Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Φανατικός…Συριζαίος ο περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας Θόδωρος Καρυπίδης-Στην πρώτη σειρά του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ (video)

Από το kozanimedia.gr
Μπορεί τις τελευταίες εβδομάδες, πιεζόμενος από περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του, αλλά και από το μείζον ζήτημα της ένταξης της ΔΕΗ στο Υπερταμείο, να επιχειρεί να δείξει στην κοινή γνώμη της Δυτικής Μακεδονίας πως κρατά αποστάσεις από την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ, όμως οι πράξεις και οι κινήσεις του περιφερειάρχη Θόδωρου Καρυπίδη αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο!
Έτσι, απόψε το βράδυ τον είδαμε στην πρώτη σειρά των καθισμάτων στην πανηγυρική έναρξη του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας, μάλιστα, θερμούς εναγκαλισμούς με κυβερνητικά και κομματικά στεέχη και, φυσικά, και με τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα!

Το Προφίλ μας