Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Η πιο καλή….μαγείρισσα των ψηφοδελτίων της Δυτικής Μακεδονίας είναι η… σεφ Νανά Γκαμπούρα από τα Σέρβια-Διακρίσεις και συμμετοχές σε μεγάλα φεστιβάλ Γαστρονομίας!

Από το kozanimedia.gr
Πρόκειται, πιθανότατα, για την πιο καλή…μαγείρισσα που συμμετέχει σε όλα τα ψηφοδέλτια των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών στη Δυτική Μακεδονία!
Ο λόγος για τη Αθηνά (Νανά) Γκαμπούρα, από τα Σέρβια, η οποία είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό «Ενωτική Κίνηση Σερβίων Βελβεντού» του Βασίλη Κωνσταντόπουλου, η οποία έχει σπουδαίες συμμετοχές σε μεγάλα εγχώρια και διεθνή φεστιβά γαστρονομίας!

Με δεκάδες φωτογραφίες, ακόμη και με τη γνωστή ηθοποιό Ορνέλα Μούτι, η νεαρή Νανά δείχνει να έχει όλο το μέλλον μπροστά της στο χώρο της γαστρονομίας!
Προς το παρόν, πάντως, έχει να ασχοληθεί με την προεκλογική της εκστρατεία…



10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ;
ΦΩΤΟ ΜΕ ΟΡΝΕΛΑ ΜΟΥΤΙ;
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ;
ΛΙΓΗ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Allo dala, kai allo tis Kirgiakis to Gala, ti sxesi exi i magiriki me tin politiki ?

Δημήτρης Κ. είπε...

δεν είναι θέμα σεμνότητας είναι θέμα καταξίωσης πάνω στη δουλειά της.Εσύ τι έχεις κάνει για προβολή του τόπου? το ξέρεις ότι σε όλους τους διαγωνισμούς μαγειρεύει με τοπικά προιόντα και τα προβάλει? το ξέρεις ότι έχει φέρει δημοσιογράφους της γαστρονομίας στα Σέρβια πολλές φορές και έχουν αναρτηθεί αρθρα ολόκληρα σε επαγγελματικούς οδηγούς? τώρα αν θίγεται η σεμνότητά σου επειδή έχει μαγειρέψει για γνωστούς ανθρώπους σε όλον τον κόσμο....και από όλον τον κόσμο....τι να πω? μήπως θίγεται η σεμνότητά σου επειδή έχει και δύο παγκόσμια ατομικα μετάλλια σε Ολυμπιάδες της μαγειρικής? μήπως θίγεται η σεμνότητά σου επειδή είναι άτομο που συμμετέχει σε συλλόγους όπως ο Αιμοδοτικός? όπως ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων? όπως ο σύλλογος γυναικών Σερβίων? μήπως θίγεται η σεμνότητά σου επειδή συμμετέχει σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις ανα την Ελλάδα? μήπως θίγεται η σεμνότητά σου επειδή έχει 4 πτυχία? αλλά μάλλον αυτά δεν τα ξέρεις..... ή απλώς εσύ που είσαι τόσο σεμνός υπογράφεις ανώνυμα....σε ενόχλησε δηλαδή η φωτογραφία με την Ορνέλα Μουτι,?με την σημαία που υπάρχει η φωτογραφία? κουβέντα ε? και να φανταστείς ότι η Ελληνική σημαία σηκώθηκε μέσα στην Κωνσταντινούπολη.....αλλά τι να λέμε τώρα..... είναι θέμα σεμνότητας φίλε ανώνυμε....

Ανώνυμος είπε...

nana proxora kai min akous kanenan mas apedikses ti exeis kanei.exeis voithisei,kai prosopika pisteyw oti tha prosfereis polla se auton ton topo.oso gia anthropous asxetous,me zilia kai kakia sta servia pistepse me einai polloi..se stirizoume se upostirizoume,eimaste dipla sou.

antonis panous. είπε...

exete dikaio politiki mporoun na askoun mono autoi pou den exoun doulepsei pote sti zwi tous kai kukloforoun me tis autokinitares. Nana eimaste mazi sou

ΣΙΔΗΡΑ Κ είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΑΣΠΗ...ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ...ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ!

ΣΙΔΗΡΑ Κ είπε...

ΠΡΟΧΩΡΑ ΝΑΝΑ!!!!ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΣ? Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ? ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΚΑΛΑΑΑΑ.... ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ...ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΝΑΝΑ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ...

Ανώνυμος είπε...

kala bre 8.41 o konstantopoulos, basilakis? einai dynaton?
diladi o mpouxouras kai o fotobolataikos tikanoune? ksexnate nomizw
ksana mana apo tin arxi .na ksanaxrewsoume to dimo.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ

Το Προφίλ μας