Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Στο εσωτερικό του "Τούρκικου Σχολείου"


Ενα απο τα ιστορικά κτίρια της περιοχής μας, είναι και το λεγόμενο ''Τούρκικο Σχολείο'' ή...΄΄καμένο σχολείο΄΄. Αποτελεί στοιχείο ιστορικής αναφοράς και η υπαρξη του χρονολογείται εδω και πολλές δεκαετίες. Στο κτιριο, τα τελευταία χρόνια, εγιναν εσωτερικές εργασίες και παραμένει αναξιοποίητο απο το Δημο Σερβίων-Bελβεντου. Κατα καιρούς, πολλά ακούστηκαν για την πιθανη χρήση του, όπως για αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, άλλοι μίλησαν για ιδιωτική αξιοποιηση κλπ. Το εσωτερικό του κτιρίου είναι εντυπωσιακό, με πολλές αίθουσες-γραφεία, με λουτρό και μπάνιο(!).... Η camera του Live-Avles.gr & Live-Avles.info ...μπήκε στο επιβλητικό αυτό κτίριο και αποθανάτισε το εσωτερικό του μέρος, σε ενα βίντεο 17 λεπτών....και ανα δεικνύει τον εντυπωσιακό χώρο, που είναι κατάλληλο και μπορεί...να στεγάσει το νέο... δημαρχείο του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού... Σύμφωνα με εκτιμήσεις, για την ολοκλήρωση του, θα χρειαστεί δαπάνη 1 εκατ ευρώ!
Live-avles.blogspot.com

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Dimarxeio den ptepei na ginei eine katapliktiko ktirio me tin anakainisi pou einai asxeti me to ktirio... px ta koufomata,eswterikes portes
Tha prepei na ginei mousio me sindiasmo na gini kai aithouses k kentro emathisis tou perivalon tis euriteris perioxis kai teleuteo mporei na axiopithi kai se tenies gia girismata klp alla epidi imaste sarvia aplos to xexnw gia ti an asxolitho tha anevei piesi me to mexri protinos dimotika simvoulia, kostadopoule skepsto den prepi na gini dimarxio... giati tha svisti kai ipolipousa agwra pou epemine sta Servia

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ!! ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΟΚΟΛΙΕ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΤΛΠ

Ανώνυμος είπε...

Το Τούρκικο σχολείο, είναι ιδανικό να γίνει μουσείο, και αίθουσα εκθέσεων (ζωγραφικής, γλυπτικής,κλπ) οργάνωση συζητήσεων για πολιτιστικά και κοινωνικά θέματα!!!..
υπάρχει στο πίσω μέρος χώρος για πάρκινγκ.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τα λεγόμενά σου, αλλά την επόμενη φορά γράψε σε παρακαλώ ελληνικά!!!Επίσης κανένα σημείο στίξης δε θα ήταν άσχημο!

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που προτείνουν μουσεία και χαρές, όπου θα «μας δουλεύουν» μερικοί υπάλληλοι υποδεχόμενοι πέντε έξι επισκέπτες το χρόνο, είναι πολύ χειρότεροι από αυτούς που δεν το αξιοποίησαν εδώ και τόσα χρόνια. Εκτός από μουσεία ή κάποια άλλη κρατικοδίαιτη υπηρεσία έχετε κάτι να προτείνετε; Ακόμα δεν καταλάβατε που φθάσαμε και που θα φθάσουμε με αυτά τα μυαλά; Χρειαζόμαστε επενδύσει που να πιάνουν τόπο. Να βάλουμε κάποια χρήματα και αυτά να αποδώσουν. Αλλιώς είμαστε χαμένοι.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ. ΟΛΟΙ. ΕΤΣΙ ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙΑ ΚΤΙΡΙΑ. ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΑ.

Το Προφίλ μας