Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Ανακοίνωση του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Κοζάνης

Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Κοζάνης-Ανακοίνωση 
Υστερα απο ενημέρωση που είχαμε απο το μέλος του συλλόγου Βετεράνων ποδοσφαιριστών κ Αγόρου Κ οτι ο Πρόεδρος του Φ.Σ Κοζάνης κος Γαβριηλίδης Αγάπιος, απευθυνόμενος στον Πρόεδρο του ΑΣ ΤΙΤΑΝ Σερβίων Κυριακίδη Θεόδωρο, είπε οτι οσο είναι προπονητής ο Αγόρου Κ δεν θα σας δώσω κανένα ποδοσφαιριστή.
 Κ α τ α γ γ έ λ ο υ μ ε
 την στάση του Προέδρου του Φ.Σ Κοζανης Αγάπιου Γαβριηλίδη, απέναντι στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Φ.Σ Κοζάνης Αγόρου Κ.
Τέτοιες πρακτικές απέναντι σε ανθρώπους, που τίμησαν την φανέλα του Φ.Σ Κοζάνης, δεν τιμούν την ομάδα, αναπόσπαστο κομμάτι της οποίας αποτελούν και οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, είτε το θέλει, είτε δεν το θέλει ο εκάστοτε Πρόεδρος της.
Γνωρίζουμεστο φίλαθλο κόσμο της πόλης, οτι οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Φ.Σ Κοζάνης είμασταν και είμαστε στο πλευρά της αγαπημένης μας ομάδας και ακόμα περιμένουμε τον πρόεδρο κ Αγάπιο Γαβριηλίδη, να μας καλέσει να συζητήσουμε τρόπους για την βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε σε αυτή.
Αν δεν χρειάζεται βοήθεια, ας μην διατυμπανίζει παντού, οτι οι Παλαίμαχοι δεν βοηθούν την ομάδα.Τέλος ευχόμαστε να επιτευχθεί ο στόχος της ομάδος μας για άνοδο στην Γ' Εθνική.
ΤΟ Δ.Σ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε Αγαπιε τα Σερβια σε φτιαξανε ανθρωπο κ'εσυ δεν εδωσες λιγους ποδοσφαιριστες;Οσο για τον Κωστα Αγορου δεν ξερω τι εχετε μεταξυ σας αλλα εισαι πολυ λιγος για να τον μειωσεις σαν Ανθρωπο κ'σαν Προπονητη....απλα γιατι αυτος ειναι Ιστορια για το Σερβιωτικο ποδοσφαιρο κ'εσυ μια Φουσκα που καποτε θα ξεφουσκωσει.....ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ Φ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΓΟΡΟΥ...ΕΣΥ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΑ ΣΕΡΒΙΩΝ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

Γαβριηλιδη απο ποτε αγαπησες το ποδοσφαιρο και την ομαδα της ΚΟΖΑΝΗΣ;Οσοι γνωριζουν.... μαλλον αλλοι λογοι υπαρχουν, αυτο ειναι σιγουρο.Θα σε παρουν ομως καποτε χαμπαρι νασαι σιγουρος.Γνωριζεις οτι ο Κωστας Αγορου ειναι ΑΞΙΑ στο ποδοσφαιρο κ'οσοι μηδενιζουν τις αξιες πως τους λεει ο λαος;

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΟΟΥΤΣ...

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ....ΟΥΣΤ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ-ΠΡΟΕΔΡΟΦΤΙΑΣΙΔΟΜΕΝΟΥΣ

Το Προφίλ μας