Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Επιδίωξη του Υποψηφίου Δημάρχου κ. Δημήτρη Λαμπρόπουλου σε συνεργασία Δήμου και αρμοδίων υπηρεσιών

Ενδυνάμωση της πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης
 Για την στήριξη των Κέντρων Υγείας και των αγροτικών ιατρείων στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του Δήμου, δεσμεύτηκε κατά την περιοδεία στο Κέντρα Υγείας Τσοτυλίου, το Αγροτικό Ιατρείο Νεάπολης και το Κέντρο Υγείας Σιάτιστας ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βοΐου κ. Δημήτρης Λαμπρόπουλος.


Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμαχία ευθύνης για το Βόιο» είχε την δυνατότητα να συζητήσει με το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό των κέντρων ιατρικής φροντίδας του Βοΐου, το οποίο του μετέφερε τις ελλείψεις και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην εκτέλεση του λειτουργήματος του.

Ο κ. Λαμπρόπουλος βαθύς γνώστης του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης στο οποίο υπηρετεί επί δεκαετίες αλλά και της λειτουργίας των Κέντρων Υγείας, ενημέρωσε το προσωπικό για την διάθεση του να συνδράμει αποφασιστικά στην επίλυση όλων των προβλημάτων που υπάρχουν καθώς η υγεία αποτελεί πρώτιστο μέλημα και του Δήμου. Ως εκ τούτο τόνισε ο κ. Λαμπρόπουλος θα ενισχυθούν με υλικά, θα αναπτυχθούν δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης αλλά και διευκόλυνσης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων όσον αφορά την πρόσβαση και εξυπηρέτηση τους.  







Πληθυσμιακή ενδυνάμωση των τοπικών κοινοτήτων   

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Δημήτρης Λαμπρόπουλος επισκέφθηκε διαδοχικά τις τοπικές κοινότητες του Βοΐου Χειμερινό, Μολόχα, Πλατανιά, Σήμαντρο, Μεσόλογγος, και Λευκοθέα, όπου είχε την ευκαιρία συνομιλήσει με τους κατοίκους για τις προοπτικές και το μέλλον του Βοΐου.

Υπογράμμισε την ανάγκη της πληθυσμιακής ενδυνάμωσης των τοπικών αυτών κοινοτήτων κάτι που θα επιτευχθεί με την ανάπτυξη τουριστικών κοινοτήτων. Βασική επιδίωξη του κ. Λαμπρόπουλου αποτελεί η συνεργασία με τις τοπικές κοινότητες, οι οποίες θα είναι εκείνες που ουσιαστικά θα αποφασίσουν για έργα και παρεμβάσεις που θα πρέπει να εκτελεστούν κατά τόπους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας