Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Μεταγραφή στον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης του Αντώνιου - Αριστοτέλη Καλαϊτζή

Αίθουσα Τροπαίων του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης
(Απο αριστερά ο Γεν. Γραμματέας του ΑΡΗ κ. Λευτέρης Αρβανίτης,
ο νεοαποκτηθείς Αντώνιος - Αριστοτέλης Καλαϊτζής,
ο Πρόεδρος της Α.Ε Κοζάνης κ. Φίλιππος Φίλκας και 
ο Πρόεδρος του ΑΡΗ κ. Νίκος Παπαδόπουλος.

Το νέο απόκτημα του Αρη που κατάγεται απο την Κοζάνη (γεννήθηκε στις 31-3-1995) και έχει ύψος 2.04, θεωρείται απο τους ειδικούς του μπάσκετ ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας.
Οι άνθρωποι του Αρη εντυπωσιάστηκαν απο το ταλέντο, τα σωματικά προσόντα και τις ικανότητες του 16χρονου και αποφάσισαν να τον φέρουν στο Αλεξάνδρειο.
Σήμερα το απόγευμα τον νεαρό αθλητή, που συνοδευόταν απο τους γονείς του και τον νομικό εκπρόσωπό του Δικηγόρο Θεσσαλονίκης κ. Γιώργο Σφαιρόπουλο, υποδέχθηκαν στα Γραφεία Α.Σ ΑΡΗΣ και στην οικογένεια του ΑΡΗ ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Νίκος Παπαδόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ και εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στην ΚΑΕ κ. Λευτέρης Αρβανίτης, ενώ την ομάδα της Α.Ε Κοζάνης εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Φίλιππος Φίλκας.

Για την απόκτηση του Κοζανίτη αθλητή είχαν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον αρκετές απο τις μεγάλες ομάδες της Θεσσαλονίκης και των Αθηνών, όμως η Διοίκηση του "Αυτοκράτορα του Μπάσκετ" με μεθοδικές και συντονισμένες κινήσεις προχώρησε στην απόκτηση του, βλέποντάς τον ως μία σημαντική επένδυση για το μέλλον. 
 
 Υ.Γ: Ο νεαρός αθλητής είναι γιός του "Basketakia" ( Παν. Καλαϊτζή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας