Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Η θέση μας για το ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης

του Β. Κωνσταντόπουλου
Δημοσιεύτηκε χθες το ψήφισμα της γενικής συνέλευσης των κατοίκων της πόλης των Σερβίων της 28-01-2017.
Κατά την άποψή μας το ψήφισμα δεν απεικονίζει το πνεύμα της Γενικής Συνέλευσης. Όλοι διαμαρτυρήθηκαν και καταλόγισαν ευθύνες στον δήμαρχο για την απουσία του από τον δήμο, την συμπεριφορά του αλλά και το έλλειμμα διοίκησης που υπάρχει.
Ταυτόχρονα με το ψήφισμα επιμερίζονται εξ ίσου  οι ευθύνες στην δημοτική αρχή, στους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους και την αντιπολίτευση.
Κατά την άποψή μας οι συντάκτες καλό θα ήταν να  αναδείξουν το αίτιο του προβλήματος (ο δήμαρχος), όπως αυτό προέκυψε από την γενική συνέλευση,  και να μην διαχέουν την ευθύνη σε υπεύθυνους και μη.

Για να μην δημιουργούνται λοιπόν παρανοήσεις, θα ήθελα να επαναλάβω όσα είπα στην γενική συνέλευση, όταν μου ζητήθηκε να καταθέσω την άποψή μου.

Στις τελευταίες εκλογές ο λαός μας έστειλε στην αντιπολίτευση. Ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι να ελέγχει την δημοτική αρχή, η οποία ασκεί την διοίκηση στον δήμο.
Όπως εξήγησα στην γενική συνέλευση επί 2,5 χρόνια η παράταξή μας ασκεί δημιουργική και εποικοδομητική αντιπολίτευση, ψηφίζοντας την συντριπτική πλειοψηφία  προτάσεων της δημοτικής αρχής, ενώ ταυτόχρονα υπέβαλε προτάσεις για την βελτίωση των θέσεων  της δημοτικής αρχής ή νέες προτάσεις που προωθούσαν σημαντικά ζητήματα του δήμου.

Όπως επίσης είχα την ευκαιρία να εξηγήσω στην γενική συνέλευση, πέρυσι σε μια αντίστοιχα δύσκολη συγκυρία, επειδή  ο δήμαρχος με την διάλυση της παράταξής του (είχαν διαγραφεί ή αποχωρήσει οι κ.κ. Ζυγούρης, Δισερής, Κυριακίδης) δεν είχε την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο να περάσει τον προϋπολογισμό, δύο από του συμβούλους της παράταξής μας, εγώ και ο κ. Μπάκανος, ψηφίσαμε τον προϋπολογισμό του 2016, προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα στην λειτουργία του δήμου. Και αντί να αξιολογήσουν θετικά την ψήφο μας, στο τέλος  εξέθεσαν και εμάς και πιστεύουμε και συμβούλους της πλειοψηφίας, μη εγγράφοντας στο προϋπολογισμό του 2016 ή σε τροποποίηση του προϋπολογισμού όλες τις παλιές οφειλές.
Να σημειώσουμε εδώ ότι καμία αντιπολίτευση ούτε στον δήμο μας ούτε σε κανέναν άλλο δήμο της χώρας διαχρονικά ψήφισε θετικά στον προϋπολογισμό της πλειοψηφίας. Εμείς είμαστε η εξαίρεση και κατηγορηθήκαμε γι αυτό. Αλλά είπαμε δεν πειράζει για το καλό του δήμου.
Εξηγήσαμε όμως σ' εκείνη την συνεδρίαση στον δήμαρχο,  ότι αν μέσα στο 2016 δεν προχωρήσει σε ενέργειες για την αύξηση των εσόδων (έκδοση λογαριασμών ύδρευσης, είσπραξη οφειλών των πολιτών, είσπραξη ενοικίων) θα έχει σοβαρό πρόβλημα στον προϋπολογισμό του 2017( τον σημερινό δηλαδή). Δεν μας άκουσε, μας χλεύασε κατά την προσφιλή του τακτική και τώρα τα βρίσκει μπροστά του.
Ίδια άποψη με μας εξέφρασε και κ. Ζυγούρης, ως ανεξάρτητος τότε δημοτικός σύμβουλος.

Τον Οκτώβριο του 2016,  όταν διαπιστώσαμε, μετά από ερώτησή μου σε δημοτικό συμβούλιο, ότι ο δήμος θα επιχορηγηθεί από το Υπ. Εσωτερικών μέσω του προγράμματος εξόφλησης ληξιπρόθεσμων οφειλών, μόνο με 550 χιλ ευρώ, ενώ θα έπρεπε να επιχορηγηθεί με 2,0-2,5 εκ. περίπου, προτείναμε να γίνει τροποποίηση του προϋπολογισμού του 2016 και να εγγραφούν όλες οι ληξιπρόθεσμες οφειλές για να επιχορηγηθούμε με μεγαλύτερα ποσά. Ο δήμαρχος δεν μας άκουσε, μας χλεύασε και πάλι και έτσι ο δήμος έχασε περίπου 1,5 έως 2,0 εκ. ευρώ περίπου χρήματα τα οποία δεν θα επέστρεφε. Τώρα υφίσταται τις συνέπειες των παραλήψεών του και του εγωισμού του.

Τώρα, όσον αφορά την καταψήφιση του προϋπολογισμού του 2017 από την παράταξή μας, θα ήθελα να επαναλαμβάνω αυτά που είπα στην γενική συνέλευση αλλά και στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.
Εμείς δεν εγκρίνουμε τον προϋπολογισμό του 2017, γιατί:
1. Κάνει δραστική μείωση δαπανών που έχουν σχέση με την καθημερινότητα του πολίτη (συντηρήσεις κοινοτικών καταστημάτων και κτιρίων του δήμου, συντηρήσεις οδοποιίας στις πόλεις και τα χωριά, συντηρήσεις αγροτικής οδοποιίας, συντηρήσεις ποτιστρών,  αποχιονισμοί κλπ)  . Με αυτή την μείωση ουσιαστικά ο δήμος θα κλείσει και εμείς δεν μπορούμε να συνηγορήσουμε σ' αυτό.
2. Αποκρύπτονται ή δεν εγγράφονται δαπάνες που είναι υποχρεωτικές από τον νόμο (κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, χρέος προς ΔΙΑΔΥΜΑ, χρέος προς ΔΕΗ, οφειλές προηγούμενων ετών) συνολικού ύψους πάνω από 4,0 εκ. ευρώ.
Άρα επιπλέον δεν εγκρίνουμε τον προϋπολογισμό του 2017 γιατί είναι ανειλικρινής.
Ποιός από τους συντάκτες του ψηφίσματος θα ψήφιζε ένα μη ειλικρινή προϋπολογισμό;

Η συμπεριφορά αλλά και η εκφορά του λόγου του δημάρχου στα 2,5 χρόνια που ασκεί διοίκηση και απέναντί μας αλλά και απέναντι στα μέλη του δικού του συνδυασμού, μας οδηγεί να μην του έχουμε πια καμιά εμπιστοσύνη για τις μελλοντικές του ενέργειες.
Εμείς για το καλό του δήμου προτείνουμε, αυτός μας λοιδορεί και μας χλευάζει.
Μπορεί να έχει κανείς εμπιστοσύνη σε τέτοιο άνθρωπο;

Απευθυνόμενος στους συντάκτες του ψηφίσματος με το οποίο επιμερίζονται οι ευθύνες εξίσου στην δημοτική αρχή και στην αντιπολίτευση, εμείς ως παράταξη με βάση και την πολιτική μας συμπεριφορά των 2,5 τελευταίων χρόνων στην αντιπολίτευση, την οποία εκθέσαμε πιο πάνω, θεωρούμε ότι ουδεμία ευθύνη μας αναλογεί για την σημερινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο δήμος μας.

Για την  κατάσταση αυτή, αποκορύφωμα της οποίας είναι η μη έγκριση του προϋπολογισμού του 2017, την αποκλειστική ευθύνη έχει ο δήμαρχος. Διέλυσε την παράταξή του, δεν ασκεί διοίκηση, δεν έχει προβεί τα δύο τελευταία χρόνια σε ενέργειες για την είσπραξη εσόδων, ουσιαστικά διέλυσε τον δήμο. Τώρα είναι η ώρα της ευθύνης.
Πρέπει ο ίδιος να αναλάβει πρωτοβουλίες για να βγάλει τον δήμο από το αδιέξοδο.
Εμείς δηλώνουμε παρόντες για να ασκήσουμε τον ρόλο της αντιπολίτευσης στην οποία μας κατέταξε ο λαός με την ψήφο του, με γνώμονα πάντα το καλό του τόπου μας.

22 σχόλια:

 1. Ανώνυμος2/2/17 10:26

  Κύριε Κωνσταντόπουλε εσείς και η παράταξη σας, η στάση σας στο διάστημα των 2,5 χρόνων ήταν υποδειγματική, άλλωστε το επιβεβαίωσε εμέσως ο κύριος Μακρυγιάννης δηλώνοντας πως ποτέ δεν ψήφισε θετικά, δηλαδή στείρα αντιπολίτευση του όχι, αντίθετα με εσάς, σε όλο το διάστημα και προτάσεις κάνατε και είσασταν θετικός σε ότι κρίνατε ήταν καλό για το Δήμο.
  Δυστυχώς όμως ο Δήμαρχος από την πρώτη στιγμή όχι μόνο έστησε τοίχο, αλλά δημιούργησε πολλά προβλήματα.
  Δήμαρχε είτε σου αρέσει είτε όχι είσαι ο αποκλειστικός υπεύθυνος,διέλυσες την παράταξή σου και κατέστρεψες και καταστρέφεις ακόμη τον Δήμο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος2/2/17 10:45

  Σχολιάζω υπεύθυνα: Εάν ο κ-κωνσταντοπουλος έβγαινε δήμαρχος για δεύτερη τετραετία θα κατέστρεφε αυτά που άφησε στη μέση/ δυστυχώς λοιπόν βγήκε ο κ.κοσματοπουλος κ συνεχίζει το κατεστραμενο έργο που άφησε ο κ-κωνσταντοπουλος...Η αλήθειες πονάνε- ο κόσμος βλέπει κ κρίνει....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος2/2/17 10:59

  10:45 Ειναι προφανες οτι δεν σε ενδιαφέρουν τα Σερβια ή δεν ζείς στα Σέρβια.
  Πέρα απο τη μύτη σου δε βλέπεις τίποτα.
  Μακαρι να 'τανε ο Κωνσταντόπουλος Δήμαρχος ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΧΑΛΙΑ και ο Δήμος Θα συνέχιζε την ανοδική του πορεία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος2/2/17 11:31

  10,45 τετοιους δημοτες σαν και εσενα, κοντοφθαλμους και συμφεροντολογους, τους αξιζει να εχουν δημαρχο τον Κοσματοπουλο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος2/2/17 11:37

  Έχεις δίκιο οτι δεν με ενδιαφέρουν τα Σερβία. Εμενα με ενδιαφέρει το χωριό μου το Βελβεντό...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος2/2/17 12:30

  εσυ 11.37 αποκλειεται να εισαι απο το βελβεντο. προβοκατορας εισαι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος2/2/17 13:29

  Προβοκάτορες είστε εσείς που προσπαθείτε να αποπροσανατολίσετε τον κόσμο για να μην ψηφιστεί ο προϋπολογισμός... Σαμποτάροντας την ανεξαρτητοποίηση του Βελβεντού......
  Υστερόγραφο, Βελβεντινο ματι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Εσύ κύριε Βελβεντινό μάτι που σχολιάζεις εδώ θα έπρεπε να έχεις το θάρρος της γνώμης και να γράψεις και το όνομά σου. Όμως σου αρεσει να αφήνεις υπονοούμενα ότι είσαι κάποιος άλλος και ο βολικός στόχος είναι το δικό μου Μπλογκ "Βελβεντινή Ματιά" , που δεν σχολιάζει ποτέ ανώνυμα, αλλά ανεβάζει μόνον επώνυμες αναρτήσεις. Επειδή είσαι γνωστός καλό είναι να σταματήσεις αυτήν την τακτική

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος2/2/17 22:42

  Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΜΩΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΕΓΡΑΦΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος3/2/17 01:29

  Κύριε 8:11.. Το όνομα μου θα το γραψω στην ώρα του.. Αλλά απο οτι βλέπω οποίος έχει την μύγα μυγιαζεται..εςυ κύριε με ποιον ειςαι τελικά; Γιατι προςωπικα Δεν γνωριζόμαστε... εκφράζω την γνώμη μου, κ κάνω αυτοκριτική με αυτά που βλέπω στο Δημο-Σερβιων-Βελβεντού-Κοζάνης..το ερώτημα ειναι; ΕΣΥ 8/11 εισαι ευχαριστημένος με τα σημερινά δεδομένα στο δήμο... Η να πάμε στην ανεξαρτητοποίηση; Εγώ ως πολίτης το λεω ρητορικά οτι δεν είμαι ευχαριστημένος......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος3/2/17 01:34

  Aivres: επειδή σε πάω, και εισαι ωραίος τύπος θα σε παρακαλέσω να κατεβάζεις όλα τα σχόλια, και καλό θα ειναι να μην θίγονται μερική εδώ μεσα, οταν λεμε αλήθειες.
  καλό ξημέρωμα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ανώνυμος3/2/17 01:35

  Aivres: επειδή σε πάω, και εισαι ωραίος τύπος θα σε παρακαλέσω να κατεβάζεις όλα τα σχόλια, και καλό θα ειναι να μην θίγονται μερική εδώ μεσα, οταν λεμε αλήθειες.
  καλό ξημέρωμα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ανώνυμος3/2/17 01:35

  Κύριε 8:11.. Το όνομα μου θα το γραψω στην ώρα του.. Αλλά απο οτι βλέπω οποίος έχει την μύγα μυγιαζεται..εςυ κύριε με ποιον ειςαι τελικά; Γιατι προςωπικα Δεν γνωριζόμαστε... εκφράζω την γνώμη μου, κ κάνω αυτοκριτική με αυτά που βλέπω στο Δημο-Σερβιων-Βελβεντού-Κοζάνης..το ερώτημα ειναι; ΕΣΥ 8/11 εισαι ευχαριστημένος με τα σημερινά δεδομένα στο δήμο... Η να πάμε στην ανεξαρτητοποίηση; Εγώ ως πολίτης το λεω ρητορικά οτι δεν είμαι ευχαριστημένος......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ανώνυμος3/2/17 08:22

  καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. απο οτι βλεπω ο προβληματισμος σου 1,29 ανωνυμε ειναι μονο για την διαχειρηση κρισης αυτης της δημοτικης αρχης , δεν παιρνω θεση γιατι ειναι υπευθυνοι και θεσμικα εκλεγμενοι οσο για την κατασταση του δημου που ζω μεσα απο θεσμικα οργανα που συμμετειχα και συμμετεχω συνεχιζω να διεκδικω σε τετοιο βαθμο που πολλες φορες με χαρακτηριζουν καποιοι γραφικο αλλα και οταν χρειαστηκε σε τωρινους εκλεγμενους ειπα και δημοσια ευχαριστω για καποια πραγματα που εκαναν , που εδωσαν λυσεις αυτος ειμαι και ξαναυπογραφω για αυτα που γραφω εδω . τωρα για σενα που νοιαζεσαι για την πολιτικη διαχειρηση αυτης της κρισης και δεν αναφερεις και τα θεματα καθημερηνοτητας που ενας τεραστιος δημος αδυνατει να ανταπεξελθει πιθανον να μην ζεις εδω και πιθανον να εχεις προτιμησεις σε προσωπα και να λες κακος ο Βασιλης καλος ο Σακης δεν μπαινω σε τετοια διλήμματα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ανώνυμος3/2/17 13:29

  Ήθελα να μάθω γιατί βάλανε υποψηφιότητα τόσοι βελβεντινοί και τους ψήφισε ο κόσμος και απέτυχαν βέβαια δεν ξέρω αν ηθελημένα η μη .Πιστευω όμως οτι τους βολεύει αυτή η κατάσταση να πέσει έξω ο δήμος για να αποδείξουν οτι πρέπει να μείνει ανεξάρτητο το Βελβεντό.Δεν συζητώ βέβαια ανίκανος είναι και ο δήμαρχος και φέρει όλη την ευθύνη γιαυτο το κατάντημα.Η ευθύνη των ανεξάρτητων πιστευω οτι είναι στο οτι απο την αρχη κάλυπταν τα ψέματα του δημάρχου και δεν τους πείραζε τίποτα αλλα ο΄ταν ηρθε και η σειρά τους επαναστάτησαν .Τι περίμεναν δηλαδή χωριό που φαινόταν κολαούζο ήθελε?Τους θεωρώ έξυπνα άτομα δεν βρίσκω δικαιολογία γιαυτούς.Ο τοπικισμός τους όμως σαν Βελβεντινοίπου είναι έγινε μπούμεραγκ και τους χτύπησε και αυτο΄υς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ανώνυμος3/2/17 18:56

  Ποιοι βελβεντινοι ρε φιλε; Όλοι αυτοί που βαλανε απο το Βελβεντό εκπροσωπουν μονο τον εαυτό τους. Δεν το κατάλαβες δυο χρονια τώρα; Δεν σου λεει τιποτα οτι μόλις εφυγαν απο τον Κοσματόπουλο ετρεξαν να κανουν ψηφοδέλτιο με τον Κεχαγια από τωρα για τις αλλες εκλογες; Βελβεντινοι λογιζονται αυτοι; Έχουν καμια σχεση με την καλή σειρά όλων των φορεων του Βελβεντού με τους καλούς συνεταιρισμους με τον ΤΟΕΒ Βελβεντού που δεν χρωσταει ούτε σεντς με τους ορειβάτες με τους κυνηγους με τους πολιτιστικους συλλόγους κλπ κλπ; Καμια σχεση φιλε 1,29/3-2-2017. Αυτοί είναι μόνο Παρτάκηδες. Τι δεν καταλαβάινεις;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ανώνυμος3/2/17 22:27

  Κωνσταντόπουλε το τι θα λέει το ψήφισμα πολύ καλά το ειπε μεσα στην Γ.Σ σηνδηημότης μας και δεν είδα καμμιά θέση,αντίδραση,διόρθωση και οπαιαδήποτε παρέμβαση απο μέρους σου.Το να βγαίνεις και να λες την θέση σου εκ των υστέρων δεν σε τιμά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Ανώνυμος3/2/17 23:06

  ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟς 6.56 μ.μ υπερψηφίστηκαν στο Βελβεντό αυτοί ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΛΕς ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΜΌΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΤΟΥς.ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥς ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥς ΨΉΦΙΣΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΗ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥς.ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΣΑς?ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥς ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥς ΦΟΡΕΙς.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΨΑΡΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Ανώνυμος4/2/17 00:30

  Αυτο 11.06 για τον Κοσματοπουλο πες το ξανα. Απο το κεφαλι βρωμαει το ψαρι. Ο άνθρωπος ειναι στην κοσμαρα του και το μονο που τον ενδιαφερει ειναι να κυκλοφορει με το τζιπ του δήμου και να κατεβενει και να τον λενε Δήμαρχε. Τιποτα αλλο δεν τον νοιαζει. Και να σε πω και κατι. Ο ίδιος καπου ειπε οτι ειναι καλιτερα να μπει ο δημος σε επιτροπια για να ησυχασει κιολας. Τον ζαλισαν ολοι αυτοι με τα τσαλιμια τους. Αλλα πες μου και συ δεν πιστευεις πως αν ηταν πραγματικος ηγετης θα επρεπε να τους ειχε στρωσει ολους; Γιατι δεν το κανει; Γιατι πιθανοτερο ειναι οτι εχει λερωμενη τη φωλια του και δεν μπορει να πει τιποτα. Αν ισχιει αυτο που λεει ο ιδιος και ο συμβουλατορας του ο Τσιτσοκας οτι ταχα και καλα εχει στοιχεια για Τετο Κουκαλη κλπ ας τα βγαλει. Τοσο καιρο γιατι δεν τα βγαζει; Θα ειχε καθαρισει το τοπιο και δεν θα ειχε τους ανεξαρτητους να τον ζοριζουν. Αρα το συμπερασμα ειναι αυτο που ειπες και συ. Το ψαρι βρωμαει απο τον ιδιο που ειναι το κεφαλι της δημαρχιας τρομαρα του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ανώνυμος4/2/17 00:42

  Το εχουμε κανει εδω Αμερικαν Μπαρ. Αντε συμαζευτείτε ολοι και αφειστε το Σακη να δημαρχεψει. Τον φαγατε πια. Χαλαστηκε και με το ανακτορο του βαθυλακου και δεν παει πια. Δεν ειναι αδικο ολοκληρος δήμαρχος να μην εχει το <> του; Σας ρωταω βρε συναδελφοι σχολιαστες δεν ειναι αδικο ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Ανώνυμος4/2/17 00:47

  Το εχουμε κανει εδω Αμερικαν Μπαρ. Αντε συμαζευτείτε ολοι και αφειστε το Σακη να δημαρχεψει. Τον φαγατε πια. Χαλαστηκε και με το ανακτορο του βαθυλακου και δεν παει πια. Δεν ειναι αδικο ολοκληρος δήμαρχος να μην εχει το ΑΝΑΚΤΟΡΟ του; Σας ρωταω βρε συναδελφοι σχολιαστες δεν ειναι αδικο ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας