Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Κων/νος Αγόρου: Eυχαριστώ τον σύλλογο βετεράνων ποδοσφαιριστών του Φ.Σ. Κοζάνης

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σύλλογο βετεράνων ποδοσφαιριστών του Φ.Σ. Κοζάνης για την συμπαράσταση τους και σε όλους τους φιλάθλους που γνωρίζουν και κρίνουν. Η διαδρομή μου στο ποδόσφαιρο και η αγωγή μου δεν επιτρέπουν να ασχολούμαι με άτομα σαν τον σημερινό πρόεδρο του Φ.Σ. Κοζάνης που ευκαιριακά βρίσκονται στον χώρο του ποδοσφαίρου και με ευκολία ισοπεδώνουν μια πορεία 35 χρόνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 
  Με εκτίμηση
Κων/νος Αγόρου
Βετεράνος Ποδοσφαιριστής
Νυν Προπονητής Ποδοσφαίρου

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΣΤΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΗ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ !!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΟΥ ΑΛΛΟ Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
ΗΤΑΝ ΑΣΤΟΧΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΖΑΜΠΑ.
ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

11.32 Μαθηματα κανεις στον Κωστα Αγορου;Μηπως εισαι απο αυτους που γλυφουν τον Γαβριηλιδη;Δεν εξηγειται διαφορετικα η τοποθετηση σου.Απο οτι εγραψες τιποτα δεν αντιπροσωπευει την αληθεια και τα γεγονοτα,και το πιο σημαντικο αν γνωριζες τον χαρακτηρα του Κωστα θα ειχες διαφορετικη αποψη.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΟΡΟΥ.Ο ΤΙΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

φτανει η Βαβουρα Κωστακη ο κοσμος εχει αλα προβληματα που τον αποσχολουν......

Ανώνυμος είπε...

μαλον βρήκε τρόπο ο Κωστάκης να είναι στην επικαιροτητα γιατί τον ξεχάσαν γρηγορα.....

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΑ ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ;ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΟΡΟΥ....ΒΑΒΟΥΡΑ....ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ....ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΡΕΕΕΕΕ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΑΣ;
ΚΩΣΤΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ (ΦΙΛΟΣ)

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!! ΚΩΣΤΑ ΕΝΑΣ (ΦΙΛΟΣ?)

Ανώνυμος είπε...

sumfwnw mazi sou 3:53,ton ksexasan prin kan pei kimino xaxaxaxaxa mporei kapoioi na ksexasoun auta pou eipes k.Agorou ws pros to onoma tous kaneis omws den tha ksexasei tis prakseis sou!!!efugesk afhses mia omada avohthith,efuges prwtos apo thn varka!giati?epeidh evlepes oti arxise na mpazei nera e kai??tha'prepe na meineis kai na vohthiseis an thn ponouses kai thn agapouses opws les se diafora laika phgadakia

Ανώνυμος είπε...

tin agapoyse poly thn omada kai gia ayto doyleye dorean.......edo perisi kathgorise to d/s toy Titan giati den toy agorasan paignidi?????protofanes pragma sto podosfairo kai treli apaitisi proponitara!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟ 6.55 ΑΝ ΕΜΕΝΕ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ Η ΒΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΥΠΙΑ ΜΟΝΟ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ.........ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΡΧΙΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟ 11.09 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΙΝΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ;ΚΩΣΤΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΕ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΑΡΟΥΜΠΑΛΑ.....ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

11.09 καθεσαι και πετας λασπη και ψεμματα για τον Κωστα Αγορου;Μαθε λοιπον οτι ποδοσφαιρικα δεν εισαι ουτε το αριστερο αρ.... του!!!!
Αν εισαι αντρας πες του το στα ισια.
Κωστα γραψτους κανονικα.

Ανώνυμος είπε...

11.09 ΓΙΑ ΠΙΟ Δ.Σ ΜΙΛΑΣ....ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ;ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΡΕ!!!!!!!
ΚΩΣΤΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

μιλαω για το Δ/Σ που θα το ψαχνετε και ο κοσμος φιλε μου(???)ξερει πιος ειναι ο Κωστακης τον Σερβιων και τον ξερει καλα.......δυστυχως για αυτον.οσο και για το υψος του για πιο υψος του μιλας....

Ανώνυμος είπε...

4.16 ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΑΝΤΩ'ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΩΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ....ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΝ...ΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ.ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

as gelaso gnoste anonyme den mas les ti ton exeis ton Kosta kai ton xereis toso kala afoy xereis kai poso megalo aristero arx....di exei.ena teleytaio o kostas o Agoroy an den exei symferon den dinei tipota oyte kai ston adelfo toy.....kai as mas pei apo pia omada efige xvris problima????makria apo ton Titan mia xara tha brei to dromo toy. vre oyst!!!!

Το Προφίλ μας