Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

5η Συνάντηση χορωδιών στο Λιβαδερό (φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το Σάββατο  11 Φεβρουαρίου 2017 στις 6.00 το απόγευμα στην κατάμεστη από κόσμο Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Λιβαδερού, η 5η Συνάντηση χορωδιών που διοργάνωσε ο  Πολιτιστικός Σύλλογος Λιβαδερού ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ.  Στη συνάντηση πήραν μέρος με τις χορωδίες τους,  ο  Πολιτιστικός Σύλλογος Λιβαδερού ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ, ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Λιβαδεριωτών Κοζάνης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καβαλλουρίου Κέρκυρας.    

  Οι θεατές – ακροατές έζησαν μοναδικές  στιγμές, οι χορωδοί μάγεψαν με την ερμηνεία τους, η αίθουσα πλημμύρισε από μελωδίες και οι χορωδιδάσκαλοι Σπύρος Μακρής και Βαγγέλης Βέττας απέδειξαν ότι δίκαια βρίσκονται ανάμεσα στους κορυφαίους.
  Μετά το τέλος της συνάντησης ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λιβαδερού ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ δεξιώθηκε τους καλεσμένους. Εκεί όλοι μαζί ξεδίπλωσαν και το χορευτικό τους ταλέντο. Σε κλίμα ευφορίας και χαράς συνεχίσθηκαν τα τραγούδια και οι χοροί μέχρι αργά τα μεσάνυχτα.  
  Το νέο  ραντεβού ορίστηκε για το Καλοκαίρι στην όμορφη Κέρκυρα.    
                                                                   Δημήτρης Γκουτιομήτρος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου