε το εν λόγω έργο», είπε ο υπουργός. Για να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.
Ι.Π.
http://www.prlogos.gr

2 σχόλια:

 1. Ο Υπεύθυνος της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για Ενέργεια, Περιβάλλον και Υποδομές, Γιάννης Μανιάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

  «Έστω και αργά, έστω και δια της πλαγίας οδού, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αναγνωρίζει το σημαντικό καινοτόμο έργο διαχείρισης αποβλήτων στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας.

  Για όσους από την κυβέρνηση διαθέτουν κοντή μνήμη να υπενθυμίσω ότι το Νοέμβριο 2014, ως αρμόδιος Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, υπέγραψα την περιβαλλοντική αδειοδότηση του έργου ΣΔΙΤ για τη Διαχείριση Αστικών Στερεών Αποβλήτων της Δυτικής Μακεδονίας. Μια επένδυση 46 εκατ. € και δημιουργίας 150 νέων θέσεων εργασίας που αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής και την προστασία του περιβάλλοντος με πολλαπλά οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες.

  Τότε, στο πολύ κοντινό 2014, είχαμε όλο το ΣΥΡΙΖΑ απέναντί μας τόσο σε τοπικό, όσο και σε κεντρικό επίπεδο. Σήμερα, το έργο αναγνωρίζεται, από τον (σοβαρό) κ. Πιτσιόρλα, αποτελεί σημείο εθνικής υπερηφάνιας και χρησιμοποιείται ως παράδειγμα για μίμηση. Κάλλιο αργά…»

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πάρε τσουβάλι Πάριμ για να μαζέψεις σταυρούς. Κούνια που σε κούναγε. Νέα παιδιά δεν έχει το έρμο το ΠΑΣΟΚ μας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου