Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

Η αντιπεριφέρεια Κοζάνης κρατά ζωντανή την αποκριά των Σερβίων και της Αιανής- Ενίσχυση των συλλόγων της Κοζάνης

της Ι.Π. από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ
Η αδυναμία ενίσχυσης των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Σερβίων –Βελβεντού από το Δήμο με την μη ψήφιση του προϋπολογισμού ,βρήκε ανταπόκριση στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Συγκεκριμένα όπως είχε αναφέρει ο «Πρωινό Λόγος» οι συμμετέχοντες στην αποκριά του δήμου Σερβίων -Βελβεντού,
εμπορικός και άλλοι σύλλογοι ζήτησαν χέρι βοηθείας από την αντιπεριφέρεια Κοζάνης και τον Παναγιώτη Πλακεντά. Ο τελευταίος με προσωπικές του ενέργειες συγκέντρωσε 2.000 από χορηγούς, ενώ έδωσε άλλα 1.000 ευρώ ως ενίσχυση.
Ανάλογα στήριξε οικονομικά και την αποκριά της Αιανής μετά τη εκ νέου κόντρα των αιανιωτών με τον ΟΑΠΝ και το Δήμο Κοζάνης και τη απόφασή τους να λειτουργήσουν αυτόνομα κι εκτός των επίσημων εκδηλώσεων του Δήμου Κοζάνης. Με 2.500 ευρώ συνολικά επιχορηγούνται οι φανοί της Αιανής. Να θυμίσουμε ότι ο ΟΑΠΝ ενίσχυε μόνο όσους έχουν ΑΦΜ, κάτι που δεν έβρισκε σύμφωνη την κοινωνία της Αιανής.

Φυσικά όπως κάθε χρόνο και οι σύλλογοι της Κοζάνης θα πάρουν 600 ευρώ ο καθένας από την Περιφέρεια για την τόνωση του εθίμου.
Ι.Π.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου