Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Αλήθεια, ποιοι θα πρέπει να ντρέπονται;

του Χρήστου Ελευθερίου από το Pheme.gr
Μακάρι να ήταν ένα πρόβλημα Φυσικής, που θα με βασάνιζε μέρες μέχρι να το λύσω, αλλά δυστυχώς, αυτά που ζούμε και ακούμε τις τελευταίες μέρες είναι άλλων επιστημών… ευαγγέλιο, επιστημών που ασχολούνται με προβλήματα της ανθρώπινης ψυχής, των εγκεφαλικών λειτουργιών και της βλακείας κάθε μορφής και ειδικότητας.
Σκληρή εισαγωγή, αλλά έτσι πιστεύω πρέπει να αντιμετωπίζονται και να απαντιούνται οι κάθε λογής Κασσάνδρες και λασπολόγοι, οι οποίοι ελαφρά τη καρδία, ξιφουλκούν εναντίων ανθρώπων που ανιδιοτελώς προσφέρουν στην κοινωνία, στην επιστήμη τους και στα παιδιά - τους τελικούς αποδέκτες και θύματα αυτής της στρεβλής κατάστασης και του κυνηγιού των μαγισσών.

Ένα θέμα στο μάθημα της Φυσικής στις πανελλήνιες εξετάσεις σήκωσε τον κουρνιαχτό των αντιδράσεων από μερίδα καθηγητών, φροντιστών και παραγόντων της κρατικής παιδείας μας.
Ξαφνικά όλοι έμαθαν τον ιστόχωρο ylikonet.gr. Άραγε γι’ αυτό που είναι; Γι’ αυτό που πρόσφερε τόσα χρόνια; Ή γιατί απλά, η «δύσκολη» άσκηση των εξετάσεων ήταν ήδη δημοσιευμένη από κάποιο ένα μέλος του, μήνες πριν από τις εξετάσεις;
Κανείς από όλους αυτούς που ωρύονται και αρθρογραφούν κατά της «διαπλοκής» δεν μπήκε στον κόπο να ψάξει, να διαβάσει, να δει, τι είναι επιτέλους αυτό το site, ποια είναι τα μέλη του και ποιος ο σκοπός του.
Επισκέφθηκα το ylikonet.gr για μια ερώτηση που με απασχολούσε το 2009 και κόλλησα! Ένας επιστημονικός ιστοχώρος προβληματισμού για Φυσικούς, που το moto του ήταν και είναι: «είναι καλό να μοιράζεσαι πράγματα, κάνει καλό σε όλους»
Πενήντα καθηγητές Φυσικής συναντιούνται ηλεκτρονικά καθημερινά και κατάφεραν να δώσουν ότι δεν μπορεί το κράτος να δώσει στους δασκάλους και τους μαθητές του. Ένα ήρεμο λιμάνι προβληματισμού, ένα χώρο στοχασμού και συνάντησης ανθρώπων με τα ίδια ενδιαφέροντα και την ίδια αγάπη για την επιστήμη τους. Ένα χώρο, που πληρώνεται από τους ίδιους, απλά για να κάνουν το μεράκι τους. Προσπαθούν να μοιραστούν τις γνώσεις που απέκτησαν με χίλιους κόπους στις επόμενες γενιές, στους νέους συναδέλφους που ακολουθούν και φυσικά στους μαθητές που ψάχνουν το κάτι παραπάνω από τη συνήθη βιβλιογραφία.
Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν βρέθηκαν στο στόχαστρο της κατευθυνόμενης αρθρογραφίας. Αυτοί βρέθηκαν κατηγορούμενοι για ένα θέμα που οι ίδιοι είχαν σκεφτεί και αναρτήσει.
Ήταν όντως ένα δύσκολο θέμα. Το θέμα γεννήθηκε στο ylikonet και «έκαψε» πολλά παιδιά, και τον γιο μου συμπεριλαμβανομένου, αλλά δεν ήταν σαν τα θέματα του 2011, δεν ήταν ψεύτικο σαν του 2008, ήταν ΘΕΜΑ, είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι.
Ποιοι όμως κατηγορούν το ylikonet και τα μέλη του; Σε ποιον δεν συνέφερε τελικά το 4ο θέμα των εξετάσεων; Απλές ερωτήσεις, που όμως η απάντησή τους θα καταδείξει αυτούς που θα πρέπει πραγματικά να ντρέπονται. Αυτούς που φταίνε για την υποβάθμιση της παιδείας μας, αυτούς που απαξιώνουν όσους ανθρώπους δεν επαναπαύονται στα κεκτημένα τους, αλλά ψάχνονται και αγωνίζονται για να προσφέρουν, χωρίς οικονομικό όφελος και πολλές φορές χωρίς καμία αναγνώριση για να μην αναφέρουμε το κατηγορητήριο των ημερών.
Εξιλαστήρια θύματα έψαχναν οι παράνομοι «ιδιαιτεράδες» και οι μεγαλοφροντιστηριούχοι για να φορτώσουν την αποτυχία τους, για να δικαιολογήσουν τις παχυλές αμοιβές τους και να κατευθύνουν την οργή των παιδιών και των γονέων τους μακριά από τα χλιδάτα γραφεία τους.
Αυτοί θα πρέπει να ντρέπονται. Αυτοί καταπάτησαν και καταπατούν, δεκαετίες τώρα, κάθε έννοια δεοντολογίας, κάθε ίχνος σεβασμού προς την επιστήμη μας, προς τους μαθητές μας και τις δοκιμαζόμενες οικογένειές τους.
Εγώ αντιθέτως δεν ντρέπομαι. Είμαι περήφανος που είμαι μέλος αυτού του ιστοχώρου, που συμμετέχω και θα συμμετέχω ενεργά σε αυτή τη δημιουργική παρέα, πριονίζοντας συνεχώς κάθε βολική καρέκλα εφησυχασμού, άλλωστε Φυσικός είμαι, και η φυσική είναι εξέλιξη, είναι έρευνα, συνεχής μάθηση και διατριβή.
Μπράβο λοιπόν στον Διονύση Μάργαρη τον εμπνευστή και δημιουργό του ylikonet. Μπράβο στον Μανώλη Λαμπράκη, που σκέφτηκε και ανάρτησε το θέμα των εξετάσεων στο ylikonet και τέλος μπράβο στην επιτροπή που διαμόρφωσε το τελικό θέμα των εξετάσεων.

15 σχόλια:

Ξενοφώντας Βαΐζογλου είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο.
ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΔΑΣΚΑΛΕ!!!!!!!!!!
Και εγώ δάσκαλε πέρυσι "Επισκέφθηκα το ylikonet.gr και κόλλησα"
Μέσω αυτού του ηλεκτρονικού μέσου γνώρισα επίσης τον Εξαιρετικό Δάσκαλο Συγγραφέα Φυσικό Κύριο Βαγγέλη Κουντούρη από την Μονεμβασιά, μέλος επίσης της σελίδας ylikonet.gr.


georgios είπε...

Αγαπητέ Χρήστο δεν είμαι ειδικός στη φυσική, όμως εσείς οι φυσικοί μονοπωλείτε τη δημοσιότητα στις πανελλήνιες. Πέρσι θα θυμάσαι με το θέμα που δεν είχε μια λογική λύση και φέτος με το θέμα που δεν το διδάχθηκαν τα παιδιά στην τάξη ούτε και στα φροντιστήρια (γιατί και αυτό που γίνετε στα φροντιστήρια θεωρείτε πλέον ύλη που 'έχει διδαχθεί) εκτός από ένα μεγάλο φροντιστήριο και που διαχειρίζεται αυτό το site που βέβαια μπορεί να επισκεφτεί ο καθένας. Το θέμα είχε προκαλέσει αντιδράσεις είδη από εκεί μέσα και η απόφαση για να μπει αυτό το θέμα, που αμέσως στήριξε και η κυβέρνηση, δεν ήταν καθόλου ανώδυνη. Υπάρχει μόνο να δούμε αν η άσκηση ανταποκρινόταν στην ύλη που διδάχτηκαν τα παιδιά στο σχολείο. Το αν δεν διδάχτηκε και κάποιος μπόρεσε να το περάσει σαν θέμα αυθαίρετα, είναι ένα σύμπτωμα της γενικότερης δυσλειτουργίας του εκπαιδευτικού συστήματος. Αυτοί που χάνουν είναι πάντα τα παιδιά που κάνουν ένα σωρό θυσίες για να ανταποκριθούν στο όραμα που έχουν για το μέλλον και την τρώνε είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλο. Το σύστημα είναι στρεβλό και ελιτίστικο. Πρώτα πρώτα απαξιώνει το λύκειο που γίνετε πέρασμα για το πανεπιστήμιο και δεν δίνει ουσιαστικές γνώσεις σε κανένα τομέα. και μετά ευνοεί την ανάπτυξη της ιδιωτικής παιδείας με κύριους αντιπρόσωπους τα ιδιωτικά σχολεία και τα φροντιστήρια όπου οι Έλληνες γονείς πληρώνουν τα ποιο πολλά κατά κεφαλήν λεφτά στην Ευρώπη για να μάθουν γράμματα τα παιδιά τους. Εγώ με το άρθρο σου αν κατάλαβα καλά από τη μια μεριά λες ότι φταίει η δημόσια παιδία που δεν <> και από την άλλη τα φροντιστήρια αλλά όχι τα μεγάλα φροντιστήρια όπως το δικό σου. Ήθελα να ξέρω εσύ αυτό το πρόβλημα το δίδαξες και οι μαθητές σου το ήξεραν ή ήταν εκτός ύλης και εάν ήταν εκτός ύλης πως το υπερασπίζεσαι. Δεν είναι τόσο απλό μια έμπνευση που έχει κάποιός από τους 50 στο ylikonet και να τη δοκιμάζει σε χιλιάδες παιδιά πειραματόζωα. θεοφανου γιωργος

Χρήστος Ελευθερίου είπε...

Ξενοφώντα σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Γιώργο όπως λέει και ο λαός φταίει το γουμάρι χτυπάμε το σαμάρι.

Ανώνυμος είπε...

«τυχεροί» στάθηκαν υποψήφιοι από τα Λυκεία Σερβίων και Βελβεντού, μαθητές του φροντιστή Φυσικού Χρήστου Ελευθερίου του Φροντιστηρίου «ΣΥΓΧΡΟΝΟ», που είχε συμπεριλάβει στη διδακτέα ύλη του τη συγκεκριμένη άσκηση.Αν και Βελβεντινος με μεγάλες διαφωνίες μαζι σου σε οτι έχει να κάνει με τα αυτοδιοικητικά,(αλλά και κάποιες (λίγες πάντος) συμφωνίες...) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, αν και δίστασα για λίγο να το κάνω για να μην φανώ γραφικός σαν "κάποιον αλλο" που εχει κάνει συνήθεια το να μοιράζει δεξιά και αριστερά "συγχαρητήρια" και "μπράβο"....Στη φυσική εδώ και πολλά χρόνια πιάνεις τα θέματα. Αυτοδιοικητικά όμως "έχασες μερικά θέματα". Αυτό δεν μειώνει την αξία σου σαν καθηγητή φυσικής. Εκεί είσαι κορυφή. Εύχομαι να σ' έχει ο θεός καλά και να συνεχίσεις να βγάζεις και άλλους "τυχερούς" μαθητές.

Ανώνυμος είπε...

Mεγάλη η χάρη σου ρε Ελευθερίου.Να σε ευλογεί ένας Βελβεντινός και μάλιστα στις 6 ώρα το πρωί στον ύπνο του σε έβλεπε.Μάλλον δεν θα κοιμάται το βράδυ γιατί θα έκανε την μαλακία που έκαναν και οι περισσότεροι Βελβεντινοί.Θα σε έβριζε και αυτός όπως όλοι και τώρα νιώθει τύψεις που δεν έστειλε το παιδί του σε σένα.Ελευθερίου όμως δεν μας τα λες καλά.Σε ποιον τα ρίχνεις στο σινάφι σου;Δεν ακολουθείς το ρητό που λέει κόρακος κοράκι μάτι δεν βγάζει.Οπως και στην πολιτική έτσι και στην δουλειά σου τα φέρνεις όλα ΤΟΥΜΠΑ.Λέω μήπως λέω έχεις αποφασίσεις να πας για Δήμαρχος;Πως ξαφνικά σε εμφανίζουν στα γκάλοπ;Mήπως ΜΑΥΡΟΣ είναι ο γνωστός κουμπάρος σου;Mήπως αυτή είναι η αρχή της προεκλογικής σου καμπάνιας;

Χρήστος Ελευθερίου είπε...

Εχετε πολλή μεγάλη πλάκα....Φίλε Βελβεντινέ ότι είχα να πω το είπα εδώ http://www.ustream.tv/recorded/27632894
Μετά το 2:05 μπορείς να ακούσεις τη θέση και δεν άλλαξε ποτέ αυτή. Κάποιοι προσπάθησαν και προσπαθούν να με διώξουν από το Βέλβεντό.Τώρα μάλλον θα ντρέπονται οι ίδιοι....
Για τον δεύτερο φίλο (δεν ξέρω που πήγε το video ) ισχύει αυτό που είχα δηλώσει στη θυελλώδη συνεδρειαση το Νοεμβρίου ΔΕΝ ΘΑ ΕΊΜΑΙ ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ γιατί τον δοκίμασα τον τραχανά που λέγετε πολιτική και μου φάνηκε πολύ ΞΙΝΟΣ....



Ανώνυμος είπε...

ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ pheme.gr

Νίκος Σταματόπουλος (χωρίς επαλήθευση) - 29/05/2013 - 22:35
Διπλό μπράβο και σε σένα Χρήστο γιατί δεν αφήνεις την πικρία του φροντιστή-καθηγητή και πατέρα να ψάχνει για εξιλαστήρια θύματα.

απάντηση

E. Λαμπράκης (χωρίς επαλήθευση) - 29/05/2013 - 22:57
Αγαπητέ Χρήστο Χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι όπως εσύ που δε συγχέουν το ορθό με το προσωπικό η όποιο συμφέρον σκοπούμενο. Αν και η γνωριμία μας είναι εξ αποστάσεως και μόνο μέσω του ylikonet θεωρώ ότι σε γνωρίζω καλά. Γνωρίζω καλά το Χρήστο Το συνάδελφο Τον ευαίσθητο που μας συγκίνησε με τον ξεχωριστό και σεμνό τρόπο που από το fτorum όπου συνομιλούμε μνημόνευσε το φίλο του που έφυγε. Γνωρίζω καλά το Χρήστο το γιο του Σιδερά που με περηφάνια φέρει αυτόν το Τίτλο. .... Τελειώνω με κάτι από τον Ερωτόκριτο " Απ’ ότι κάλλη έχει ο άνθρωπος, τα λόγια έχουν τη χάρη να κάμουσι κάθε καρδιά παρηγορία να πάρη κι οπού κατέχει να μιλεί με γνώση και με τρόπο κάνει και κλαίσι και γελούν τα μάτια των ανθρώπω"

απάντηση

ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ ΣΤΑΘΗΣ (χωρίς επαλήθευση) - 30/05/2013 - 09:29
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ . ΘΕΛΩ ΔΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΦΑΝΗ ΩΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ : ΘΑΘΕΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ 6-ΕΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΦ ' ΟΣΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ !. ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΞΥΡΑΦΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΑ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗ U.S.A κ.λ.π!., ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΞΕΛΗΞΗ !!!. ΑΡΑΤΕ ΠΥΛΑΣ !!!.

απάντηση

Προσθήκη νέου σχολίου
Το όνομά σας
Comment *
Image CAPTCHA
What code is in the image? *
Enter the characters shown in the image.

Ροη Ειδησεων
30/05/2013 - 14:00
Επιστημες - Έπαιζε κιθάρα ενώ τον χειρουργούσαν στον εγκέφαλο! (βίντεο)
30/05/2013 - 13:27
Κοσμος - Το μόνο που ήθελε ήταν ένα κομμάτι πίτσας (βίντεο)
30/05/2013 - 12:44
Κοινωνια - Νέες βολές Ζήγρα κατά Άκη για βαλίτσες με χρήματα
30/05/2013 - 12:27
Κοινωνια - Αίτηση αναβολής έκανε ο Μάκης Ψωμιάδης
30/05/2013 - 12:05
Κοινωνια - Καθήκοντα "Εθνικού συντονιστή των Αρχών της χώρας κατά της διαφθοράς" θα αναλάβει ο Ιωάννης Τέντες
– /

Ανώνυμος είπε...

Δάσκαλε καλά κάνεις και τα παρατάς δεν κάνεις για αυτή τη δουλειά.Ημουν στη πλατεία έπινα καφέ και στις 10:47π.μ ακούστηκε ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τόσο κακό τους έκανες εκεί πάνω και ανακουφίστηκαν με την ανακοίνωση σου ότι δεν θα είσαι ξανά υποψήφιος.Ποιο πολύ η ψηλή και φυσικά περισσότερο απο όλους ο κοντός.

Ανώνυμος είπε...

Χρήστο καλησπέρα
Τελικά από εδώ διαπίστωσα ότι το σχόλιο που είχα κάνει στο pheme.gr εμφανίστηκε. Θα ήθελα όμως ως πρώτη επαφή με τον όμορφο αυτόν εδώ χώρο να το γράψω ξανά "ενυπόγραφα"
Αγαπητέ Χρήστο Χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι όπως εσύ που δε συγχέουν το ορθό με το προσωπικό η όποιο συμφέρον σκοπούμενο. Αν και η γνωριμία μας είναι εξ αποστάσεως και μόνο μέσω του ylikonet θεωρώ ότι σε γνωρίζω καλά. Γνωρίζω καλά το Χρήστο Το συνάδελφο Τον ευαίσθητο που μας συγκίνησε με τον ξεχωριστό και σεμνό τρόπο που από το fτorum όπου συνομιλούμε μνημόνευσε το φίλο του που έφυγε. Γνωρίζω καλά το Χρήστο το γιο του Σιδερά που με περηφάνια φέρει αυτόν το Τίτλο. .... Τελειώνω με κάτι από τον Ερωτόκριτο " Απ’ ότι κάλλη έχει ο άνθρωπος, τα λόγια έχουν τη χάρη να κάμουσι κάθε καρδιά παρηγορία να πάρη κι οπού κατέχει να μιλεί με γνώση και με τρόπο κάνει και κλαίσι και γελούν τα μάτια των ανθρώπω"
Μανώλης Λαμπράκης
καθηγητής φυσικής στο Πρότυπο Πειραματικό ΓΕΛ Ηρακλείου

30 μαιου 2013- 6.53πμ είπε...

K.Ελευθερίου δεν αναφέρθηκα σ' αυτή την ατυχή σας δήλωση απλά γιατί πιστεύω οτι είσαι περήφανος που είσαι δάσκαλος στο Βελβεντό όπως είναι και οι μαθητές σου για σένα. Για μένα άλλο ηθελες να πεις και άλλο είπες. Και έγινε αυτό που έγινε. Η μομφή μου προς εσένα είναι οτι σαν μέλος του Δ.Σ. Σερβίων-Βελβεντού επέτρεψες όλη αυτή την αδικία προς τον τόπο μου άλλες φορές με τη συμμετοχή σου και αλλες φορές με τη σιωπή σου.Δεν θα αναφέρω τις αδικίες. Όλοι τις γνωρίζετε. Μόνο ένας χαζός δεν θα τις έβλεπε και χαζοί δεν είστε...Και τις κάνατε όλοι μαζί σκόπιμα και εσκεμμένα! Και δεν είδα ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ένα απο τα μπουμπούκια της ομάδα σας να σηκωθεί και να καταδικάσει δημόσια μία από αυτές τις αδικίες. Όσο για το δικό σου έργο η ζωντανή μετάδοση των Δ.Σ.ηταν ότι καλύτερο αλλά εδω οι "φίλοι" σου σε αδειάσανε κανονικότατα.Και συ ούτε λέξη...Το κατάπειες αλλά δεν το χώνεψες...Θα ήθελα λοιπόν ΕΔΩ μια κουβέντα γι' αυτη την ενέργεια των Ζιούζιου-Κωνσταντόπουλου ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΟΒΕΖΙΚΗ...Δεν συζητώ για το έργο σου σαν καθηγητής. Εκεί είσαι οτι καλύτερο εχει να δείξει η περιοχή μας.

ενας βελβεντινος είπε...

το να βγαζεις τη χολη σου για το βελβεντο με σκηνοθετημενους διαλογους δεν το περιμενα. σε συνεχη ελευθερη πτωση.

Ανώνυμος είπε...

Σαν γείτονας (ζευγαλατιά) και γονέας μαθητή του Χρήστου έχω να πω απλά ότι είναι πολύ μεγάλος άνθρωπο. Χρηστάρα να είσαι καλά και όλοι οι δικοί σου.

30 Μαΐου 2013 - 6:47 μ.μ. είπε...

Προς ενας βελβεντινος31 Μαΐου 2013 - 12:45 π.μ.
Το να αποκαλείς την αποψή μου "σκηνοθετημένο διάλογο" δεν προσβάλει μόνο τον Ελευθερίου αλλα και μένα. Ξεχώρισε λοιπόν τον καθηγητή απο τον αυτοδιοικητικό. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Με τον πρόεδρο του Δ.Σ. Σερβίων εγώ ίσως διαφωνώ περισσότερο απο σένα. Μην προσπαθείς να μειώσεις τον "άνθρωπο" και "καθηγητή" Ελευθερίου αλλά μόνο τον αυτοδιοικητικό. Ας μη χρησιμοποιούμε πρακτικές που κάποιοι συμπατριώτες μας (και όχι μόνο) χρησιμοποιούν στο κατάπτυστο olavelvento.

Ο 30 Μαΐου 2013 - 6:47 μ.μ. είπε...

Και απο σένα Κ. Ελευθερίου (αυτοδιοικητικέ)ακόμα περιμένω την "ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΟΒΕΖΙΚΗ" κουβέντα για την ενεργεια (αδειασμα)των Ζιούζιου-Κωνσταντόπουλου.

ενας βελβεντινος είπε...

η αναρτηση ειναι εκπαιδευτικου περιεχομενου, γι'αυτο οφειλε ο χρηστος να μη βγαλει τη χολη του για τα αυτοδιοικητικα. γνωριζει πως εκει εσφαλε και εξακολουθει να σφαλει. ειναι κριμα να μεταφερει αυτα τα σφαλματα στην εκπαιδευτικη του ιδιοτητα για την οποια ουδεις μπορει να τον κατηγορησει.

Το Προφίλ μας