Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Έρχεται το «ΠΑΟΚ Web TV»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε γνωστοποιεί τη σύναψη συνεργασίας με την εταιρεία «Digicast», η οποία θα αναλάβει το «ΠΑΟΚ Web TV».Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«Κατά τα πρότυπα των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών ομάδων, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε τη δημιουργία του επίσημου διαδικτυακού καναλιού ενημέρωσης των φιλάθλων της ομάδας σε όλο τον κόσμο, με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων του διαδικτύου.

Πρόκειται για μια καινοτόμο και πρωτοποριακή πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που αποσκοπεί στην παροχή σοβαρής, έγκυρης και αξιόπιστης ενημέρωσης για όλα τα θέματα που αφορούν το σύλλογο προς τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, στην ενίσχυση του ονόματος (brand) του ΠΑΟΚ σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και στην αύξηση των εσόδων της ΠΑΕ.

Το διαδικτυακό κανάλι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα προσφέρει καθημερινό πρόγραμμα, με θεματολογία που θα καλύπτει:

* Την ειδησεογραφία που αφορά το σύλλογο: νέα, ειδήσεις και κάλυψη όλων των δραστηριοτήτων της ομάδας, με σεβασμό στο όνομα του ΠΑΟΚ και στην απαίτηση του φίλαθλου κόσμου του για έγκυρη ενημέρωση,
* Pre & Post-game shows, για τους αγώνες του ΠΑΟΚ,
* Συνεντεύξεις με διοικητικά στελέχη, τεχνικό team και αθλητές της ομάδας,
* Παρουσίαση της δράσης όλων των αθλητικών τμημάτων της ομάδας,
* Παρουσίαση της ένδοξης ιστορίας της ομάδας, με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό.

Επιπλέον, μέσω του ΠΑΟΚ WebTV θα μεταδίδονται ζωντανά δραστηριότητες και αγώνες της ομάδας που δεν καλύπτονται από υφιστάμενες συμφωνίες αποκλειστικής μετάδοσης με άλλα μέσα μαζικής ενημέρωσης και επικοινωνίας.

Οι εκπομπές του PAOK Web TV θα είναι ζωντανές και θα αποθηκεύονται στη συνέχεια στο διαδίκτυο ώστε να είναι προσβάσιμες από όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ σε όλο τον κόσμο. Η λειτουργία της νέας αυτής διαδικτυακής υπηρεσίας δεν θα έχει κόστος για την ομάδα και αναμένεται να αποφέρει σημαντικά έσοδα, επί τη βάση σχετικής συμφωνίας συνεκμετάλλευσής της με την εταιρία DIGICAST A.E. που θα είναι υπεύθυνη για την τεχνική υλοποίηση και την εμπορική αξιοποίηση του ΠΑΟΚ WebTV.

Σύντομη παρουσίαση της DIGICAST A.E.

Η DIGICAST είναι μια εταιρία που ανταποκρίνεται απόλυτα στις πλέον πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της σύγχρονης τεχνολογίας, προσφέροντας σύγχρονες λύσεις και εφαρμογές με τρόπο αξιόπιστο και αποδοτικό. Το στελεχιακό της δυναμικό παρουσιάζει πολυετή εμπειρία και μεγάλη τεχνογνωσία ειδικά στα θέματα της Διαδικτυακής Τηλεόρασης.

Επιπλέον, η εταιρία παρέχει ευρεία γκάμα υπηρεσιών για τις ανάγκες ενός οργανισμού που σχετίζονται με τη σύγχρονη τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένων:

* της παραγωγής ψηφιακού πολυμεσικού περιεχομένου,
* της διανομής ψηφιακού πολυμεσικού περιεχομένου που παράγει μέσω διαδικτύου ή / και άλλων σύγχρονων τεχνολογικών υποδομών,
* της ανάπτυξης και εμπορικής εκμετάλλευσης ψηφιακών υπηρεσιών και εφαρμογών Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, όπως γενικών και θεματικών διαδικτυακών Πυλών (portals), ηλεκτρονικών εκθέσεων, ηλεκτρονικών καταστημάτων, ηλεκτρονικών εμπορικών κέντρων κ.λπ».

Πηγή: Seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας