Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Δεν πήγε στο debate του Top Channel ο Αθανάσιος Κοσματόπουλος- Πρότεινε την ώρα ο ίδιος και δεν απαντούσε ούτε στα τηλέφωνα!

Από το kozanimedia.gr
Την επιλογή να μην αντιπαρατεθεί για τελευταία φορά ενώπιον των τηλεθεατών και των δημοτών του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, με τον συνυποψήφιό του Βασίλη Κωνσταντόπουλο, έκανε ο επίσης υποψήφιος δήμαρχος Αθανάσιος Κοσματόπουλος!
Αν και ο τελευταίος ήταν εκείνος που, εκτάκτως, την Τετάρτη ζήτησε από το Top Channel  να είναι μαγνητοσκοπημένη η εκπομπή, προτείνοντας να «γραφτεί» στις 3 το μεσημέρι, κάτι που έγινε δεκτό και από τον Β. Κωνσταντόπουλο, ο Αθανασιος Κοσματόπουλος δεν εμφανίστηκε ουδέποτε στο στούντιο!

Μάλιστα, δε μπήκε καν στον κόπο να ειδοποιήσει για την απουσία, αλλά και τους λόγους αυτής, ενώ δεν απάντησε σε καμία από τις κλήσεις των υπεύθυνων της εκπομπής!
Ενδεχομένως, η προχθεσινή παρουσία του Αθανάσιου Κοσματόπουλου, σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό κρίθηκε ως αποτυχημένη (ειδικά η αναφορά του στη…γεύση των ψαριών, κατά τη Γιορτή Ψαριού των Σερβίων, που προκάλεσε πολλά σχόλια…) από τους συνεργάτες του ή και από τον ίδιο, με αποτέλεσμα να επιλέξει να απουσιάσει από το τελευταίο αυτό debate…

34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Ανώνυμος είπε...

Ουτε ενα τσιπουρο με την ησυχια του δεν τον αφηνετε τον ανθρωπο να πιει

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΣΑΦΗΣ.ΠΡΩΤΟΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΨΑΡΙΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΤΙ ΓΟΥΛΙΑΝΟΣ 170 ΚΙΛΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΡΙΤΟΝ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑΣ Η ΔΥΟ ΟΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΛΑ ΕΙΠΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ !!!!ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΨΑΡΙΟΥ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ;ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ !!!!!!ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ !!!!!
ΓΙΑΤΡΕ ΔΥΝΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

αφησε ολο τον χρονο στο Βασιλακη που ειναι καλος στις ......αερολογιες!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΦΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΤΥΝΕ ΤΟ ΨΑΡΙ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ Η ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΝΑΝΑ ΓΚΑΜΠΟΥΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ ΠΑΤΕΡ ΕΠΙΦΑΝΙΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΙΜΙ ΟΛΙΒΕΡ.
ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΟΛΑ!!!!!!!!!

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ.

ΠΟΣΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ;;;;;;;;;;;;;;


http://news247.gr/eidiseis/weekend-edition/pater_epifanios_o_master_chef_ths_nhsteias.2733532.html

Ανώνυμος είπε...

9.38 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΛΕΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ......ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΥΡΔΑ !!!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΠΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ....ΠΑΝΤΩΣ Η ΣΟΥΠΑ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ!!!!!!!.ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ Ο ΓΟΥΛΙΑΝΟΣ;ΑΠΛΑ Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ.ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Μ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ....ΑΥΤΑ Κ'ΤΕΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά και να πήγαινε πάλι δεν θα είχαμε σήμα στο ΤΟΠ!!!!!!!!!!!!!Εχουν γνώσει οι φύλακες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

είναι σαφης πολιτικη αποψη η γευση του.....
είναι σαφης πολιτικη αποψη για το πως επρεπε να μαγειρευτει ο γουλιανος
είναι σαφης πολιτικη αποψη ότι ηταν σε ένα χωρο και δεν καταλαβε ότι παρουσιαστικαν 2 κρασια
είναι σαφης πολιτικη αποψη ότι πολεμάει ηδη ο γιατρος ελευθερους επαγγελματιες που δεν είναι μαζι του
είναι σαφης πολιτικη αποψη ότι όταν δεν εχεις τι να πεις ριχνεις λασπη

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΣΟΥΠΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΙΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΓΚΑΜΠΟΥΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΤΑ ΚΑΖΑΝΙΑ.Ο ΓΟΥΛΙΑΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΙΚΕ ΕΞΩ ΜΕ ΑΓΙΟΡΙΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΞΩ.ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Α.ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΑΓΙΟΡΙΤΙΚΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ. Β. ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ-ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΥΠΑ- Γ.ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΌ ΤΟ ΠΡΏΤΟ DEPATE ΦΆΝΗΚΕ ΟΤΙ Ο κ. ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΥΣΤΕΡΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΨΑΡΙΟΥ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ Ο ΓΟΥΛΙΑΝΟΣ Η ΟΧΙ .ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΣΑΝ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕ
ΥΣΤΕΡ: ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ κ. ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ Η κ. ΓΚΑΜΠΟΥΡΑ ΝΑΝΑ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ κ. ΓΚΑΤΖΑΡΑ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

αυτόν θα ψηφίσετε;;;;

Ανώνυμος είπε...

10.44 ΤΑ ΠΡΩΤΑ 2 ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ.
ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΕΣΥ,ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΟΧΙ 2 ΑΛΛΑ 10,20 30 40 ΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΝ ΠΟΛΕΜΑΕΙ 2 ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ,Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟΥΣ 10,20,30,40 ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΛΛΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ο Κοσματοπουλος θελει αναπτυξη κατηγορώντας οτιδήποτε κανει ο Κωνσταντόπουλος.........εκλογες βλέπεται.........
χωρις αλλα σχολια

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΠΕ ΒΛΑΚΕΣ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΜΗΛΙΕΣ ΚΤΛ.
ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΤΕ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΡΤΑΡΙ
ΤΙΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΩΡΑ
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?

Ανώνυμος είπε...

ο άνθρωπος είναι επικήνδυνος και αδίστακτος.Στο βωμό της καρέκλας δεν διστάζει να κατηγορήσει τους πάντες και τα πάντα.Είμαι ένας κάτοικος Βελβεντού,ντροπή σου για αυτά που είπες για τον γέροντα.Όλοι εμεις της εκκλησίας θα πρέπει να απομακρυνθούμε από σενα και από όλους τους γύρω σου .Δεν έχεις ούτε ιερό ούτε όσιο τελικά

Ανώνυμος είπε...

Με τα σχόλια που συνεχίζω να βλέπω υπέρ Κοσματόπουλου είμαι πλέον σίγουρος ότι μας ψεκάζουν...αλλά μερικούς δεν μας έχει επηρεάσει ακόμη τόσο.

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΤΗΝ ΝΑΝΑ ΓΚΑΜΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΓΚΑΤΖΑΡΑ.ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΜΕ 2 ΟΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΜΕ ΕΤΟΙΚΕΤΕΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ.ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ.ΜΗΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΗΝ ΣΦΗΣΑ ΤΙ ΕΛΕΓΕ? ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΛΕΤΗΣΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΚΤΛ.ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙς ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΗΔΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΒΓΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ.ΓΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

Ανώνυμος είπε...

11.55............ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

giatre egw eimai enas blakas pou den exw balei milies

Ανώνυμος είπε...

Re paidia min eistai xazi.An ta metalia tis itan pragmatika kai oxi stumena, tha itan akomi sta servia.????Eleos. Tha tin eixan parei ta megalutera ksenodoxeia tou kosmou....

Ανώνυμος είπε...

γιατί ρε γιατρέ δεν πήγες να πείς πάλι πόσο καλός παραγωγός είσαι και πόσα λεφτά έχεις?

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ένα;

Ανώνυμος είπε...

προεκλογικές τακτικές Κώστα Λαλιώτη είναι αυτές. Το ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν πεθαίνει

Ανώνυμος είπε...

Ο κωνσταντοπουλος θα ειναι ο δημαρχος την κυριακη τ βραδδυ..
ειτε σας αρεσε η σουπα ειτε οχι!!!!!Βασιλη μαζι σου

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΣΟΥΠΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΣ.......ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ ΠΟΛΥ ΒΛΕΠΩ,,,

Ανώνυμος είπε...

7.55 ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΓΩ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ. ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΛΑΠΑ ΚΑΙ
ΚΑΙ ΑΝΟΣΤΕΣ ΣΟΥΠΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝΕ. ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑΛΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ
ΓΡΑΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΑΒΙΑΡΙ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΕΥΣΗ Ο ΓΈΡΟΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΘΑ ΞΕΡΑΘΕΙΣ.ΞΕΡΟΛΑ....ΘΑ ΤΩΝ ΦΑΤΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΟ 5 ΧΡΟΝΑΚΙΑ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ....

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΛΠΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΥΣ ΘΥΛΗΚΟΥ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ Η ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΕΝΟΥΣ ΘΥΛΗΚΟΥ
Η ΚΑΣΛΠΗ ΑΜΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΚΥΛΑΣ. Η ΣΚΥΛΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΤΕΝΕΡ ΚΑΙ ΔΕΝ
ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ Η ΓΕΡΟΣ ΟΜΟΡΦΟΣ Η ΛΙΝΑΤΣΑ ΛΕΦΤΑΣ Η ΜΠΑΤΗΡΗΣ.
Η ΣΚΥΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΑΓΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΚΑΛΠΗ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΌ ΚΡΑΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΚΑΡΑΝΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΖΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΡΒΙΩΤΙΚΑ....ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ....ΜΗ ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΗΛΙΚΙΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΈΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ,ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ..... ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ...ΚΤΛ....ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΤΑΤΕ Α.?

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ? ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΑΝΟΥΣΙΑ ΜΑΓΚΙΑ.Η ΜΑΓΚΙΑ,ΟΙ ΣΚΥΛΕΣ ΚΤΛ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ,ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΑΙΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ.ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΠΙΑ.

Το Προφίλ μας