Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Μετά…έχει ο Θεός!


του Παναγιώτη Πλιάτσιου από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ
Ας υποθέσουμε πως σε 2-3 χρόνια ο Αντώνης Σαμαράς θα είναι πρωθυπουργός και ο νυν νομάρχης Κοζάνης Γιώργος Δακής περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας (το δεύτερο, με τα σημερινά δεδομένα, κάπως πιο πιθανό από το πρώτο…). Ο κ. Σαμαράς, λοιπόν, κάνει πράξη τη διακήρυξή του πως θα προχωρήσει (ακόμη λιγότερο πιθανό…) σε αλλαγές στο σχέδιο «Καλλικράτης» και προτείνει την αυτονομία του Δήμου Βελβεντού. Πολύ θα ήθελα να δω τότε την αντίδραση του Γιώργου Δακή, ο οποίος έχει δηλώσει πως τάσσεται υπέρ της δημιουργίας τεσσάρων Δήμων στο Νομό Κοζάνης. Και, αφού σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ «ο Γιώργος Δακής θα γίνει ο καλύτερος περιφερειάρχης της Δυτικής Μακεδονίας», προφανώς και θα λάβει σοβαρά υπόψη του τη θέση του νυν νομάρχη Κοζάνης…
Για να μη μένουμε, όμως, σε υποθετικά (εώς πολύ υποθετικά…) σενάρια, να σταθούμε και στην ίδια την πραγματικότητα: Αλήθεια, πόσοι ειλικρινά πιστεύουν πως, εάν έρθει η Νέα Δημοκρατία στην εξουσία, θα προχωρήσει σε αλλαγές στον «Καλλικράτη»; Και ποιες θα είναι αυτές οι αλλαγές; Σε πόσους και σε ποιους Δήμους; Γιατί, εάν, για παράδειγμα, ο Αντώνης Σαμαράς αποφασίσει να αυτονομηθούν, για παράδειγμα, καμιά 40αριά Δήμοι, πώς θα αντιδράσουν δεκάδες άλλοι; Για να το συνεχίσω, εάν αλλάξει η απόφαση για το Βελβεντό, γιατί να μην αλλάξει και για την Αιανή; Και ούτω καθεξής…Γιατί να ανοίξει τόσα μέτωπα, λοιπόν, μια κυβέρνηση; Δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να το πράξει. Έτσι, λοιπόν, γίνεται αντιληπτό πως μια ενδεχόμενη (μετά από χρόνια…) κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα αλλάξει τον «Καλλικράτη» όσο…κατήργησε τον «Καποδίστρια» το 2004! Γιατί το 1998 τα ίδια έλεγαν στη ΝΔ: «Όταν γίνουμε κυβέρνηση θα τον καταργήσουμε…»! Και, φυσικά, μόνο αυτό δεν έγινε…
Γίνεται, λοιπόν, εύκολα αντιληπτό πως τα όσα φαίνεται να υποσχέθηκε στους Βελβεντινούς ο Αντώνης Σαμαράς ειπώθηκαν μήπως και αλλάξουν γνώμη και ψηφίσουν στις περιφερειακές εκλογές. Να ψηφίσουν τον υποψήφιο περιφερειάρχη της Νέας Δημοκρατίας, φυσικά. Και…μετά από την απομάκρυνση από την κάλπη, έχει ο…Θεός! Μέχρι τις βουλευτικές εκλογές, όταν θα δούμε και πάλι ανάλογες δηλώσεις….

35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην ψηφισουν οι βελβενοί?
Ξεχνιουνται οι δηλώσεις του Δακή για 4 Δήμους. Ξεχνιουνται οι δηλώσεις των Νεοδημοκρατων στην ΤΕΔΚ?
Ξεχνιεται η απουσια του Νομαρχη και του Αντινομαρχη Σοκουτη από ολους τους αγώνες των βελβεντινών?
Ξεχνιεται ο τερματοφύλακας Ελλήσποντος Μιχαηλίδης για τις φωνές του?
Ελα Π.Π. μην σε πιανει πανικος.
O Σαμαράς θα κανει τη δουλεια του και οι βελβεντινοι τη δική τους.
Ο Βελβενδος θα ειναι ενωμένος και θα απέχει απο τις εκλογες.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ. ΚΑΙΡΟΣ Κ.ΠΛΙΑΤΣΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΥΨΗ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΓΑΠΗΤΟ ΑΙ-VRES ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΤΕI; ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ
ΝΤ. Θ. ΣΕΡΒΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

ai-vreS είπε...

Μα νομίζουμε ότι λύθηκε το πρόβλημα. Σήμερα στη συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος του ΤΕΙ εξήγησε ότι το παράρτημα στα Γρεβενά θα λειτουργήσει.

Ανώνυμος είπε...

γιατι έχει καταργήσει κανενα νόμο της ΝΔ το ΠΑΣΟΚ ή του ΠΑΣΟΚ η ΝΔ??? μην τρελαθούμε, μαζί κυβερνάνε... μόνο αν είναι να κάνουν κάτι χειρότερο το αλλάζουν, το αντίθετο ποτέ!!

Ανώνυμος είπε...

Για τον φίλο πριν: 2 ΦΟΡΕΣ εγραψα για το πετρελαιο σε 2 εβδομαδες...
Για τον προηγουμενο: Δεν με αφορά ο "πανικος". Αυτός αφορά ή όχι στους απανταχού υποψήφιους. Και αν...

Π.Π.

Πράσινη γλίτσα είπε...

Ζητείται σύντροφος ζωής!!!
Δεν εχω μεγαλες απαιτησεις. Να ειναι τρυφερος, να με φροντιζει και να με προσεχει. Οπως ο Π.Π την κυβερνηση!

Ανώνυμος είπε...

Παναγιωτη πολυ σωστη η διαπιστωτη.
Και οι πεντε αυτο διαπιστωσανε, και ο κοσμος ολος.
Αλλα ξερεις επειδη πλησιαζει η ωρα,(ωρα δυσκολη για τους περισσοτερους απο μας),η κατασταση ξεφευγει.
Προσπαθουνε να μαζεψουν τα προβατα στο μαντρι.
Σου λεει ας πουμε και για τον Σαμαρα, πολλοι θα τσιμπησουνε!
Πειτε μου εσεις που ξερετε τους νομους ειναι σωστη η πορεια στην Κοζανη λιγες μερες πριν τις εκλογες?
Δηλαδη τι θελουν να μας κανουν?
Ας μας αφησουν ησυχους να αποφασισουμε για το δικο μας καλο,ετσι οπως το κρινει ο καθενας μας.Αν δηλαδη τους ενδιαφερει η αλληλεγγυη και η ενοτητα στον τοπο μας!

Ανώνυμος είπε...

Δεν λεει κανεις νομος πως απαγορευονται οι πορείες...Αν και, στην παρουσα φαση, προσωπικα δεν βλεπω το λόγο να γίνει. Η Συντονιστική έχει κανει πολλες επαφες και δουλεια. Πρέπει να σεβαστούν όλοι την αποφαση των κατοίκων παντως, γιατι ακουω διαφορα...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΙΑΤΣΙΟ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΑΚΥΡΟ, ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ , ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΜΩΝΕΙΣ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ. . . . .

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΥΡΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ. ΑΤΥΠΟ ΝΑΙ. ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΧΕ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΔΙΑΦΩΝΩ (ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ...), ΑΛΛΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ, ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ, ΚΑΛΠΕΣ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Π.Π δεν νομιζω να τιθετε θεμα ακομα με την αυτονομηση βελβεντου,1ον γιατι δεν εχουν επιχειρημα παρα μονο οτι ζηλευουν τα ΣΕΡΒΙΑ!!κ`2ον αν γινοταν κατι παρανομα!βαση καλλικρατη,θα επρεπε να γινει κ`για αιανη,καμβουνια...σε τιμα που το παραδεχεσε

Ανώνυμος είπε...

AYTO ELEIPE,NA MHN EXEI DIKAIWMA O KATHE ELLHNAS POLITHS NA PSHFHSEI!FYSIKA KAI THA PSHFISEI OPOIOS THELEI.KI OPOIOS DIANOHTHEI OXI NA PAREMPODISEI.ALLA ETSW KAI MIA KOYVENTA NA PEI H KLOYVA THA PARAMONEYEI.MESA KAI AYTOFORO.ANTE GIATI TO PARAKANANE ORISMENOI PSEYTOMAGKES!

Ανώνυμος είπε...

pliatsio poia h gnomi sou gia tin aioroumeni edo k`xronia protasi tvn servion gia tmima tei sta servia,blepontas oti phgan ptolemaida k`akoma den exoun ypodomes,opos gkarsonieres,grebena me arketa problimata!eno sta servia toulaxiston to ktirio einai amesa paradosimo an xreistei,tha mporouse na leitourgisei san parartima dyt.makedonias??

Ανώνυμος είπε...

1. Ο Δήμος Βελβεντού έχει σοβαρά επιχειρήματα κατά της συνένωσης. Ισως τα πλεον σοβαρα από καθε άλλο Δήμο στην περιοχή. Και ηταν εγκλημα του Υπουργειου που αρχικα αφησε αυτονομο το Βελβεντο και στη συνεχεια πήρε πίσω την απόφαση. Από εκεί και πέρα, πολύ δύσκολα θα αλλαξει κατι...
2. Μακρια απο μενα αυτα για τις "αντιπάθειες" μεταξύ των δυο τοπικών κοινωνιών. Γνωρίζοντας αυτούς τους μήνες πολύ κόσμο και από τις δυο περιοχές, περισσότερα είναι εκείνα που σας ενωνουν παρα σας χωριζουν.
3. Ποιο ΤΕΙ στα Σέρβια; Καμια απολύτως περίπτωση! Και κακώς έγινε και στην Πτολεμαϊδα και στα Γρεβενά. Από τα φοιτητικά χρόνια έχω την ίδια αποψη. Όχι ΤΕΙ και ΑΕΙ σε καθε πόλη και χωριό. Έγκλημα έκαναν τόσα χρόνια οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ....

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Oi gkarsonieres sta Serbia perissevoun. Oi pentaorofes polykatoikies einai adeies. Tha gemisoun me foitites.
A re foyrka...

Ανώνυμος είπε...

oyte ego symfono me tei se xoria alla efoson ginete pantou to na min ginete mono sta servia prokalei k.Pliatsio,otan se mikrotera xvria ton ioanninon k`xalkidikis mikrotera apo servia yparxoun giati oxi k`edo?an den ypirxe allou tha to dexomouna auto pou lete alla afou oi ekastote kivernisis den leitourgoun etsi giati oxi sta servia??kai otan ginete kati tetoio 2.13 den ginete mono gia gkarsonieres!!alla gia tonosh olokliris tis emporikis kinisis k`zontanema tis perioxis,alloste xrostaei kati to kratos s`auton ton erimo topo pou katastrafike polles forres gia tin eleutherias olokliris tis perioxis..

Ανώνυμος είπε...

Φτανει πια. Ηδη το Υπουργειο Παιδειας το εχει κατανοησει. Τελειωσε αυτη η ιστορια.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Π.Π ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ?ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ?!!ΠΛΗΡΟΥΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ Ε?ΟΣΣΟ ΓΙΑ ΤΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ Π.Χ. ΑΝΟΙΧΤΑ!!

Ανώνυμος είπε...

otan den uparxoun tmhmata tei se ptolemaida-grevena-n.moudania k`se ekatontades meri akoma tote mporoume na poume ftanei piaaaa,oxi tora.auti einai i issoropi anaptiksi k.Pliatsio??

Ανώνυμος είπε...

Π.Π.

1. Ηθελέστα και παθέστα για το προσχέδιο του Καλλικράτη και την κυβέρνηση. Καλώς ή κακώς (κακώς για εμένα) η Αιανή δεν ήταν στο προσχέδιο. Ούτε τα Καμβούνια. Μακάρι να γίνουν αυτόνομοι, αλλά εάν είναι εξαιρετικά δύσκολο για το Βελβεντό τότε είναι πολλαπλάσια δύσκολο για τους άλλους δύο. Μικροί και ευέλικτοι δήμοι είναι η λύση, όχι τέρατα γραφειοκρατίας και ακυβερνησίας.
2. Λόγοι που δεν θέλει το Βελβεντό την συνένωση πολλοί (πάντως όχι λόγοι αντιπάθειας κτλ), αλλά ο κοντόφθαλμος 12:50 λαικίζει.
3. Τί θα πει άτυπο ή άκυρο δημοψήφισμα? Στα χρόνια που ζω είναι η πρώτη φορά που μου δόθηκε το δικαίωμα ή η ευκαιρία για δημοψήφισμα. Αυτό από μόνο του είναι πρωτοποριακό και υγιές για την ίδια την κοινωνία. Και παράνομο να είναι (που δεν είναι) δηλώνει την τάση ενός Δήμου και αφήνει και τις αντίθετες φωνές να εκφραστούν μυστικά (όπως σε οποιαδήποτε άλλη εκλογική διαδικασία). Το δε ποσοστό αφοπλιστικό, ειδικά κάτω από τις αδιάβλητες συνθήκες της διαδικασίας.
4. Το ξαναλέω: ΔΕΝ έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με τους γείτονες κατοίκους των Σερβίων, ΤΙΠΟΤΑ! Με την κρίση που έρχεται μάλλον μας ενώνουν (όλους) πολλά! Απλά τους θέλουμε σαν γείτονες και όχι σαν συγκάτοικους (σε δημοτικό επίπεδο).
5. Εξάλλου ο αγώνας δεν πρεσέβαλε κανέναν, δεν ενόχλησε κανέναν, δεν έθιξε κανέναν.

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Aτυπο ειναι ενα δημοψηφισμα που δεν εχει επισημο χαρακτηρα απο την πολιτεια. Οπως εμεις το 2006 για τη συνενωση Ελιμειας-Κοζάνης. Αυτό εννοω, όχι πως κακως εγινε...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

k.Pliatsio poia h apantisi sas peri issoropis anaptiksis sto nomo toulaxiston??deyterh fora to rotao?!!

Ανώνυμος είπε...

3.18 αν ησουνα στο γηπεδο σερβιων το σαββατο και εβλεπες τους ποδοσφαιριστ.του βελβεντου να προκαλουν φορωντας ανουσια μπλουζακια κ`κανοντας απρεπεις χειρονομιες στην κερκιδα οπως να δειχνουν τα γεννητ.τους οργανα!!τοτε δεν θα ελεγες οτι εγω λαικιζω,εδω σας πηρε χαμπαρι ολη η ελλαδα πλεον τι ζηλια-κομπλεξ εχετε με τα Σερβια ακομα το συζηταμε??

Ανώνυμος είπε...

@3:39
Δεν ήμουν στο γήπεδο. Ξέρω όμως ότι για τους ποδοσφαιριστές υπάρχει το πειθαρχικό κομμάτι (κόκκινη κάρτα, αποκλεισμός για x αγώνες κτλ), για αυτούς που πετάνε πέτρες τί υπάρχει? Απάντησέ μου σε παρακαλώ...

Όσο για τη ζήλεια... λαικίζεις φίλε μου, εκτός και αν μπορείς να το αποδείξεις αυτό και τότε να σου βγάλω το καπέλο.

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν το ειδα το ερωτημα και συγγνωμη: Ισόρροπη αναπτυξη δεν υπαρχει. Ειναι το δίπολο Κοζάνης-Πτολεμαϊδας στο Νομό. Και σε σχέση με τους αλλους Νομούς της Δυτικής Μακεδονίας, ο νομος μας έχει ενα πλεονεκτημα. Αυτό, όμως, υπαρχει, λιγο-πολύ, σε πολλούς Νομούς της χώρας, Το μείζον ζήτημα είναι η ανισσόροπη αναπτυξη του αθηνοκεντρικου μοντέλου, σε βάρος της περιφέρειας. Χρόνια τώρα. Εκεί είναι η στρεβλή αναπτυξη. Και, εν πάσει περιπτώσει, δεν είναι αναπτυξη να έρθει ενα τμημα ΤΕΙ στα Σέρβια. Ούτε στο Βελβεντό, ούτε πουθενά αλλού.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

@12.54
Εσύ ρε φίλε πρέπει να γίνεις υπουργός παιδείας. Με τέτοια μυαλά Σερβιώτικα δε σε πιανει κανείς. Και η χώρα θα λυσει το εκπαιδευτικό πρόβλημα. Εγώ προτείνω το τμήμα ιχθειοκομμωτικής του ΤΕΙ κοζάνης να να μεταφερθεί στα σέρβια. Υπάρχει και η υποδομή (γκαρσονιέρες) και το εκπαιδευτικό προσωπικό....Στο κατω κατω τι χρειαζετε παραπάνω ενα ιδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης??....

Ανώνυμος είπε...

Καθενας μπορει να εκφραζεται ΕΛΕΥΘΕΡΑ(ανωνυμα η επωνυμα,γραπτα η προφορικα)-ατομικο δικαιωμα
Καθενας εχει δικαιωμα ψηφου(ατομικη και μυστικη)-πολιτικο δικαιωμα
Προς Π.Π.
Σεβασμος λοιπον ΑΜΟΙΒΑΙΟΣ(στην ασκηση των ατομικων ελευθεριων) και ΑΝΟΧΗ,επιβαλλονται για την υπαρξη ομαλης και ειρηνικης σθμβιωσης.
Προς Λ.Σ.
Ενα δημοψηφισμα αποσκοπει στην σφυγομετρηση του λαου πανω σε ενα συγκεκριμενο θεμα.
Οχι για να αποφασισει αν ΕΓΩ θα ασκησω τα εκλογικα μου καθηκοντα.

Ανώνυμος είπε...

http://ai-vres.blogspot.com/2009/04/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

@ 5:00
Ποιός είπε το αντίθετο? Ποιός σου απαγόρευσε να ψηφίσεις? Μα καλά, για τα αυτονόητα θα συζητάμε? Με πειθώ ζητάμε σεβασμό στην πλειοψηφία, δεν επιβάλλεται από κανέναν. Από αυτό μέχρι την απόφαση εκ μέρους του δημοψηφίσματος για ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ (και καθέναν άλλο) υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ. Και κρίμα που πιστεύεις αυτό.
Η σφυγμομέτρηση όπως λες έγινε και έβγαλε (ξε- και πεντα-)κάθαρο αποτέλεσμα. Από κει και πέρα η απόφαση του καθενός ΟΛΟΔΙΚΗ ΤΟΥ! Κανένας δεν πρέπει να είναι άβουλο ον.

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Προς Λ.Σ.
Σου απανταω τωρα λογω δουλειας.Βλεπεις η δουλεια μας δεν ειναι μπροστα σε ενα P.C.(σεβομαι αυτων που ειναι)
Πραγματικα χαιρομαι που συμφωνουμε εστω και για τα αυτονοητα,οπως υποστηριζεις.Για σενα που εισαι μικρος σε ηλικια ευκολο να τα λες αυτονοητα.
Για πολλους ,οπως διαβαζεις αυτες τις μερες,ομως,δυστυχως δεν ειναι.
Και για ακομα πιο πολλους στα καφενεια, στην πλατεια,στην γειτονια ειναι κινεζικα.
Η διαφορετικη σταση στις εκλογες θορυβει πολλους."Θα σε ξεσκεπασουμε","δωσε στοιχεια και ονοματεπωνυμο","πεστα στις συνελευσεις","που ησουν τοτε","να δουμε πο θα πατε να κρυφτειτε οταν","στειλτε μας στον ταφο","ηλιθιοι","γαμπροι","χναρια",....
Γιατι ολα αυτα?ΓΙΑΤΙ?
Ολοι αγαπαμε το Βελβεντο.Ο καθενας προσπαθει με τα δικα του μεσα.Ισως μεσα απο τη δοθλεια του.Αφοσιωμενος, σωστος επαγγελματιας, υπηρετωντας τον κοσμο.
Αυτοι οι ανθρωποι τωρα απειλουνται απο τους πολλους για το ψωμι τους."Αστον,και θα δει.Μυγες θα μετραει"
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΣ.
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ
Υ.Γ.
Μιλαω παντα για ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙΑΝΟΧΗ.
Ας υπαρχει ενα ουδετερο κλιμα ενα μηνα προ των εκλογων.

Ανώνυμος είπε...

3.54 για ολους υπαρχουν κανονες οπως τιμωρια εδρας-κρατηση φιλαθλων,το θεμα ειναι οτι εδω φταινε αποκλειστικα οι παικτες που προκαλουν με χυδαιο τροπο αγνο φιλαθλο κοσμο δειχνοντας ποσσο φανατισμενοι εχετε κανει την νεολαια σας!!τι να αποδειξω για τη ζηλια σας προς το κεντρο της περιοχης??θελει κ`η φακη μαγειρεμμα??μεχρι κ`οι πετρες σας πηραν χαμπαρι!!

Ανώνυμος είπε...

4.55 ta eironika zinadika sxolia krata ta gia to xorio sou ekei sto velvento k`koitaxte ta xalia sas me ta komplex k`ti zilia xoris logo pou exete pros olous k`min koitate ta servia.

SIHVAS είπε...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΙΠΕΣ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ,ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ.ΚΑΙ ΕΞ ΑΛΛΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΨΗΣΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΤΟΥΣ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΦΥΓΑΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΑΥΜΟ ΤΟΥ (βλεπε ντορα)

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ(ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ Η ΕΙΔΗΣΗ).ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΖΟΡΜΠΑ
Οι ειδησεις ανακοινωνονται απο το ai-vres και τα σχολια τα κανουμε εμεις ειτε επωνυμα ειτε ανωνυμα.Αυτο λεει το συνταγμα και αυτο ειναι δημοκρατια(μηπως να αλλαξει και αυτο?)
Οσο για τις δυο πλευρες στις οποιες αναφερεσαι,αληθεια αρχισατε να βλεπεται και την αλλη πλευρα,απο ποτε?
Που να βρει το ai-vres τις δυο πλευρες?
Παλι "δωστε στοιχεια, ονοματα....
Να μην συζηταμε για τα "αυτονοητα"

Το Προφίλ μας