Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Έκκληση του ΚΕ.Π.ΚΑ. Δυτικής Μακεδονίας για φθηνή και ποιοτική θέρμανση.

Σε συνέχεια του από 16/01/2017 δελτίου τύπου με τίτλο “Φθηνή ενέργεια αλλιώς θα παγώσουμε ....” όπου αναδείξαμε το μείζον ζήτημα της φθηνής και ποιοτικής ενέργειας που επιβάλλεται να απολαμβάνουν όλοι οι πολίτες – καταναλωτές, ανεξαρτήτως κριτηρίων και προϋποθέσεων, και κυρίως στον τομέα της θέρμανσης, υπενθυμίζουμε σε όλους τους καταναλωτές και στις Αρχές του τόπου και της χώρας ότι ο χειμώνας δεν πέρασε, συνεχίζεται, και πρέπει όλοι να μεριμνήσουμε και να αγωνιστούμε ώστε το ηλεκτρικό ρεύμα, το πετρέλαιο θέρμανσης και οι υπόλοιπες μορφές θέρμανσης...
των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων (φυσικό αέριο που συναντάμε μόνο στις μεγαλουπόλεις, τηλεθέρμανση κλπ) να γίνουν φθηνότερες, χωρίς επιβαρύνσεις φόρων και τελών υπέρ τρίτων (όπως ΕΡΤ, Δήμων κλπ) και με ποιοτικά χαρακτηριστικά που να ανταποκρίνονται στην προστασία της Δημόσιας Υγείας και του Περιβάλλοντος, καθώς η καύση καυσόξυλων σε συνδυασμό με άγνωστης προέλευσης επικίνδυνα υλικά (εξαιτίας της οικονομικής κρίσης) επιβαρύνουν το Περιβάλλον και την Υγεία όλων μας.
Δικαιούμαστε όλοι να απολαμβάνουμε φθηνή και ποιοτική ενέργεια για τη θέρμανσή μας.

                                                                   Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                                                                   Η Γεν. Γραμματέας    
Βασίλειος Στ. Ιωαννίδης                                                                Παρασκευή Αν. Κτενίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας