Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Παρουσίαση του Βιβλίου του Κώστα Παυλίτσα «Κοσμοπολιτεία»

Παρουσίαση  του Βιβλίου του Κώστα Παυλίτσα «Κοσμοπολιτεία»
Κοζάνη-26  Απριλίου-7.30 μ.μ, στο Λαογραφικό Μουσείο
 Το έβδομο βιβλίο του διδάκτορα πολιτικής οικονομίας Κώστα Παυλίτσα, το οποίο διεισδύει στο όραμα μίας κοινωνίας δικαιοσύνης και φιλαλληλίας και επιγράφεται με  τον τίτλο «Κοσμοπολιτεία»,
θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση, την Τετάρτη 26 Απριλίου, στις  7.30 μ.μ, στην αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου Κοζάνης.
Η  «Κοσμοπολιτεία» αποτέλεσε μία εργασία τεσσάρων (4) ετών του Κώστα Παυλίτσα, ο οποίος γεννήθηκε στα Γρεβενά και κατοικεί στην Κοζάνη, έχοντας ως βασικά στοιχεία της δραστηριότητας του, την εκπαίδευση  και την συγγραφή βιβλίων, οικονομικού και κοινωνικού περιεχομένου. 
Την  εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Κώστα Παυλίτσα «Κοσμοπολιτεία»,  διοργανώνει το Συνεταιριστικό Βιβλιοπωλείο Κοζάνης και  Κεντρικοί παρουσιαστές θα είναι ο Δημοσιογράφος-Πολιτισμολόγος Αντώνης Μαυρίδης και ο Ιστορικός Κώστας Παυλός, ενώ για το βιβλίο του θα μιλήσει και ο συγγραφέας.
Είκοσι (20) χρόνια μετά την  πρώτη του συγγραφική προσπάθεια, ο Κώστας Παυλίτσας προτείνει, μέσα από το νέο του βιβλίο, ένα νέο μοντέλο τοπικής και παγκόσμιας οργάνωσης και διοίκησης της Πολιτείας, το οποίο αποβλέπει στην αυτοκυβέρνηση των πολιτών.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο Φρούριο των Καμβουνίων γεννήθηκε τα Γρεβενά που κολάν ? και γιατί ντρέπεται να πει τον τόπο γένεσης στου ?

Ανώνυμος είπε...

Δεν ντρέπεται. Απλά θεωρεί ότι δεν είναι απαραίτητο να παρατεθεί ο τόπος γέννησης . Άλλωστε ουδέν κρυπτον υπο του ηλίου. Δεν χρειάζεται να κάνει απολογισ.

Το Προφίλ μας