Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Με Sanjuro και Φίλιππο Γιαννάκη & Blues Trouble ξεκινάει την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου το 5ο Φεστιβάλ Νέων Δημιουργών Τραγουδιού Κοζάνης

Στο cafe bar Coco στις 9:30 το βράδυ ξεκινάει την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου το 5ο Φεστιβάλ Νέων Δημιουργών Τραγουδιού Κοζάνης, με τους Sanjuro και Φίλιππο Γιαννάκη & Blues Trouble να ανοίγουν την αυλαία. Το 5ο Φεστιβάλ Νέων Δημιουργών Τραγουδιού Κοζάνης & 1ο Hellinophone Festival θα κρατήσει συντροφιά τους φίλους της καλής μουσικής όλο τον Οκτώβριο του 2010 κάθε Παρασκευή σε διαφορετικά μαγαζιά της πόλης.

Sanjuro

O Κώστας Βογιατζής (Sanjuro) γεννήθηκε στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, και έχει δύο μεγάλες καλλιτεχνικές αγάπες: τη ζωγραφική και το hip-hop, η άνθιση του οποίου στην Ελλάδα συνέπεσε με την εφηβεία του.
Επιχειρώντας να ενταχθεί ενεργά στο κίνημα του hip-hop συμμετείχε αρχικά σε ομάδα graffiti και όταν εξοικειώθηκε με τη χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών ξεκίνησε να προγραμματίζει και να ντύνει με δικιά του μουσική τους στίχους του.
Τα θέματα των τραγουδιών του είναι κυρίως ερωτικά και κάποιες φορές κοινωνικά.
Θέλοντας να μοιραστεί τις σκέψεις του και να ξεφύγει μοναξιά του δωματίου του “ανέβασε” κάποια από τα τραγούδια του στο ίντερνετ δημιουργώντας απρόσμενα γρήγορα το δικό του φανατικό κοινό.
Η πρώτη του δουλειά (cd single) κυκλοφόρησε στις αρχές του 2009 από την Smile records.



Φίλιππος Γιαννάκης
Ο Φίλιππος Γιαννάκης γεννήθηκε στην Αιανή Κοζάνης.
Ξεκίνησε μαθήματα κιθάρας σε ηλικία 15 ετών.
Σπούδασε ηλεκτρική κιθάρα στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης.
Εργάστηκε ως δάσκαλος ηλεκτρικής κιθάρας στο Λυδικό Ωδείο Θεσσαλονίκης και στο Ωδείο Καγκαρά στην Κοζάνη.

Το 2000 δημιουργεί το μουσικό ροκ συγκρότημα «BLUES TROUBLE». Το 2001 κυκλοφορούν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Don΄ t treat me like a dog». Από το 2003 και μέχρι σήμερα το συγκρότημα αποτελούν: ο Φίλιππος Γιαννάκης – κιθάρα, φωνή , ο Παναγιώτης Παρασκευάς - μπάσο και ο Νίκος Χαλβατζής - τύμπανα. Κάποιες φορές συμμετέχει μαζί τους ο Δημήτρης Βαβλιάρας - κιθάρα.
Εμφανίζονται σε διάφορες μουσικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα. Συμμετέχουν σε διάφορες μουσικές εκδηλώσεις όπως το φεστιβάλ του Άρδα, γιορτές των νερών, Πανελλήνια συγκέντρωση μοτοσικλετιστών, φεστιβάλ μπύρας κ.α.
Από το 2001 αποτελεί μέλος του μουσικού συγκροτήματος «ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ» όπου και συμμετείχε παίζοντας ηλεκτρική κιθάρα στο CD «ΡΕΚΤΙΦΙΕ» που κυκλοφόρησε το 2004.
Το καλοκαίρι του 2010 γράφει το τραγούδι του «Η ΚΡΥΦΗ ΜΟΥ ΕΥΧΗ» με το οποίο συμμετέχει στο Φεστιβάλ Νέων Δημιουργών Τραγουδιού Κοζάνης.

Ακούστε τα τραγούδια των συγκροτημάτων στο www.kozanifest.com

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου cafe bar Coco στις 9:30 το βράδυ Sanjuro - Φίλιππος Γιαννάκης & Blues Trouble.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας