Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Ημερίδα για την πιστοποίηση Επαγγελματικών Προσόντων & δραστηριοτήτων διοργανώνει το Επιμελητήριο Κοζάνης

Το Επιμελητήριο Κοζάνης  διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση- ημερίδα με θέμα :
«Πιστοποίηση Επαγγελματικών Προσόντων και Δραστηριοτήτων»
που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 και ώρα 17:30 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, οδός Ι. Φαρμάκη 2 στην  Κοζάνη.
             Στην εκδήλωση θα παρουσιασθεί η πρωτοβουλία της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) να ιδρύσει φορέα πιστοποίησης για επαγγέλματα που μέχρι σήμερα δεν έχουν κάποιο ρυθμιστικό πλαίσιο, για επαγγελματικές δραστηριότητες που έχουν ενδιαφέρον για την τοπική οικονομία καθώς και παραδοσιακά επαγγέλματα που χάνονται στο πέρασμα του χρόνου ενώ αξίζει να τα προστατεύσουμε.
Το Επιμελητήριο Κοζάνης  ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των μελών του και της οικονομίας διευρύνει τις δραστηριότητές του και καλύπτει σε τοπικό, αλλά και κεντρικό επίπεδο θέματα πιστοποίησης επαγγελματικών προσόντων, ιδιαίτερα σε μια εποχή που η εξειδίκευση και η πιστοποίηση έχουν σημαντικό ρόλο σε τοπικό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.
Βασικός στόχος μας είναι η πιστοποίηση των φυσικών προσώπων μέσα από την αναγνώριση της κατάρτισης, της γνώσης και της εμπειρίας τους, που ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες και καταγεγραμμένες απαιτήσεις, προδιαγραφές και διαδικασίες που προβλέπονται από διεθνή πρότυπα.
Καλούμε όλα τα μέλη μας αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο να παραβρεθεί. Την παρουσίαση θα κάνει ο Διευθυντής του Διεπιμελητηριακού Φορέα Πιστοποίησης της ΚΕΕΕ,  κ. Άγγελος Τόλκας.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας