Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

«Γκοτζαμάνηδες οι λεγόμενοι αριστεροί»

Ο κ. Πεταλωτής συμμετέχει σε εκδήλωση της ευρωομάδας του ΠΑΣΟΚ στο Αγρίνιο και έξω από το κτίριο όπου διεξάγεται η εκδήλωση είναι συγκεντρωμένη μία ομάδα νεαρών. Συνέχεια στην αντιπαράθεση που ξέσπασε με το ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος από το Αργίνιο, στηλιτεύοντας την τακτική των «αντισυγκεντρώσεων» που φέρνουν στις μνήμες «την εποχή των Γκοτζαμάνηδων», μετά τα όσα συνέβησαν στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Αργυρούπολη με ομιλητή τον ίδιο.

«Δυστυχώς σήμερα βλέπουμε ως Γκοτζαμάνηδες τους λεγόμενους αριστερούς» δήλωσε ο κ. Πεταλωτής, ο οποίος απαντώντας στα λεγόμενα του Αλέξη Τσίπρα ότι δεν υπήρχαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην αρχική ομάδα που οργάνωσε την αντισυγκέντρωση, επικαλέστηκε την ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ που έδώσε ονόματα τεσσάρων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι κατέχουν αιρετές θέσεις στο δημοτικό συμβούλιο της Αργυρούπολης, Ελληνικού και Γλυφάδας.
Ο κ. Πεταλωτής συμμετέχει σε εκδήλωση της ευρωομάδας του ΠΑΣΟΚ με θέμα Περιφερειακή και Αγροτική Ανάπτυξη, Πράσινος Τουρισμός και εναλλακτικές πηγές ενέργειας στο Αγρίνιο και έξω από το κτίριο όπου διεξάγεται η εκδήλωση είναι συγκεντρωμένη μία ομάδα νεαρών, οι οποίοι φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης όμως δεν έχουν δημιουργηθεί μέχρι στιγμής επεισόδια.
«Είναι τραγικό οι συγκεντρώσεις που διοργανώνει το ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα, όλο αυτό το διάστημα την ώρα που κάνει μια πραγματική προσπάθεια να βρεθεί δίπλα στον κόσμο, κάποιοι οι οποίοι δεν είναι οι γνωστοί ειρηνικοί και "Αγανακτισμένοι" πολίτες, αλλά κομματικοί εγκάθετοι δυστυχώς του ΣΥΡΙΖΑ που έχει επιλέξει να ασκεί μία δήθεν αριστερή πολιτική, η οποία ουσιαστικά είναι φασίζουσα, προσπαθώντας να ματαιώσουν τέτοιες συγκεντρώσεις» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
«Η φασίζουσα συμπεριφορά και νοοτροπία δεν έχει μόνο χρώμα μαύρο, έχει δυστυχώς και το χρώμα συγκεκριμένων πολιτικών σχηματισμών και στην προκειμένη περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε και ανέφερε ότι μέσα από ιστολόγια διάβαζε ότι ματαίωσε την επίσκεψή του στο Αγρίνιο.
«Θα είμαστε δίπλα και μέσα στον κόσμο και κανένας με τις τραμπούκικες και φασιστικές μεθόδους, ασχέτως αν ονομάζεται κατ' επίφαση αριστερός, θα μας σταματήσει, γιατί αυτή η δημοκρατική παράταξη την οποία εκφράζει το ΠΑΣΟΚ εδώ και πολλά χρόνια ακριβώς έχει και μνήμη και μέλλον μπροστά της» σημείωσε.
Voria.gr

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εξω στο δρόμο, σε δεκάδες πόλεις, εργάτες με όνομα και επώνυμο, με γραμμένο φαρδιά - πλατιά στα πανό τους το όνομα του αντίπαλου διαδηλώνουν. Ούτε λέξη στα δελτία για το περιεχόμενο της κινητοποίησης. Τι ζητάνε; Τι τους βγάζει στο δρόμο; Πώς το παλεύουν; Αυτοί οι διαδηλωτές, φαινεται δεν είναι χρήσιμοι στο σύστημα. Κι επειδή αυτοί οι διαδηλωτές επιμένουν όχι μόνο να δείχνουν τον ένοχο αλλά παλεύουν και για συγκεκριμένη διέξοδο, το σύστημα έχει κάψες. Τρέχει να προλάβει την εξέλιξη. Γι αυτό τα κανάλια (Μέγκα- Σκάϊ κλπ) ΔΕΝ το προβάλουν.
Τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση έχουν κερδισμένους και χαμένους: Κέρδη τρελά για το κεφάλαιο, απύθμενο χάσιμο για την εργατική τάξη.

Αυτή η πολιτική, δεν μπορεί να περάσει έτσι. Μέσα στους χώρους δουλειάς. Εκεί που ο εργάτης απαιτείται να ορθώσει ανάστημα στο ίδιο το αφεντικό του. Εκεί που θα καταργηθεί αυτή η πολιτική. Εκεί που ο εργάτης διαμορφώνει συνείδηση και για τον αντίπαλο και για τη δική του δύναμη.

Αυτήν την αντιπαράθεση προσπαθεί να προλάβει η αστική τάξη. Αυτήν την αντιπαράθεση θέλει να προβοκάρει η αστική τάξη. Και σ' αυτήν την επιδίωξη παίζουν όλα.

Η αστική τάξη έχει ανάγκη επειγόντως νέο πολιτικό προσωπικό, νέα σχήματα που θα εμφανιστούν με όρους «καθαρά χέρια». Αυτό που δεν μπορούν να κάνουν με εισαγγελείς, όπως στην Ιταλία, επιχειρούν να το κάνουν με μια καρικατούρα αντιπαράθεσης, που ξεκινά απ' την πλατεία με σύνθημα «έξω τα κόμματα» και κλείνει τον κύκλο της στα κανάλια με προειδοποιήσεις για «μη ομαλές πολιτικές εξελίξεις».

Θέλουν το λαό φοβισμένο. Να νιώθει ότι θα πάθει κακό.

Θέλουν οι εργάτες να μη σηκώνουν κεφάλι εκεί που γίνεται η πραγματική αντιπαράθεση.
***

Η αστική τάξη γνωρίζει καλά πως έχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ στις επιδιώξεις της. Το ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΑΞΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ!!.

Τι ήτανε λοιπόν, να τολμήσει το ΞΑΞΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ να διαδηλώσει; Βγήκαν απ' τα λαγούμια τους το ένα μετά το άλλο διάφορα ζαγάρια. Από κείνους που με το ψευδεπίγραφο «πραγματική δημοκρατία» αξιώνουν να μην εμφανίζονται τα κόμματα στο Σύνταγμα, ως τους μαρτυριάρηδες που σπεύδουν να παπαγαλίσουν ό,τι πει το αφεντικό (χτες η κεντρική ιδέα ήταν «ελεύθερη φούντα»). Από κοντά, κάποιοι σταθεροί στον προσανατολισμό τους σε ρόλο καλού και κακού μπάτσου.

Τι ζητάνε όλοι αυτοί από το ΚΚΕ; Να μην κάνει αυτό που μαρτύρησε ο Λοβέρδος: Να μην οργανώνονται και διαδηλώνουν οι εργάτες μέσα στους χώρους δουλειάς, να μην αποκτούν συνείδηση ότι αντίπαλος είναι ο καπιταλισμός, να μη συσπειρώνονται στο Κόμμα τους, να μη βάζουν πλώρη για τη δική τους εξουσία.

Τουλάχιστον, εκείνη η κυρία - κάποια Αθηνά Κακούρη - από τους 32 διανοούμενους που ζήτησαν «τόλμη» για την εφαρμογή του μνημονίου, χτες το πρωί στη ΝΕΤ ήταν πιο αυθόρμητη: Την καλύτερη κυβέρνηση - είπε - την είχαμε το 1940. Κι όταν οι παριστάμενοι έσπευσαν να της θυμίσουν ότι τότε υπήρχε δικτατορία, απάντησε πως «απλά κάποιες διαδικασίες είχαν ανασταλεί».

Συνολικά η αστική τάξη έχει όραμα για το πολιτικό σύστημα. Μπορεί να κάψει όλους τους σημερινούς ξεφωνημένους για να βάλει στη θέση τους νέους άφθαρτους. Αρκεί να προλάβει να μη μολυνθεί και πάλι ο λαός από το κομμουνιστικό μίασμα.

Ας φροντίσουμε να μην προλάβουν...

Ανώνυμος είπε...

Η φασιζουσα συμπεριφορα ειναι το ξεπουλημα της χωρας, η υποταγη στους ξενους και ο βιασμος του ελληνικου λαου. Ειδικα οταν βιαζουν το λαο για λαθη που ΟΙ ΙΔΙΟΙ δημιουργησαν. Ειναι ντροπη για το ΠΑΣΟΚ και για οσους (ειναι αφελης και κοροϊδα, ειτε προδοτες που το ψηφιζουν) να βαζουν στο στομα τους το Λαμπρακη. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ AI-VRES ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΚΟΤΩΝΕ ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ Η ΤΟ ΡΑΛΛΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ??????????????????????? Κι εκεινους οι ξενοι τους βαλαν και αυτους. Και μην πει κανενας οτι εκλεχθηκαν, γιατι ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Οσο για τον πεταλωτη τι να πει κανεις. Ειναι απ τις περιπτωσεις που λες ΚΟΙΤΑ ΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. Καλα τον ειπε ο αλλος ΝΑΖΙ. Ιδιος ναζι που καιγε ανθρωπους και χαμογελουσε σαν μπασταρδος. Μονο που τωρα δεν καινε ανθρωπους. Τους διωχνουν απ τη χωρα τους και κλεβουν το ψωμι των παιδιων τους.

Ανώνυμος είπε...

'Η με τα μονοπώλια ή με το λαό...


ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συμβαίνει αν μη τι άλλο αυτές τις μέρες.
Εβγαλε ανακοίνωση η Τρόικα περί εκταμίευσης της περίφημης 5ης δόσης στις αρχές Ιουλίου και ήταν απόλυτα ξεκάθαρο ποιοι χάρηκαν και ποιοι όχι. Γιατί ΕΚΤΟΣ από την εκταμίευση ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ και τα ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ μέτρα που θα παρθούν.
Λίγο αργότερα, οι τραπεζικές μετοχές πήραν τα πάνω τους και το χρηματιστήριο γενικώς. Χάρηκαν οι τραπεζίτες, χάρηκαν οι μέτοχοι, χάρηκαν οι επιχειρηματίες που χρηματοδοτούνται από αυτούς, χάρηκαν και οι ραντιέρηδες.
Αυτοί που ...ΔΕΝ χάρηκαν ήταν όλοι οι υπόλοιποι Ελληνες. Οι νέοι που τους κόβουν τους μισθούς, οι άνεργοι που θα παραμείνουν άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι μισθωτοί, οι μικροεπαγγελματίες, οι αγρότες, οι δημόσιοι υπάλληλοι...
Μόνο που σε αυτή τη ζωή γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος και όσοι πλήττονται πρέπει τώρα να κάνουν αυτά που χρειάζεται για να τους βγουν ...ξινά τα «χρηματιστηριακά» γέλια.
ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ - όπως μαθαίνουμε - όταν δεν κατηγορεί τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων παίρνει σβάρνα τα σχολεία προκειμένου να ενισχύσει την αντικαπνιστικη εκστρατεία. Να πείσει τους μαθητές να μην αρχίσουν το... τσιγάρο.
Ευελπιστούμε ότι δεν αξιοποιεί την ευκαιρία για να πείσει το νεανικό ακροατήριο για το πόσο ...καλό θα είναι το επικείμενο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που αυξάνει τους φόρους.
Αν και με αυτούς ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.
Γιατί μια κυβέρνηση που αξιοποιεί με τους πλέον ωμούς τρόπους τον εκβιασμό των εργαζομένων,...
στο να παραπλανήσει τα παιδιά τους θα διστάσει;

Ανώνυμος είπε...

βλεπω τα σχολια δε δημοσιευονται εδω και τρεις μερες η αργουν.. τυχαιο.. δε νομιζω ειναι που ειστε πολλοι... χαχααχχααχαχ

Ανώνυμος είπε...

Τσου ρε λάκη...
Δεν κοιτάς που σας παίρνουν στο ντου όπου και αν πάτε,οι προβοκατόρικες δηλώσεις σε μάραναν.

Ανώνυμος είπε...

το κρατος λαμπρακης και ο λαος γκοτζαμανηδες.. τι να σου πει κανεις ρε ξεφτιλισμενε..

Ανώνυμος είπε...

βλεποντας κανεις αυτη τη φατσα πιστευει οτι ξερει ποιος ειναι ο λαμπρακης? ο τι του λενε λεει...

Το Προφίλ μας