Ο Καιρός: Ευάγγελος Βενιζέλος. "Η Ελλάδα δεν είναι πια χώρα δικαίου"

Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε o φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας στο Τσοτύλι

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε o φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας που διοργάνωσε η ομάδα της "Δράσις" Παλαιμάχων Τσοτυλίου σε συνεργασία με τον Δήμο Βοΐου.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε τη Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου 2017 στο Δημοτικό Στάδιο Τσοτυλίου μεταξύ των ομάδων Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης,  Ερασιτέχνες Παλαίμαχοι Κοζάνης και  Παλαίμαχοι Δράσις Τσοτυλίου.
Στο ημίχρονο του αγώνα τιμήθηκε από τον Δήμαρχο Βοΐου κ. Δημήτριο Λαμπρόπουλο  ο Χρήστος Σιβίλογλου και από τον πρώην Πρόεδρο της Ε.Π.Σ Κοζάνης κ. Χρήστο Σάββα  ο Χρήστος Ασλανίδης  για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο.
Επίσης,  αναμνηστικό λάβαρο δόθηκε από τον Πρόεδρο των Αστυνομικών και Αντιδήμαρχο Θερμαϊκού κ. Γιώργο Φεστερίδη στον Γιάννη Λαζαρίδη, πατέρα του ειδικού φρουρού Στάθη Λαζαρίδη .
Διαιτητές του αγώνα ήταν ο Δημήτριος Καρατέρπος, ο Κωνσταντίνος Κανδυλιώτης και ο Ιωάννης Μπισούκης από την ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ.
Τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά υλικών για το Κέντρο Υγείας Τσοτυλίου.
Ο Δήμος Βοΐου ευχαριστεί τις ομάδες για τη συμμετοχή τους, την ΕΠΣ Κοζάνης για τη συνεργασία και τη διάθεση των διαιτητών και όλο τον κόσμο που παρακολούθησε τον αγώνα και βοήθησε σε αυτήν την προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου