Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΓΕΩΠΑΡΚΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΤΗΘΥΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ κου ΚΟΨΑΧΕΙΛΗ ΣΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Κ. ΔΑΒΙΔ

Σήμερα 21/8/2015 στελέχη του Γεωπάρκου Γρεβενών – Τηθύος (Δρ. Άννα Ράσσιου και Δρ. Θεμιστοκλής Λαζαρίδης), ο βουλευτής της Π.Ε. Γρεβενών κος Κοψαχείλης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σπηλαίου κος Βαβρίτσας επισκέφτηκαν τον Σεβ. Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν:
Α) η συνεργασία της Μητρόπολης Γρεβενών με το Γεωπάρκο και
Β) η ανάπτυξη αυτής της συνεργασίας στο άμεσο μέλλον με την ανάληψη πρωτοβουλιών για την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς των Γρεβενών και την προώθηση και προβολή αυτής της κληρονομίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ο κος Κοψαχείλης τόνισε την αναγκαιότητα για την συνεργασία αυτή και τις δυνατότητες που αυτή η συνεργασία μπορεί να προσφέρει στην τοπική κοινωνία των Γρεβενών. Η Μητρόπολη Γρεβενών και το Γεωπάρκο, με την υποστήριξη του κου Κοψαχείλη, δεσμεύτηκαν ότι θα συνεργαστούν και με άλλους φορείς για την προστασία και την ανάδειξη της ιδιαίτερης κληρονομίας των Γρεβενών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας