Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Πρωτοβουλία Προσφυγκικών Σωματείων της περιφ. Δυτ. Μακεδονίας για τη διοργάνωση φιλανθρωπικής εκδήλωσης


Το Σάββατο 9 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ παραδοσιακών χορών της Π.Ο.Ε. στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης, μία εκ των κορυφαίων εκδηλώσεων της ομοσπονδίας που θα προσελκύσει συλλόγους, χορευτές και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα στη Δυτική Μακεδονία.
Στο πλαίσιο αυτής της μεγάλης γιορτής για την ποντιακή νεολαία, τα προσφυγικά σωματεία του της περιφέρειας μας και μέλη της Π.Ο.Ε. έλαβαν την πρωτοβουλία, απουσία άλλης προγραμματισμένης εκδήλωσης από την ομοσπονδία, να συνδιοργανώσουν μια μουσική βραδιά για φιλανθρωπικό σκοπό με την αμισθί συμμετοχή καταξιωμένων καλλιτεχνών της ποντιακής μουσικής.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Οκτωβρίου και ώρα 22:30, στο κέντρο BORA - BORA στην Κοζάνη (7ο χλμ Κοζάνης - Πτολεμαΐδας). Η τιμή εισόδου ορίζεται στο συμβολικό ποσό των 5,00 € και το σύνολο των εσόδων από την εκδήλωση θα διατεθούν στο σύνολο τους για τη στήριξη των ειδικών εργαστηρίων ΑμΕΑ στην Κοζάνη και στην Πτολεμαΐδα.



Είναι μια συμβολική πράξη κοινωνικής ευαισθησίας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και ταυτόχρονα μια ευκαιρία να δείξουμε πνεύμα φιλοξενίας στους επισκέπτες που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ αλλά και να προσφέρουμε μερικές στιγμές χαράς και ψυχαγωγίας στους γονείς και τα παιδιά ΑμΕΑ.
Σε αυτή την πρωτοβουλία, και αναγνωρίζοντας την προσωπική σας ευαισθησία για τα θέματα των νέων ανθρώπων και ειδικότερα των ΑμεΑ, πιστεύουμε ότι η Π.Ο.Ε. θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης.


Με εκτίμηση,
τα Διοικητικά Συμβούλια των
προσφυγικών σωματείων της
Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας