Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Μετάλλιο και μεγάλες διακρίσεις του τμήματος κωπηλασίας του Ν.Ο. Κοζάνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Από την Πέμπτη 20 έως και την Κυριακή 23 Απριλίου διεξήχθη η 1η φάση του 83ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά για τις κατηγορίες εφήβων/νεανίδων και ανδρών/γυναικών.  Στην διοργάνωση συμμετείχαν 26 ναυταθλητικοί όμιλοι από όλη την Ελλάδα με 450 αθλητές και αθλήτριες.
    Ο Ναυτικός Όμιλος Κοζάνης «Ο Αλιάκμων» συμμετείχε με 10 αθλητές/τριες σε εφτά αγωνίσματα και κατέλαβε τις παρακάτω θέσεις:
                                                                                                          
·         Στο αγώνισμα: τετραπλό σκίφ (4xSkif) εφήβων, 3η θέση, χάλκινο μετάλλιο, με τους αθλητές Λαπίκωφ Θεόδωρο, Μακρυγιάννη Γεώργιο, Μεχτερίδη Κων/νο, και Πεκόπουλο-Τσικαρδάνη Ιωάννη.
·         Στο αγώνισμα: διπλό σκιφ (2xSkif) ελαφρών βαρών γυναικών, με την Μακρυγιάννη Αθανασία και την Σεραφείμ Ευαγγελία, 4η θέση στην πανελλήνια κατάταξη.
·         Στο αγώνισμα: δίκοπος άνευ πηδαλιούχου (2-) νεανίδων, με την Μακρυγιάννη Αθανασία και την Σεραφείμ Ευαγγελία, 4η θέση στην πανελλήνια κατάταξη.
·         Στο αγώνισμα: δίκοπος μετά (2+) ανδρών, με τον Μεχτερίδη Ηλία, τον Τσεπραηλίδη Ιωάννη, και τον πηδαλιούχο Δουβαρτζίδη Ιορδάνη, 4η θέση στην πανελλήνια κατάταξη
·         Στο αγώνισμα: δίκοπος άνευ (2-) εφήβων, με τον Μεχτερίδη Ηλία και τον Τσεπραηλίδη Ιωάννη, 4η θέση στην πανελλήνια κατάταξη
·         Στο αγώνισμα: σκιφ ελαφρών βαρών (1χskif) ανδρών με τον Μεχτερίδη Ηλία, 5η θέση στην πανελλήνια κατάταξη
·         Στο αγώνισμα: σκιφ (1χskif) ανδρών με τον Κερδέλα Αναστάσιο, 7η θέση στην πανελλήνια κατάταξη

   Οι σπουδαίες αυτές επιτυχίες των αθλητών μας τοποθέτησαν τον Όμιλό μας στην 12η θέση της βαθμολογίας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.
Πηγή: www.kopilasia.gr (η επίσημη σελίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κωπηλασίας Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ)
     Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές του για τις συνεχείς μεγάλες επιτυχίες τους και τους εύχεται ακόμη περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον.
Επίσης συγχαίρει τους προπονητές τους Λαπίκωφ Αναστάσιο και Δημαρά Χαράλαμπο για την εξαιρετική δουλειά τους.                                                               Τέλος ευχαριστεί τους γονείς των αθλητών/τριων και τους υπόλοιπους φίλους της ομάδος που συμπαραστάθηκαν και ενεθάρρυναν τα παιδιά με την παρουσία τους στις κερκίδες του κωπηλατοδρόμιου του Σχινιά.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας