Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Ο Μιμάκος και η offshore

της Ιωάννας Κωσταρέλλα από το ΧΡΟΝΟ
Το κακό με κάποιους στην απελθούσα πια κυβέρνηση είναι ότι επειδή δεν μπορείς να τους πάρεις στα σοβαρά, θεωρώντας ότι πάντα “παίζουν” σε κωμωδία, η γελοιότητά τους μπορεί στο τέλος να εξατμίσει το θυμό σου. Αυτό που μου συνέβη με το Μιμάκο και την offshore του, θυμάμαι μου είχε ξανασυμβεί με τους απίστευτους υπολογισμούς του Στρατούλη στο Χατζηνικολάου. Τι να περιμένει κάποιος από αυτόν που δεν μπορεί να χωρίσει δυο γαϊδάρων άχυρα;

Iσως, όμως,  να είναι η εποχή που αδικεί το Μιμάκο και την παρέα του. Αυτή η καταραμένη εποχή που σε κρατάει στο χέρι με τα βίντεο και τις αναρτήσεις που δεν θα ήθελες να είχες κάνει ποτέ.
Μήπως όλοι αυτοί οι σοβαροί και μετρημένοι των άλλων εποχών δεν ξέφευγαν που και που; Τι είχαν δηλαδή, το φωτοστέφανο; Δεν θα το μάθουμε ποτέ γιατί η σύγχρονή τους τεχνολογία, τους προστάτεψε από τον αισχρό, αφελή ή χυδαίο εαυτό τους.
Αντίθετα με την τωρινή που όχι μόνο δεν τους προστατεύει, αλλά τους δίνει χέρι για να ανοίξουν μόνοι το λάκκο τους.
Αυτό που σε ανεβάζει σε κατεβάζει. Κι αν ήταν η δημοσιότητα που εκτόξευσε το ασανσέρ με το Μιμάκο στα ύψη, τώρα είναι αυτή που θα το ρίξει στα υπόγεια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=vRmBbiqN7-A
απο χαζο μαθαινεις την αληθεια!

Το Προφίλ μας