Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

Συνδυασμός Ενότητα: Να συζητηθεί, στο δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης, το θέμα της ανάπλασης στην περιοχή γύρω από τον ΥΗΣ Ιλαρίωνα

Ο πρώην δήμος Αιανής και στη συνέχεια ο Καλλικρατικός Δήμος Κοζάνης στα πλαίσια της εφαρμογής των περιβαλλοντικών όρων του έργου «Υδροηλεκτρικό έργο Ιλαρίωνα στο μέσο ρου του ποταμού Αλιάκμονα» παρακολουθούσαν στενά το θέμα της ανάπλαση της γύρω περιοχής μετά το πέρας της κατασκευής του έργου.
Την άνοιξή του 2014 στο Μουσείο Αιανής παρουσιάστηκε η μελέτη από τη μελετητική ομάδα της ΔΕΗ.
Οι επεμβάσεις αφορούν την εκτέλεση έργων ανάπλασης στην περιοχή , με δαπάνες της ΔΕΗ, που περιλαμβάνουν διαμορφώσεις χώρων για την ανάπτυξη δραστηριοτήτων δασικής αναψυχής, που θα αποτελέσουν ένα υπερτοπικό πόλο έλξης.
Μετά την παρέλευση τριών ετών από την παρουσίαση της μελέτης και την λειτουργία πλέον του ΥΗΣ Ιλαρίωνα, παρακαλούμε να τεθεί θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να ενημερωθεί το σώμα και οι δημότες του Δήμου Κοζάνης και κυρίως της Δ.Ε. της Αιανής για το πώς εξελίσσεται η ανάπλαση της περιοχής.
kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου