Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων - Βελβεντού ο Ευθύμιος Δισερής;;;

Δυσαρεστημένος από την αντιπολιτευτική τακτική που ασκεί ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Σερβίων - Βελβεντού κ. Παπαδόπουλος, φαίνεται να είναι ο Δημοτικός Σύμβουλός του, Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, Ευθύμιος Δισερής, πρώην πρόεδρος της κοινότητας Λιβαδερού.
Ο κ. Δισερής, φαίνεται να εξερευνά το ενδεχόμενο να ηγηθεί συνδυασμού στις επόμενες δημοτικές εκλογές, επιζητώντας τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και παραμερίζοντας τον νυν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Μενέλαο Μακρυγιάννη, θεωρώντας τον ανεπαρκή.

Ίδωμεν...



9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άλλος να σύρει το χορό. Από προθέσεις ηγεσίας καλά πάμε, από ... εργάτες για το κάρο να δούμε.

Υ.Γ. Άσε που έχει και συμμάχους από Βελβεντό μεριά

Ανώνυμος είπε...

Eίχε να εμφανιστεί χρόνια στο Βελβεντό, από την εποχή που ήταν Αντινομάρχης Κοζάνης. Ο λόγος τον γιατρό Αλέξανδρο Λαϊόπουλο, ο οποίος στη χθεσινή εκδήλωση-ομιλία-συζήτηση με θέμα: “3 χρόνια Καλλικράτης”, όχι μόνο έδωσε το “παρών”, αλλά συμμετείχε κιόλας, απευθύνοντας και ερώτηση προς τους εισηγητές.

Η χθεσινή του εμφάνιση στο Βελβεντό, έρχεται να τροφοδοτήσει τα υπάρχοντα σενάρια που τον θέλουν να ενδιαφέρεται για το δημαρχιακό θώκο του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού , στηριζόμενος από μεγάλη μερίδα πολιτών των Σερβίων που μέχρι χθες βρίσκονταν στο πλευρό του Βασίλη Κωνσταντόπουλου.

Ανώνυμος είπε...

SIGA

Ανώνυμος είπε...

Ναι ο Λαιόπουλος θα ειναι υποψήφιος δήμαρχος στα Σέρβια. Φτάνει πια με δημαρχαιους απο Κρανίδια και Τριγωνικά. Αλεκο μπροστά σε στηρίζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Πάει και αυτός με τον Κωνσταντόπουλο τον βλέπω!!!!

Ανώνυμος είπε...

ma8an oti pidiomaste plakosan ke i milonades

Ανώνυμος είπε...

δε θελει και πολυ κοπο να τον παραμερισει. ανυπαρκτος ειναι.

Ανώνυμος είπε...

Σ΄άρεσε Θύμιο ;

Ανώνυμος είπε...

Exw xrono na se eksipiretisw. Esena milonou...

Το Προφίλ μας