Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Ανοιχτή επιστολή του Σωκράτη Μπρουσιόβα

Φίλες και φίλοι,αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες
Νιώθω την υποχρέωση να σας ευχαριστήσω απο τα βάθη της καρδιάς μου για την τιμή που μου κάνατε να με εμπιστευτείτε με την ψήφο σας την 18η του Μάη.
Δεσμεύομαι να εργαστώ με όλες μου τίς δυνάμεις για να βοηθήσω τον τόπο μας και να δικαιώσω τις προσδοκίες όλων σας,έτσι ώστε να αποδείξω οτι μπορείτε να εμπιστευτείτε και άλλους νέους στο μέλλον.
Άυριο Κυριακή είναι μια πολύ κρίσιμη μέρα για το μέλλον της περιοχής μας.Θα αποφασίσουμε ποιά κατεύθυνση θέλουμε να πάρουμε για τα επόμενα 5 χρόνια ως κοινωνία.Σας ζητώ να μας εμπιστευτείτε,έτσι ώστε να συνεχιστεί η ανοδική τροχιά που έχει αποκτήσει ο δήμος μας τόσο οικονομικά όσο και αναπτυξιακά.Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε δεν έχουμε την επιλογή της οπισθοδρόμησης,χρειαζόμαστε σταθερή καθοδήγηση απο ανθρώπους που αποδεδειγμένα εχουν πρόγραμμα,σχέδιο και ικανότητες να πραγματοποιήσουν όσα έχει ανάγκη ο τόπος μας.Μην αρκεστείτε σε υποσχέσεις και ψεύτικες ελπίδες αλλα επιλέξτε τον δρόμο της μεθοδικότητας και της εργατικότητας
Είμαι σίγουρος ότι θα επιλέξετε σωστά.

            Με τιμή
Σωκράτης Μπρουσιόβας

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντε γεια.....ξυπνα Σωκρατη...ρωτα τους παλιους για να μαθεις. Εχεις πολυ δυσκολο εργο..

Ανώνυμος είπε...

Σωκρατούλη προσπάθησε και αλλο. Δεν φτανουν μόνο οι δηλώσεις εδω. Γιατι αν βγει ο γιατρος βλέπω την έδρα στο άλλο χωριό.

Ανώνυμος είπε...

sokrati ksupna k min dinete pseftikes uposxeseis,,,panikos sas epiase tsoutsekia tou konstantopoulou.............................................

Ανώνυμος είπε...

Μπορω να μαθω πια ειναι τα τσουτσεκια του κωσταντοπουλου? Ευχαριστω.

Το Προφίλ μας