Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Γίνε Σύμμαχος Ζωής – Δευτέρα 5/9/2016

Την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στο στέκι του Μικρασιατικού Συλλόγου Π.Ε. Κοζάνης  (Πόποβιτς 2) από τις 18.30 θα γίνει ενημέρωση και λήψη δείγματος για τη δωρεά του μυελού των οστών, από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης  "Γέφυρα Ζωής".  Αφορμή; Η έναρξη της νέας χρονιάς του συλλόγου, όπου θα τελεστεί και ο καθιερωμένος αγιασμός.
Στόχος είναι να ευαισθητοποιήσουμε το ευρύ κοινό για την ανάγκη ύπαρξης πολλών δοτών και την επίδραση της μεταμόσχευσης στις ζωές των ασθενών.
Χρειαζόμαστε περισσότερους από 250.000  δωρητές στη χώρα μας και δεν έχουμε ούτε 60.000,  πρέπει να δράσουμε τώρα, για να μην χύνουμε κροκοδείλια δάκρυα όταν μας κυνηγάει η ανάγκη.
Πρέπει να γνωρίζουμε ότι από τη στιγμή που θα δώσουμε δείγμα θα περάσει αρκετός χρόνος  ως την εγγραφή μας στον Εθνικό οργανισμό μεταμοσχεύσεων.
Τα 28 εκατομμύρια δωρητών Μυελού των Οστών παγκοσμίως δεν επαρκούν ώστε να βρίσκει ο κάθε ασθενής συμβατό μόσχευμα. Χρειαζόμαστε περισσότερους, χρειαζόμαστε εσένα!
Γίνε σύμμαχος Ζωής – Νίκησε τη λευχαιμία
*Για πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 6977337561 & 2461040575, στείλτε το μήνυμα σας στο aimodoteskoza@yahoo.gr ή στη σελίδα μας στο Facebook κι επισκεφθείτε www.seakozanis.gr και www.xarisezwi.gr .

Για το Δ.Σ.
                    Ο πρόεδρος                                 Η Γ. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος                      Τσαουσίδου Κάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας